Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не думаю, Василю, що ОУН до 1939 року сатруднічала з німцями. Абсолютно ні логіки не даних... Швидше з Кремлем.
    Ну ніяк не можна пояснити факту, що на Східній Україні страшні репресії, москалі виморили голодом 10млн українців, а ОУН відстрілює поляків і успішних українців на Західній Україні де не одна людина не померла з голоду. І ні слова осуду більшовитських звірів.
    Якось дивно... Хоча на Захід.нет потрохи докопуються про витоки ОУН.
    Там багато чудес було... Наприклад, УГА стала ЧУГА. Але це вже інша тема...

2. Dred

Dred Well-Known Member

Справедлива боротьба проти радянського окупанта.

---------- Додано в 11:29 ---------- Попередній допис був написаний в 11:05 ----------

Не звертайте увагу, просто пан Василь як завжди бреше і все тут.
    Ви і самі можете ознайомитися із літературою, а її є достатньо в мережі інтернет.
    Ось деякі з них:

Александр Гогун. Между Гитлером и Сталиным. Украинские повстанцы.
    Сергей Ткаченко. Повстанческая армия: тактика борьбы.
    [FONT=&quot]Косик В. Україна в Другій світовій війні у документах. Збірник німецьких архівних матеріалів (1942-1943) в 4-х Томах.
    Косик В. Україна і Німеччина у Другій світовій війні.
    [/FONT]
    [FONT=&quot]Кентій А. В. Збройний чин українських націоналістів. 1920-1956. Історико-архівні нариси. – Т.2. Українська повстанська армія та збройне підпілля Організації українських націоналістів. 1942-19[/FONT][FONT=&quot]5[/FONT][FONT=&quot]6[/FONT]
    .
    [FONT=&quot]Русначенко А. М. Народ збурений: Національно-визвольний Рух в Україні й національні Рухи опору в Білорусії, Литві, Латвії, Естонії у 1940 – 1950-х роках[/FONT].
    Іван Патриляк. «Встань і борись! Слухай і вір…»: українське націоналістичне підпілля та повстанський рух (1939—1960 рр.)
    В. Сергійчук. ОУН-УПА в роки війни. Документи і матеріали.

• Подобається Подобається x 2
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Да дерьте вы на здоровье. Кто ж против. Только я не могу понять, а в чем разница между его словами и моими? В какой тактике, или там стратегии оазбехности?
    Не Кремль винить нужно. Нужно вспомнить, что перых ОУН-овцев на восток Украины принесли наступавшие немцы. Они шли за фронтом и пытались организовать органы власти. Соответственно ассоциировались с гитлеровскими оккупантами. Дальнейшие лобызания с немцами тоже не прибавило ОУН авторитета. Активные действия вооруженных отрядов ОУН по уничтожению своих же братьев украинцев, вставших на путь борьбы с немецким оккупантом, тоже не принесли ОУН всенародного признания. Ну а уж начало активных действий против красных партизан вообще поставил на ОУН огромный крест в глазах широких масс украинцев. Безусловно, пропагандистская машина Кремля активно использовала эти факты в своей работе. Но! Но первоисточником, все-таки, нужно считать саму ОУН.
    Так что все правильно на востоке думали, думают и будут думать про ОУН. Если конечно мозги не закакать...
    При Вашем желании я могу предоставить Вам скины страниц, где сами ОУН-овцы подтверждают мои слова.

Речь идет о ІІІ Конференции ОУН 1943-го года.

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:39 ----------

Я би з радістю з Вами погодився, Педро. Але поки що я не зустрічав жодної згадки про руку Кремля в створенні ОУН. Те, що агенти НКВД могли, і скоріше за все були в складі ОУН, не підлягає сумніву, але те, що ОУН була кремлівською маріонеткою малоймовірно... Хоча...!?

4. Dred

Dred Well-Known Member

Стоп! Оголосіть список, тих хто стали на боротьбу з німцями.
    Бажано з посиланням на німецькі документи.
    Широкі маси українців це ви про кого? про населення ЗУ яке підтримує УПА.
    В ЗУ так званих червоних партизан не підтримують. А на СУ тоді взагалі мало що знали про те що відбувалося в ЗУ.

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

:)))
    Дивна Ви людина, Дред.
    А я звідки беру інформацію? Якраз із перелічених Вами творів. Ви самі їх хоч читали? Чи так, для форсу виклали назви... :)))

---------- Додано в 11:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:49 ----------

Це Ви самі так сказали, чи ще хтось підтвердить...?

6. Dred

Dred Well-Known Member

Якщо ви їх читали то таких би дурниць не писали:haha:

7. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Якщо ближче до теми,то що це означає і яке має значення на нині?

Результати опитування: Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

підтримати федералізацію країни 4 13.79%
    вийти зі складу великої і соборної 20 68.97%
    одягти лапті, кокоші та піти до ТС 3 10.34%
    Путін наше всьо. 2 6.90%

8. VasMT

Не продовжуйте. Вам хтось щось заставляє? Ні. То і не пхайтесь.
    Якщо Вам НЕ ЦІКАВО, як воно було насправді, якщо Ви хочете ВІРИТИ, а не ЗНАТИ, вірте на здоров"я.

Угу... Рідній, рідній...
    З яких то пір похідним загонам ОУН, зформованим на території Польщі, стали рідними Київщина, Харківщина, Одещина і Крим. А за деякими свідченнями самих ОУН-івців і Кубань з Кавказом... :)))

9. Yurko NOTOCO

Нема бажання вже з політичними блазнями,нью-енкаведистами і як говорили галичани,з "хрунями",та щось дискутувати!
    "Дискусія" з 1939 по 50-ті дає цьому повне розуміння!
    -------
    Василий,заканчивайте с друзями свое пребывание на ЛЬвовском Форуме,пожалуйста товарищ майор! Не играйте с огнем и Народом!:hi:

10. VasMT

Дискутувати можна із людиною, яка щось знає. З фанатиками не дискутують...

11. Yurko NOTOCO

Ну,ну знаток...і маняк фікс-ідеї,давайте...
    Десь Вас і зупинять!Та і Табачника також!
    Порада:Будете десь на Галичині на-живо дискутувати з людьми...
    Надягайте маску хокейного воротаря!

Останнє редагування: 29 січ 2013
  12. VasMT

Мені вже страшно... Сиджу і трусюся... :)))
    А от така різка зміна Вашої поведінки говорить про одне - немає вам що сказати. Немає. Під тиском фактів, документів та свідчень самих же ОУН-івців, вояків УПА, свідків тих подій та істориків ,так ретельно будовані націоналістами міфи та казочки про ОУН валяться самі собою. Їх навіть друляти не треба. Треба тільки перестати вірити.

13. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

По-перше, Ви і мене ображаєте, а нема за що. По-друге, за повної вітсутності цих "біснуватих нациків" після розпаду СРСР (а це було неминуче), Україна була б лише одним з субєктів Російської Федерації, а не окремою національною державою.
    Виступ Декабристів можна теж назвати невеличким заколотом декількох придурків (потім повішених), що не мав жодного впливу на розвиток подальших подій в Російській імперії.

14. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Что не допис - то перл... Если бы не "договор о ненападениии..." (среди малопонимающих - пакт молотова-риббентропа) - то оккупантом Галиции оказались бы немцы. Интересно - как бы ОУН с ними воевали - если еще с 1938 года немцы готовили ОУНовских боевиков в районе Кимзее в Баварии...
    Але це не для тих хто б'є чолом під пам'ятником провідникові.... :)))

15. Yurko NOTOCO

В Жириновського кинули квашеною капустою...це не сприяє дружбі України й Росії – МЗС
    http://top.rbc.ru/politics/28/01/2013/842492.shtml
    http://www.pravda.com.ua/news/2013/01/29/6982432/view_print/
    ----
    Якщо хтось буде чути же в Стрию Хтось з молодих галичан-патріотів та кинув в Когось квашеною капустою,то...дайте знати на сторінках цієї теми!

16. І.Павлович

Це визначено професіоналами у цій царині - філологами. І вже досить давно...

---------- Додано в 18:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:56 ----------

Мені це цікаво. Якщо можна - посилання на документи.

17. VasMT

Ви націоналіст?
    Із розряду щиросвідомих казочок. Відбіжні сили примусили поділити "нерушимый" на окремі держави, і наявність біснуватих тут ні до чого. Он, Білорусь. Там всі політично- і історично- правильні. Ні тобі пам"ятників Вітушкам, ні Гаєвичам, ні героїзація Чорного Кота... А країна окрема. І не хоче Бацька стати Другим секретарем ЄР чи ще чогось, а хоче бути Президентом республіки Бєларусь.

18. Yurko NOTOCO

То би було цікаво і мені,якщо б можна було б вірити тим документам з енкаведистських архівів Томска...
    Але ж...навіть в оригіналі пакту Молотов-Рібентроп ніхто не бачив на очі,лише фотокопії...Чого б це?
    Та можна на старому папері,старим атраментом підписати будь чиїм почерком любий текст надрукований на старому "вундервуді"...
    Навіть такий що ...ой не буду!
    Нехай провокатори показують спочатку те,про що говорять...та й те,що юний Василько поначитувався від їхніх же писак по-самі вуха!
    Ото вони вміють,а не дорогу будувати,до будь чого!

19. VasMT

Ну і люди... :)))
    Та це будь-якому школяру відомо... :)))

А.Кентій. Збройний чин українських націоналістів 1920-1950 рр.
    Це не шукаючи.

20. І.Павлович

Так. Я щиро люблю українську націю. Я вже цитував одного француза (прізвища не пам"ятаю), що дав означення: Націоналіст - людина, що любить свою націю, нацист - ненавидить інші нації. У мене немає ненависті чи , навіть, якоїсь огиди до людей за національною ознакою. Націоналіст завжди зрозуміє націоналіста. Під час обговорення фільма "ДНК код нації" у студії представника "Свободи" піттримав ізраїльтянин - представник єврейської націоналістичної організації. Це так, до-речі.

Наявність національної ідеї сприяла створенню єдиної національної держави, а не федерації.
    Довічним. Та й з історією білоруського націоналізму ми з Вами не знайомі.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)