Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    Нічого не хочу сказати про "рабочіх", але щось мені підказує, що "это ж-ж-ж-ж неспроста"

2. Rogers

Rogers Well-Known Member

а поговорить ? ..мне здешняя спильнота очень даже ндравицца.Как только задаешь им неудобный вопрос "Все вдруг"(есть такая команда на военно морском флоте) головой в бетон...:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дотепер відсутній Корабельний статут військово морських сил України...
    Двадцять другий рік пішов...

• Подобається Подобається x 2
  4. Rogers

Rogers Well-Known Member

угу...из морской державы превратились в страну у моря(с)...хотя галычанам это не интересно....

5. kym

kym Well-Known Member

Ні разу не читав у вас "неудобних" питань. Пусті, примітивні, провокаційніі, нецікаві - так були. Народ вирішив пошкодувати "клаву", щоб в пусту не дисукотувати.

• Подобається Подобається x 5
  6. Rogers

Rogers Well-Known Member

ну и где первоисточник про симпозиум в париже ?..хихи..

кстати вотЪ пример не прмитивного,цикавого и непровокационного:
    :crazy:

7. Saszko

Saszko Well-Known Member

Петро Могила не теолог і не філософ, Феофана Прокоповича, Юрія Дрогобича і Григорія Сковороду ми читаємо в перекладі українською мовою. Звертаю особливу увагу — в перекладі! А ми ж говорили про мовну традицію.
    Вернадський не відповідає заданій темі: "приходять на думку хіба Бердяєв, Соловйов, Мень, Шмеман, Булгаков" — Ваші слова. "А ще кілька українських прізвищ з тої ж царини?" — мої слова.
    За Чижевського велике спасибі. Перевидання його робіт можна придбати в книгарнях чи в інтеренті?
    Цитата з Донцова недоречна. Щодо тези про нікчемність російської культури я з тутешніми галичанами спорити не в силі. А цитата недоречна, бо ми говорили не про якість культури, а про мовну традицію. Я говорю про очевидне — традиція української мови в гуманітарній сфері менша і бідніша проти російської. Ви чомусь відходите від теми.
    Зрештою, головна тема, тема гілки, давно всіма співбесідниками забута. Говоримо про наболіле, все до купи.

• Подобається Подобається x 3
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Знов процитую Ліну Костенко
    Гуманітарна Аура Нації
    Нічого дивного....
    І до теми....
    Територія без Батьківщини, або Ітака, якої не було

9. Saszko

Saszko Well-Known Member

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

може досить уже брехати? скільки можна повторювати допис за дописом ту маячню?

очевидно, саме для вас це наболіле, ви ну ніяк не можете стриматися, аби не принизити українську мову, навіть якщо тема не зовсім підходяща.

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

На іншому форумі, "какаві" є гілка, щось на кшталт, як москалі русифікують Україну.
    Брехня! Не москалі русифікують, а свої, зазомбовані "українці". Можливо, під керівництвом москалів. Але не обовязково.
    Я не розумію, яка б ще нація на Землі розпиналася з піною на губах, що її мова неповноцінна. Я проїздив по світі доволі багато і бачив, що навіть маленькі народи є горді за себе і свою мову.
    Не бачив, щоб два таджики, китайці, іранці і тд розмовляли між собою чужою мовою а обгаджували свою.
    Як субєкт кілька дописів вище. Він не може змиритися що українська мова не гірша російської. Навіть тутешні росіяни не говорять цього, хоча і ставлять одобрямси.

12. Romko

Зріть в корінь!

13. Saszko

Saszko Well-Known Member

Тримайте себе в руках. Я не збрехав, а висловив свою опінію. Про правду/брехню заходить мова, коли справа стосується фактажу.

Авжеж, наболіле. Я живу в двомовному середовищі і щоб зберігати чистоту своєї мови мені приходиться нелегко. І саме тому, що я стараюсь ту чистоту зберегти, я постаю перед проблемою відставання української мови від російської (вона ж друга) в деяких сферах. Я про це говорю, бо це для мене проблема.
    Я не принижую української мови. І не вигадую про паризькі симпозіуми.

14. Romko

От Вам фактаж.
    Оксана Пахльовська: Для характеристики нинішнього періоду в історії України достатньо одного слова – «чума»

15. Saszko

Saszko Well-Known Member

..................................дубль

16. Rogers

Rogers Well-Known Member

Товарищ из далекого Лукоморья,скажите а у вас все шотландцы или валийцы между собой разговаривают исключительно на шотландском или валлийском ?...

николы вин нэ бачыв...

опять простой вопрос останется без ответа...

17. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Так Роджере,так...нема ніц з Вами до розмови!
    Всев Вас банально і примітивно...як в Росії,яка хіба шо сама страшиться,страшить своїх людей і інших...
    Ну ось...
    Генштаб: Армия России готова к крупномасштабной войне
    http://www.regnum.ru/news/polit/1617729.html
    Ох...як зірветься хтось на такі ваші страшилки...А таких багато!
    Зберуться,домовляться і...теж настрашать якимсь макаром 1 га.площі в самому центрі вашої столиці.
    Я не знаю,а от інші...багато чого знають і вміють!
    Як бачите Галичина спокійна нині і не встряє в різні розклади...та дбає про єдність України Соборної...І ніц в тім злого нема!
    А ви?!...Армия России готова!(?????):facepalm::haha::facepalm::haha::facepalm:
    Ото-то ж бо і воно!
    Нє,ну то же ви варяти,то галичани знають...так-так,знають! :crazy:

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

19. kym

kym Well-Known Member

Ну не хочете мурку співати....... співайте "владимирський централ"......
    вершина російської культури.....

20. Rogers

Rogers Well-Known Member

это все на что на вы способны ?...даже троллите убого...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)