Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Абсолютно незгоден. Аб-со-лют-но!!!!

---------- Додано в 00:52 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ----------

:))) Потішило
    Але саме смішне в кінці, -
    Ну і на останок, аби Ромко втішився, -

2. kym

kym Well-Known Member

Більше того вони навіть не розуміють, що своїми тупими розглагоствуваннями про поділ України помагають цій інформаційній експансії.Але не все так страшно як виглядає. Росія свою інформаційну експансію веде уже 15 років, а результат насправді плачевний і виправляється за якигось два три роки.

3. Bambook

Bambook Persona non grata

О, бачу, тут тепер не один напівбог, інтелектуал, гуру і учітєль, які протиставляються себе "їм", "бидлу", сірій масі" тощо...

• Подобається Подобається x 4
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

В БІЛОМУ.
    І необісратий.

• Подобається Подобається x 1
  5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Це зовсiм не факт. Ви помиляєтесь - бо "помаранчевi" - знов скажу - це насамперед лiберальнi демократи. А в нас тих, кто свiдомо пiдтримує саме лiберальну iдею - меньшiсть. Я вибачаюсь, але бачу навкруги лише послiдовникiв тоталiтарної iдеї.
    Бо головне гасло - "примусимо!"

• Подобається Подобається x 3
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

А кого більшість? Виборців ПР? При тому що їх 30% від тих хто пішов на вибори?

7. Rogers

Rogers Well-Known Member

Из вас бы вышел неплохой Замполит в сталинские времена....:mocking:

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Нарешті мене загнали в якесь стійло. Якщо мова йде про мільйони людей, які підтримували протест Майдану, то це дуже широкий політичний спектр, які піднялися проти звичайного феодалізму, вирослого на компості культури "рашен".

Пане, ви вивчали закон Ньютона про реакцію на якусь силу? Хамство п'ятої колони породило відповідну реакцію зі сторони українського народу. З часом вам Тягнибоки покажуться ангелами по зрівнянні з більш розумними та дієвими патріотами.

9. Дальневосточник

Я маю на увазі саме ідею, а не майдан. Бо на майдані був - якщо пам'ятаєте - і дідусь Мороз. Може і його в ліберали приймете? Україні не вистачає саме ліберальніх демократів, бо майдан в більшості був з "попутчиков" - які зразу ж розбіглися і перегризлись.

Тоді - згідно вашої пропозиції - вивчить Закон Н'ютона. :)
    На хамство во "сволота" - або більш "дієвих" - повстане ТАКа саме сила - з іншим знаком.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Чию ідею - вождів чи людей? Ці ідеї були геть різними.

Сміх та й годі! Лібералізм для сьогоднішньої України - це як купання в крижаній ополонці для гартування дитини, в якої пневмонія легенів. Жлоба, який вирвався на волю зі сталінського рабства та культури "рашен", потрібно знову загнуздати в рамки цивілізованих законів.
    Пане, лібералізм підходить для суспільства лиш з певною культурою. Англійський пуританин та український жлоб - це різні субстанції.

---------- Додано в 10:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

Вона вже давно повстала, ще з часів Полтавської битви. Поки Україна не здолає цю ракову пухлину, перспектив цивілізованості в неї немає. Зальотні Януковичі, Ахметови повинні бути поставлені в належне для них місце, як це колись кияни зробили з бандою Долгорукого.

11. Saszko

Saszko Well-Known Member

Російська мова красива і виразна. Ти можеш виражатися російською майже в будь якій сфері людської діяльності. З українською трудніше. Лозунги свої залиште собі. Чого це він паскудний?

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ось тут детальніше. Ребутнути сервер можна російською, а українською трудніше? Чи в нас є сфери діяльності де лексикон формують власне російські слова?

13. Saszko

Saszko Well-Known Member

Змінилася економічна система. А за нею і культурна.
    Капіталізм і консумеризм.
    Ти маєш бути яскравим і привабливим, ти особисто. А про свій рід, про звичаї, про гордість за свій край, про якусь мовну, територіальну, етнічну, соціальну солідарність (окрім консумеристської, коли ти солідарно тусуєш, хаваєш товар і пропонуєш як вітринного манекена себе) забудь. Не в тому щастя. Щастя бути особисто крутим, особисто привабливим, особисто яскравим. Якось так.
    Круте і бажане є те, що найуспішніше на ринку. Хороші гроші і хороша освіта маркетологів, продюсерів, режисерів зробили російськоимовний продукт, російскомовний образ щастя найбільш бажаним на українському ринку. А нам тато з мамою (а що там дід з бабою, село забите, хто їх слухає) не сказали, що треба любити своє (і де воно, те своє?) і боротися за нього. Ми просто на їхні гроші купуємо самих себе. І виходимо російськомовні. Та ще й на додачу круті, яскраві, привабливі.
    P.S.
    Якщо комусь це видасться маячнею, я зрозумію. Мені самому здається, що це дурня.

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ----------

Націонал-соціалізм то не коники ліпити.

---------- Додано в 14:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

За ребунути сервер я нічого не знаю, це точно.
    Сфери діяльності (будь які) характеризуються певним рівнем розвитку, що відображається також на мові. Якщо в Росії багато чого створювалось, то в Україні майже нічого, Україна була в межах села і містечка. Тому своя мовна традиція в багатьох сферах бідна.

14. Rogers

Rogers Well-Known Member

морской лексикон ...потуги создать украинский набор слов приводит к тупому переводу русской версии...

скорее всего авиация. тока не нада диспетчеров(внутренней авиации) переводить на мову...я хочу жить !

15. Saszko

Saszko Well-Known Member

Я їх всіх вважаю акторами, але на вибори буду ходити завжди і за когось ситуативно голосувати.

---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ----------

:)))
    Морський це у моряків Ви маєете на увазі?
    Так російський лексикон в цій сфері з яких мов тупо перекладався?
    Я чув, що багато з голландської. І не перекладався, а переносився як є.
    Та москалі з багатьох мов тягнули. Нормально вийшло, по-моєму.

16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

ну почему же, например мачта-щегла

17. Дальневосточник

Ідея до вождів не має відношення. Яка ідея була у Віті та Юлі?
    "Счастье для всех, даром, и пусть никто не уйдет обиженным" ?
    (с)бр. Струганцкие

Доречно буде пригадати мого улюбленого Губермана

Возглавляя партии и классы,
    лидеры вовек не брали в толк,
    что идея, брошенная в массы -
    это девка, брошенная в полк.

Ще не набридло повторювати - як мантру - "Чому ми бідні? Бо дурні! Чому ми дурні? Бо бідні!"

Фаріон готує законопроект про запровадження обов'язкової праці виключно з українським command line interface'ом? :)))

18. Rogers

Rogers Well-Known Member

пан уже провел референдум ?

---------- Додано в 08:03 ---------- Попередній допис був написаний в 07:39 ----------

вы вопрос человека на который я ответил прочитали ? ...попробуйте еще раз. :)

Если уж дальше копать то вся европа -это греческая производная.

А русский морской лексикон выстрадан,отлажен и отполирован...не понимаю зачем нужен этот украинский эрзац если его все равно на практике использовать не будут...

вспомнились военно-морские звания упа
    мореманы из норы ,блин. :crazy:

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Для жлоба.

Моя "мантра" набагато складніша для розуміння вами.

Тільки повний профан не міг зрозуміти їх ідею - прийти до влади.

голландцями та іншими Крузенштернами.

Поц, а ти хоч уявлення маєш про історію українського мореплавства? Вивчи хоча би походи українських моряків з боями на Анатолію, коли москалі ще й моря не бачили. Чи почитай Колчака про вклад українців в формування москальського флоту.

20. Rogers

Rogers Well-Known Member

и Беринг с ними...знаете я насчет формы черепа не заморачиваюсь.Главное что все путем,советская школа уважаема всеми....

Я ? вы плохо обо мне думаете ,я года три назад видел Крменчугское водохранилище :mocking:

можно еще что нибудь про украинское морэплавство..во славу москальского флоту ....у вас так гарно виходить...:crazy:...
    знаете в таких човныках сомалийские пираты и сейчас в походы ходят...и знаете куда ? аж до цейлона !...черномазые,тупые...зато с автоматом...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)