Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Для тих, кому засліпило, повторю повільніше
    Дзьо - ба- ка читаю.
    Володимир Дзьобак.

2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ну й чого Ви скачете,як і ті дві кози,що коло вас?
    Я Вам тут он,егоїсту, катрена скалатав...Насолоджуйтеся,своєю егоїстичною,разом з своїм часописом "Егоїст" діяльністю!
    Галичина розбереться Хто є Who?!
    Катрен про егoїстів

Егoїст,теж хоче їсти
    й виграє варята,
    шукаючи охломонів
    ромків,юрків,свята...
    Й дере лаха з небораки
    крутячи, що сили,
    пальцем біля його* скроні...
    Мол, ви уху їли?
    Отак "его" появилось
    й стало дурню плести,
    та на галицькі простори
    ахінею нести!
    :pardon:
    *

3. Bambook

Bambook Persona non grata

А нацюки тут до чого?

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ----------

Щастя, що вже без вас ;)

4. VasMT

Нацята, прошу пана.
    Та просто все більше і більше пересвідчуюсь, що ні Бандера, ні ОУН не заслуговують, щоби їм пам"ятники ставили. Особливо за боротьбу із німцями.

5. Bambook

Василю, а ви не помічали, що ви з компанією одне питання розносите на десятки тем?
    Може, зосередьтеся десь в одній, а в інших по темі? ;)

6. VasMT

Ні. Не помічав.
    Не я ж Мартіна зачепив із його, гм... словами.

---------- Додано в 15:02 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ----------

Не велика міція в полон здатись...

7. Bambook

Ну я ж і кажу, "з компанією".
    Могли і в відповідній темі відповісти.

Ви там вже не тільки замериканізувалися, а вже й змоскалізувалися.

8. VasMT

Нє. Юрасик таким вже був, змоскалізованим...
    Жовтеня, піонер, комсомол, кпсс, музична школа, школа, робота...
    Просто розслабився в Америці, от і полізло...

• Подобається Подобається x 1
  9. Yurko NOTOCO

Бамбуче,я вже Вам сказав...перестаньте ахінею нести ...промассонську!
    Тим паче,що Ваша з Тимошенко і Ко. ідея єдиної Галичини і України під президентством Оної,Єдиної і Незамінимої безповорогньо провалилась!
    Це ж вже всім ясно,як вдень...за виключенням Вам і декільком "козам з народу"!
    Але хто то вас зупинить,як ви шастаєте,яко журналюга-егоїст сюди-туди без гальм?!
    Такої сили,щоб зайнятися вашими феєричними планами на Галичині,ще немає на Вкраїні і в Європі наяву(вона то є...є,але не тут)!
    То сі всьо колись дасть знати...і Вам,пан Вася також...як і Пану Путіну з паном Бер Лазаром.
    Всьо-сі крутить,всьо-сі мінєє!
    :preved:

10. VasMT

А Вам?

11. Bambook

Юрку, вам уже казали, що ви людина, яка не цікавиться політикою? ;)

12. Yurko NOTOCO

Бамбук перевіряє мою реакцію...як лазарівці Путіна!
    Нє,Бамбуче,я не абсолютно не політик...я тсз.хлопський фільозоф,
    :nea:

13. Bambook

Юрку, а нашо ви до Путіна рукою махаєте? ;)

• Подобається Подобається x 2
  14. VasMT

:)))
    Мух відганяє?

15. Bambook

Гедзів (див. Асоціації ;) )

16. Saszko

Saszko Well-Known Member

Ману пускає.

17. Bambook

Кому-кому? Нотоцману? :)

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Сказати, що я ніколи не був прихильником Соборності – це таки збрехати. На зорі Незалежності я (як і всі) піддався цій романтичній казці, яка насправді виявилася казкою з печальним кінцем.
    Розуміння прийшло з часом, коли стало зрозумілим, що Захід і Схід неможливо поєднати, як неможливо змішати в одній пляшці воду й олійну фарбу.
    Фарба обов’язково звурдиться, а вода стане непридатною до вживання.
    Не знаю наскільки відмінності між різними частинами України відчувалися в 1919 році, але, гадаю, що вони мали місце, бо неможливо, щоб люди, які століттями проживали в різних ціннісних системах координат, не мали істотних відмінності у світогляді та світосприйнятті.
    З того часу відмінності лише поглиблювалися. Колективізація, голод 33-го року, безперервні репресії й методичне заселення, звільнених від українців місць, вихідцями з Росії (переважно з кримінальним багажем) там і життя у більш «м’яких» умовах тут. Життя зі спротивом, підпіллям, але й з більш-менш лояльним правосуддям, з приватною власністю, з правом на володіння землею, життя без концтаборів та без масових розстрілів.
    Друга світова війна все змінила. Те, що було там, прийшло сюди. І не сказати, що це зовсім не вплинуло на «злиття». Вплинуло, ще й як. І фарба і вода стали непридатними до використання.
    Західноукраїнський рагуль відрізняється від східноукраїнського люмпена хіба що мовою спілкування (хоча і в того, і в другого вона щедро пересипана російськими матюками) та тим за кого вони голосують на виборах. А в іншому цілковита подібність. І той, і другий люблять закласти за комір, влаштувати дебош, і той, і другий слухають російські попсу та блатняк і обидвоє однаково не читають книжок. Правда наш на Великдень ходить до церкви святити паску.
    Втім – це якщо підходити індивідуально.
    А в загальному ці два криво-косо зшиті кавалки все одно ментально залишаються різними.
    При цьому настільки різними, що заважають одне одному.
    І западає думка, що було б краще не носитися з казково-романтичною Соборністю, а визнати існування на території України двох різних націй.
    І не важливо, як називатимуться ці дві нації – вони українцями, а ми галичанами, чи ми українцями, а вони малоросами.
    Головне подивитися правді у вічі.
    Серби й хорвати розмовляють однією мовою (у них лише абетки різні), але це не заважає їм бути двома різними націями з власними державами.
    Нас же не об’єднує навіть мова.
    То про яку Соборність можна говорити.
    Я розумію, що розмова про створення на території нинішньої України двох різних українських держав (Центрально-Західної та Юго-Восточної ?) – це така ж сама романтична казка, як і казка про Соборність.
    Це навіть не казка, а утопія.
    Ми загнані в пастку курвою-історією й нема на те ради.
    Що робити?
    Може пробувати шукати точки дотику в ненависті до режиму?
    Втім, ненависть – хороша підстава для об’єднання заради війни, але поганий фундамент для миру.
    Зі святом всіх, хто вірить в романтичну казку під назвою Соборність.
    А реалістам навіть не знаю чого й побажати.
    Хіба що сил, щоб пережити цю «велику любов».

(с)не я сказав,та погоджуюсь

19. Rogers

Rogers Well-Known Member

наверное какой нибудь великобританский или канадский конгресс укаринских националистов

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Тов. Бамбук, я дуже скромна людина, і час прожитий в Австралії, всього 20 років, не дає мені права називатися австралійцем. Я вже не кажу, що третій рік живу в Англії...
    А я народився в Галичині і прожив там більш як половину мого життя.
    Там родилися, проживали і помирали сотні поколінь моїх предків.
    Отже раджу застосувати такий самий критерій і до себе і тоді побачите чи ви особисто маєте право називатись галичанином. Я вже не кажу чи маєте право галичанам з Канади, США, Англії затикати рота.
    Ви є східноукраїнець. А ми знаємо з якою ціллю засилали східноукраїнців на Західну Україну.
    До речі, я вже нагадував, що в Львові знав десь 5 Іванових. Всі чудово розмовляли українською. Чого не чув ні від одного східноукраїнського голопупенка.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)