Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

І де тут про співпрацю?
    Прогнози робили всі.Час був напружений.
    І було очевидно все,про казав Антонович.
    А,зрештою
    А про смердячу совдепію теж уже знали.
    Історія

То ж логіка совків.
    Прославляти окупантів і плювати на тих,хто боровся з ними.
    Ліпше оперуйте фактами.
    У Вас це гарно виходить.

• Подобається Подобається x 3
  2. Dred

Dred Well-Known Member

По всій правдоподібності, передбача, це не означає ЗНАТИ:mocking:

3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

І сьогодні галичани з більшою симпатією дивляться на Захід,на ЄС,а ніж на "нове постреволюційне життя" в Росії яке стало після Горбачева...то як дивиться на Путіна ЄС,США,то і є той же погляд,що і в 30-40-х на Сталіна!
    Нині то все виглядає шито-крито,а Завтра?
    Ось завтра і побачимо,чим то всьо скінчиться...в розумінні політика массоно-більшовиків,яка знову таки,як в 1939-м впирається в Україну!
    Галичині б кинути "на-фіг цей бардак"...і це було б найкращим,як на мене рішенням!
    Ментальність в нас словацько-хорватська,тому треба йти своїм власним шляхом і власною історією боротьби за незалежність від інших,яку ніколи(!) не варто брати з подачі інших!
    Роки 1939-50-ті тому свідчення!
    Повторюю,це моя особиста думка і досвід особистої практики спілкування з тими,кому окрутили тебе,то як "пить дать".Але так є і ніц не поробиш!
    Галичина в такому стані сьогодні! А вирішувати Нам,галичанам,а не Василю і Ко.!

Останнє редагування: 30 січ 2013
  4. Фауст

Фауст Well-Known Member

У Вас совсем с работой плохо? Просто торчите на форуме круглые сутки.
    Или это и есть Ваша работа?!

5. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Українець це частина української нації, а не означення місця проживання.Він може бути громадянином будь-якої держави, так само , як громадянином України може бути представник будь-якої нації.
    Чи був (за сучасним означенням) польський націоналіст Костюшко чи єврей Авраам Лінкольн патріотом Америки?
    Патріотизм і націоналізм поняття зовсім різні, хоча і сумісні.

• Подобається Подобається x 1
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дреде, Ви знаєте, я вже Вам не дивуюсь зовсім.
    Ви фанат-невіглас.
    Не подобається Вам передбвчення Антоновича, нате Вам знання Є.Коновальця.
    Йому то Ви вірите?
    Із споминів Бачини-Бачинського.

---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:35 ----------

Тобто і я входжу у це всеохоплююче поняття? І Сташинський? І Сидор Ковпак? І мабуть Хрущов Микита Сергійович?
    Мабуть був, а чи був він націоналістом?

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ----------

А будь-якої нації громадянин України являється представником української нації?

7. Romko

А що ж такого він сказав?
    Просто надія,що Шикльгруббер роздавить совєцьку мерзоту.

Українці мають схильність до одної хвороби.
    Яничарство як психічна хвороба

8. І.Павлович

А представником грузинської нації був Берія і був Руставелі.
    Питання було що таке патріотизм.Хоча можливо...Треба ппочитати біографію.
    Він може бути представником України, а не нації. Ви ж мене чудово зрозуміли. Навіщо ця термінологічна дискусія?

Останнє редагування: 30 січ 2013
  9. VasMT

Кругом. Це і похідні групи, це і "капітан" Шухевича, це і Акт відновлення, це і Нахтігаль, це і 201-й шуцманбатальйон, це і СС-Галичина...

---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

Мабуть мого кляйне умішка бракнуло зрозуміти таке прозоре роз"яснення та побачити недвозначне визначення патріотизму.
    Це не дискусія. Так, я дійсно чудово Вас зрозумів, тому спробував показати деяку хибність в россудах.
    Так Ви назвались націоналістом і надали йому відмінну рису - любов до нації. Я показав, що нація, і етнічна, і громадянська, складається із людей. Всяких людей. І злочинців, і героїв. Тобто любов націоналіста повинна розповсюджуватись і на злочинців. Але ж це нонсенс. Можна звичайно обмежити "любов" націоналіста до якоїсь частини нації, але тоді втратиться сенс в самому визначенні. Як не крути, людину можна позбавити громадянства, витурити із країни, але національність, тобто належність до якоїсь етнічної нації її позбавити не вдасться. От і будь мудрий.

10. Dred

Dred Well-Known Member

Ці ваші докази мені нагадують те, як ви мені доводили на основі документів що Бульба Боровець є представником УНР. Пам'ятаєте, от такі самісінькі докази.:mocking:
    Як записано в щоденнику що: На загальну ситуацію дивиться радше оптимістично. Війна неминуча за яких 2-3 роки. Тобто полковник не мав точних даних а виходив із загальної ситуації в Європі, яка з кожним роком загострювалася. І про поділ Польщі вони також нічого не знали.
    Шукайте далі:pardon:

11. І.Павлович

Елементарно, Ватсоне! Скільки людей в Російській Федерації, що носять українські прізвища, кажуть про себе: Я - українець! А не: Н-ну, мої предки з України... А скільки прізвищ на -ко, дійсно суто українських філологічно, мають тепер кінцевою літеру "В". І їх діди-прадіди це зробили саме з метою позбавитися приналежності до України.
    А вітчизна(патріа), це не тільки міста і села, а і тюрми. Але це патріотизмові не заважає.
    Нація - не лише носії національності, але і самобутня культура, і історія.

12. VasMT

Ви не пересмикуйте. Я веду мову про позбавлення, Ви ж про самозречення. Різниця очевидна.
    Ні, не заважає. Бо любов до своєї землі, вітчизни, батьківщини якраз і має в своїй суті зробити її кращою, задовільнити потреби земляків, очистити від ворога.

Тобто Ви свідомо розрізняєте саму суть нації, а саме культуру, мову, історію, звичаї із її носіями? Тобто Хрущов, в солом"яному брилі і в вишиванці, рідніший націоналістам, аніж Шухевич в формі Абвера? Однако...

13. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Может "ортодоксальным" галичанам все-таки пора немного успокоиться и просто жить в Украине, обустраивать свой дом, решать что-то с властью вместе с жителями других регионов? :drinks:
    На ненависти, обвинении и склоках далеко не уедешь. :pardon:

14. І.Павлович

Ви самі робите висновки і приписуєте їх мені. Хіба Курська губернія це УкраїНа? Одяг не робить людину носієм культури.Де це Ви у мене таке знайшли?
    Уважніше читайте мої дописи. Де я розділяю носіїв культури із самою культурою?

15. VasMT

Ні, ні. У Вас я цього не шукав. Я просто пройшов трохи далі за логічним рядом.
    Я гранично уважний.
    Але поділ у самих Ваших словах. Якби представник етнічної нації автоматично був носієм культури (мови, традиції тощо), то не виникало би питань, що
    І Ви прекрасно розумієте, що представник етносу не обов"язково є носієм національної культури, і навпаки, носій національної культури не обов"язково є її представником.
    Відповідно любов до нації не передбачає любові до всіх її представників, а любов до національної культури не передбачає любові до її носіїв інших етнічних націй.
    От мені і не зрозуміло, що ж люблять націоналісти? Чистокровних носіїв національної культури? :)

16. Romko

17. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

І мій висновок,польскою,для галичан...
    Gdzie zydzi walczom slale z rosjanamii,tam ukraincom nic niema do roboty.
    Torbe na pliecy i...do Galicji! Bo to na nastepne sto lat!

18. Romko

Мдя....

19. VasMT

20. Romko

Недаремно,совєцькі виплодки дотепер його бояться і ненавидять.
    Тварюки,навіть вбивати його боялись.
    Як загинув Шухевич

Герої смердячі.
    Зате катували вони героїчно,сволота червона.
    Грабувати й гвалтувати теж...
    Скільки я наслухався спогадів про "геройства" совдепівських ублюдків....
    Ще раз кажу,не буде в Украъны добра,поки хоч хтось славить пабєду отих звірюк.
    Василю,тепер точно переконаний,щоб гвалтівнику,що ивдерся у ваш дім,ви точно б підствавились.Як всі смердячі совки.
    НЕНАВИДЖУ!!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)