Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Знаєте чому для вас вона "красива"? Бо це одна з ваших мов. Коли інша мова, особливо несловянська, стає вашою повсякденною, тоді ви просто починаєте порівнювати мови на слух. Російська дуже негарна. Не дивно, що аристократи і інтелігенція до 1900 року в Росії віддавали перевагу французькій. Бо, на їх думку, російська - це мужицька мова.
    Я вже писав, коли мій син почув вперше російську мову, то відразу сказав: what idiot speaks that rough language? (який ідіот розмовляє на цій грубій мові).
    На міжнародному рівні як Росія так і російська мова грають дуже незначну роль. Я не зустрів нікого ні в Англії ні в Австралії хто б вивчив російську мову.

• Подобається Подобається x 2
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А що він сказав про німецьку? :pardon:

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ти діткам в садку локшину на вуші вішай. Я тобі скажу як бувший совковий офіцер - по розрахунку Британського інституту стратегічних досліджень ВМС більшовиків в 70-ті роки змогли б проіснувати в випадку світового конфлікту як організована структура не більше 3-х діб. Типова доля москальських моряків - самотопи в Порт-Артурі чи Балаклавській бухті. Для прикладу вивчи історію Кронштадської ескадри, яка вирушила на допомогу своїм самотопам в війні з японією. Міф москалів про "велич" поховала Цусіма.

Ти хоча б назву цього створеного московськими варварами болота краще вивчив. Кременчуцьке болото таке ж "море", як адмірал Октябрський був видатним флотоводцем.

Коло москальської церкви тобі може щось подадуть, під зад чи в шапку.

---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

Та куди там сучасному жлобу повертатися до "мантр" Піфагора, той навіть мобільника не мав.

---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:27 ----------

Боже ж мій, ця постсовкова істота з культури "рашен" А.Тойнбі та Б.Рассела записала до "мавпоподібних". Тоді деяких "аналітиків" варто занести до "амебообразних".

• Подобається Подобається x 1
  4. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Нічого...скоро і ми,рагулі галицькі,з машингверами будемо ходити...захищаючи власність...
    Як відомо, партія "Свобода" виступає за право громадян володіти вогнепальною зброєю.
    і...
    Міністр юстиції Олександр Лавринович виступає за вільний продаж зброї.
    http://www.pravda.com.ua/news/2013/01/17/6981668/
    В гості просим на Галичину!
    Welcome to Ukraine!
    :welcome::welcome:

5. Rogers

Rogers Well-Known Member

а так вы портупея ?..много обьясняет....а прыклад маринеско почему забыли ?....между прочим румынский украинец на чистом русском языке скомандовал "За Сталина !""Пли !"
    как на украинском будет эта же команда ?

болото ?хехе
    между прочим это 7 !!! баллов...если вам как йопытному мореману это что то говорит...

6. Yurko NOTOCO

А в майбутньому можливо рішенням Міністерства оборони України буде створено і Галицький легіон при Українській Армії,ну як у Франції...
    Командувати напевно буде полковник Тягнибок...якщо на президента не потягне!А шо,зле би було?!
    Наш московський Полковник в Бані всцявся би тоді,шо ні?! Та й Василь Михайлович трохи б заспокоївся...з нападками.;)

7. Rogers

Rogers Well-Known Member

http://www.youtube.com/watch?v=i0TNp-_Ni5E

:mocking:

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Приклади наведіть. Все що створилося за совка є в українській мові. А решта як правило англо(іншо)мовне.
    Вас йтак ніхто не спитає, можете не перейматися.
    Наведіть приклади. Наприклад слова диспетчер, авіація західного походження і що в українській що у російській звучать однаково. А взагалі людина яка всерйоз говорить про неповноцінність мов, про те що якась гірша а якась краща - шовініст і просто м*дак.

9. Дальневосточник

Навіщо ви ТАК про шановного пана Pedro та його сина?!?

10. Yurko NOTOCO

Во,во...яка мова,така і рєчь...і діла такі ж совіцько-армєйські!
    Як там Придністровський легійон Молдови,на противагу Галицькому легійону бандеровців,га?Шось сі рухає?Чи кирдик повний?!

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

Я про всіх хто має шовіністичні погляди.

12. Rogers

Rogers Well-Known Member

да ? и где я говорил что украинский ущербный ?я говорю об ущербных украинизаторах которые из за узколобости не могут понять: русский язык на Украине родной. ...и ничего страшного в двуязычии страны нет...лишь придает ей особую уникальность.

теперь можете трескаться головой ап стену .Особенно хорошо это получается у зубодера неумехи с туземных островов...

слив защитан.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ого....
    Сашко,від щирого серця рекомендую

http://youtu.be/LxHdzGDazXg

14. Rogers

Rogers Well-Known Member

мальчик,можно перевести на украинский ? а то я ничего не понимаю в этом наборе междометий.

15. Дальневосточник

І я - про це саме. Не можна бути "трохи" вагітним.

16. Romko

Ми різні....
    Донецький привіт від Сталіна

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

По-перше, син коли говорив ці слова, мабуть не знав, що така країна Росія існує. В школі про неї не згадують, в ЗМІ щось на рівні Ірану...
    Я особисто не маю нічого проти російської мови. Правда, розмовляти нею вже не можу. Звучання не подобається. Особливо коли нею говорить Путін. Таке враження що щелепу можна поламати.
    По-третє, я бачу в словах Сашка, яке зомбування було проведено. Російська - найкраща, нею розмовляє весь світ, вся література... Українська - гівно, так собі...
    І по-четверте, товариш, на допис якого ви відповіли, я впевнений, вдома розмовляє... російською.
    Східноукраїнців бувших не буває...

• Подобається Подобається x 3
  18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Немає перед ким тут зливатися :)

---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ----------

І угорський і румунський. Тільки це не причина його всім тулити. Він вам родной? Ну і сидіть з ним.

19. Romko

Повертаючись до теми....

20. Rogers

Rogers Well-Known Member

и сижу.....вместе с миллионным городом :mocking:

пардон,вы имеете мой пост в котором я требовал от кого то разговаривать на русском ?...тогда выкладывайте или вибрируя языком не наводите поклеп на мое доброе имя....жду ссылку..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)