Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

І сидіть, не нав'язуйте його.
    Фьодор не нервуйтеся, сидіть по своїх іміграціях і не напрягайте українців.

• Подобається Подобається x 1
  2. Saszko

Saszko Well-Known Member

Прокопе, жлоб це не характеристика, а образа. Жлобом можна назвати кожного і це не буде характеристикаою людини, а агресією стосовно неї. Схаменіться.

---------- Додано в 02:55 ---------- Попередній допис був написаний в 02:50 ----------

Педро, з Вами все ясно. Про неупередженість нічого й думати.
    Дуже негарна мова... Нема слів.

---------- Додано в 03:14 ---------- Попередній допис був написаний в 02:55 ----------

В гуманітарній сфері, мабуть, усі дивляться на Росію, досягнення росіян, то є зразок і тому калькування не уникнути. Коли про щось говорити на тему права, філософії, теології — завжди буде прив'язка до Росії і російської мови. Надбання іноземців, надбання всього світу ми пізнаємо з перекладів російською мовою. Науковці цікавляться російськими правом і правовою наукою, але навряд чи щось знають про право Польщі чи про польських науковців. Чи яких-небудь інших, не російських. Це самоізоляція. В принципі, вирватись із такого порочного кола можна, але лінь. Та й не те що лінь, люди просто помислити не можуть, щоб відвернутися від Росії і звернутись до інших, близьких, але невідомих. Цього нема в уяві людей. Це неможливо.

3. kym

kym Well-Known Member

Ви що з дуба впали.... оці усі то максимум донецкіє і луганскиє плюс кримські колоністи. китайці так дивляться на росію, що хочуть сибір забрати. Середньостатистичний американець чи європеєць знає тільки що в Росії медведі і мафія, яка там культура.... одна видимість культури..... руска мова одним добра - матом... от обматюкати когось на рускій мові супер- ні одна мова в світі такого немає.... навіть в Зімбабве. По факту російська нікого не цікавить... всі вчать англійську, або німецьку або іншу європейську... там і культура і передові технології.... Ви якось не замітили що весь обєм передової інформації іде на англійській, яка уже давно де факто стала міжнародною.... а російська для росіян от нехай собі і говорять мат через мат

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Про це колись писала Ліна Костенко

5. Rogers

Rogers Well-Known Member

так вы просто трепло ?...где ссылка на мое навязывание русского ? ...я все жду.
    гдэ эмиграция ? какая эмиграция ? ..шо за нездоровая фантазия ?
    и какие украинцы ? я же на форуме галичан....
    и тема так и называется "що робыты галичанам"

6. Oxid

Oxid Well-Known Member

Не думаю, що упередженість, просто так само говорив мій дід, коли згадував, як росіяни вперше у 1914 році прийшли до нас. Трохи, віддалено схожа на нашу, але чужа, груба...зовсім інакші, чужі звичаї, відразу почали насаджувати своє московське православіє... було з чим порівнювати - в наших краях у вжитку були польська, українська(тоді називалася рускою, русинською), ідиш, німецька. І щодо філософів чи теологів - нема в росіян багато своїх філософів і теологів - приходять на думку хіба Бердяєв, Соловйов, Мень, Шмеман, Булгаков - порівняно з західною філософією якось бідно... А зробити переклади українською і західних, і російських філософів - запросто. А от з комплексом української меншовартості тяжче:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  7. zherech

zherech Well-Known Member

По роду деятельности достаточно часто общаюсь с англичанами(наши поставщики). Ни разу от них не слышал подобных фраз про русский язык.Может конечно не говорят,потому что мы их фирме доход приносим,а может просто люди воспитанные,а может не считают русский язык грубым. вот такие дела. У меня бы точно ума не хватило говорить,что какой то язык грубый,а какой то нет.

---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ----------

Так а что мешает побороть этот комплекс? Показать всему миру,какая Украина великая страна? Уже 22 года независимая,никто не мешает. И флаг есть,и гимн,и армия и все остальное.

---------- Додано в 10:39 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ----------

Вы еще скажите ,что Ваши земляки не матерятся:)

8. Romko

Знов міф....
    Яка незалежність?
    Як була колонія ерефії,так і залишилась....

Тут повинна працювати родина і школа.
    мої предки попереджали

9. zherech

10. Romko

Знов міф....

---------- Додано в 10:21 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ----------

Знайшов гарні заповіти для виховання українських дітей, виписані в 1915 році членами Українського Народного Союзу в далекому Нью-Йорку ...

• Подобається Подобається x 4
  11. zherech

Снова бред про Москву...

12. Romko

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

Трепло це скоріше ви позаяк ваші пости не несуть жодного змісту.
    Написали що перекладати термінологію авіації українською це погано, потім викручуєтеся що нічого не ображали і не казали що якась мова неповноцінна.
    Сидите тут на форумі з якоїсь закордонної глуші, і все переживаєте за русскій язик.
    Ссилка на навязиваніє русского?
    Так дайте посилання що я саме вас звинувати у нав'язуванні, а не росіян в цілому.
    Дасте посилання що я маю до вас особисто якісь претензії - тоді і чекайте пояснень.

---------- Додано в 11:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ----------

Самі ж писали що ви звідкісь з-за кордону, не пам'ятаю звідки саме. І що у Львові були останній раз за совка.

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Юрку, Юрку... Вже про душу треба думати, а туди ж, в захисники...
    Чию Ви власність збираєтесь захищати? Що Ви маєте, якщо в поважному віці наймитуєте світами...
    Ваш десятирічний самохуд? Хрущовку, отриману від радянської влади? Шафу з гачами? :)))
    Та кому воно треба, владійте на здоров"я. Я маю свої гачі...
    Чи, не смію питати, Ви збираєтесь захищати маєтки Міська Петруняка, депутата Свободівця?
    Ех-хе-хех...

15. Rogers

Rogers Well-Known Member

Герр Неадекват а это что ? .
    .
    а )я нэ россиянын но обращаетесь ко мне.
    б)и как это вам навязывают россияне ?...даже интересно.
    .могу для танкистов повторить.мова к тупым украинизаторам никакого отношения не имеет...почитайте этого зубодера...тупее и придумать нельзя.запретить дочке писать в фейсбуке...чувак типо из Эуропы..:crazy:
    канады...только я могу допустим быть и секретарем украинского посольства...не ? варианты в свидомой логике не приветствуются ?

и причем тут львов в котором я был в качестве туриста...
    блин,малыши прямые как линейка...

16. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Василю! Захищати власний куток в ріднім органічнім Краї,в якім народився,жив і привик так жити,де сімя,родина жиє,і де їм всім найкраще почувається...по гриби в гори лазити,до цьотки в Польщу за 50 кільометрів від границі на "запорожци" зїздити,пива си "львівського",а не "жигулівського" зі своїми хлопами з бочки пальнути,а не з чужаками,з якими по 50-60 років ніяк не порозумітися,бо не хочуть вони знати рагульських правил їхнього,того ріднесенького Краю ,та дотримуватись...І будь мудрим,Васильку!
    Вам би ліпше було б десь на сході Вкраїни,або на Кубане,де все теж,як на Вкраїні,Галичині,але трохи інше,ніж для нас,галичан...де вам би було в сам раз! Так си думаю!
    Як то мовлять,хто шо любить пити...хто чай,а хто гербату!:preved:
    P.S. А Місько Петруняк нігди Ахметовим,а чи то Янукєвіцем на Галичині не стане,во!

Останнє редагування: 26 січ 2013
  17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

О, не ятріть душу, пане Юрку. В нас, здається, все найкраще, і повітря і природа і дощ і сніг і тисячі інших речей. Ось тільки потрібно спочатку те все зробити нашим а потім захищати. Бо навіть за совка воно було більш нашим ніж за влади донецьких креолобандитів.
    А за Василя? Щось мені віриться, якби була справжня влада українська, чи галичанська, став би і Василь галичанином...;)

• Подобається Подобається x 3
  18. VasMT

То так і кажіть, Юрку, же за грибочки мова, а не за старі гачі.
    А тутай, Юрку мова єнча. То сі називає інакше. Не власністю...

Стопудово. Хто ж му дасть :)))

---------- Додано в 16:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ----------

На 50 відсотків.
    На інших п"ятьдесять я поліщук.

19. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Та він (Василь), вже си напевно думає по-ночах: ну і на дядька мені тут в Стрию нині Полковник з Москви і його армія? Шо,вони якусь технольогію кращого життя привнесуть ніж будь хто...будь хто з Європи? Навіть цісар ліпший буде,ніж той цар...Та Василько не глупий хлоп,як добре подивитисі і вже напевно дітей своїх заставляє Engish вчити...А про Бандеру скаже,як тре буде:-Ну шо,патріот,так патріот...шо падєлаєш!А не буде ніхто питати,то й промовчить...якщо так потрібно буде в даній ситуації.
    І хто то спорити буде? Та ніхто! То життє...!

---------- Додано в 17:03 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ----------

То то Ви з Бамбуком такі,майже їднакові...
    Ви поліщук і Бамбук... Поліщук,хе-хе-хе!:haha:

20. VasMT

От за Бандеру я такого ніколи не скажу. Нєдостоєн! У всіх ситуаціях...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)