Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

До речі, в усьому світі основна ознака приналежності до якоїсь нації є мова. Не колір шкіри, не уподобання, ні що інше а мова.
    Я собі не уявляю, якби в нас в Англії на питання англійською "яка твоя національність" почулася відповідь : sono inglese чи je suis anglais.
    В Україні, бачите, таке можливе. Два слова українською не може сточити а кричить - я укрАінєц.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Невже, Педро? І як тоді відрізняють Австралійця від Канадійця? Чи це одна нація?

• Подобається Подобається x 1
  3. cdmax

cdmax Active Member

Я сюда пришел для приятного общения, а не для того, чтоб меня запоминали. Если вы тешите свое тщеславие - это лично Ваше и меня это не касается. Опять таки Ваше мнение по поводу всего остального мне так же интересно, как и общение с Вами, всего хорошего

4. kitana

kitana Banned

Запитання суто практичні. Трьоп мене в цій темі не цікавить. :pardon:

Чи ви серйозно вважаєте, що вкопаєте стовбчик з написом "кордон" і на тому все відбудеться? :haha:

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Вони, Василю, розмовляють практично вже на різних мовах, бо коли справжній австралієць з кантрі розмовляє, внизу пишуть субтитри.
    Я відразу можу почути чи це американець чи австралієць чи шкот.
    Але знову ж таки, ніхто в Австралії по-папуаськи не буде кричати - я австралієць, що мало місце кількома дописами вище.

---------- Додано в 01:12 ---------- Попередній допис був написаний в 01:11 ----------

Ви нам непотрібні. Але якщо до нас полізете як в 1939 році то знову дістанете.

6. kitana

kitana Banned

Жодного сенсу в цьому немає.
    Ви або вивчіть законодавство, або відкопуйте кулемета.
    У вас всього два варіанти.

Хочу подивитись на вашу агітацію серед галичан щодо влаштування партизанських загонів (які, до речі, у всьому світі будуть визнані бандитськими). :)

---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ----------

А якою мовою треба кричати "я австралієць" ? :)

---------- Додано в 00:19 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ----------

Я ніколи і не планувала переїжджати до Англії, мені в Україні файно :)

---------- Додано в 00:21 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ----------

Не пригадую, щоб я до вас колись лізла. Та ще й в 39-му. )))))))))

7. DIO

DIO SAINT SINNER

Та мені більш за все подобається, що з цього зробили проблему виключно галичан.
    І нема різниці, голосував ти за те бидло-кодло(ніколи!!!), чи ні... винний апріорі.
    А чому винний? Тому, що не пощастило народитися на Галичині? В мене дід з тих країв, рахується? Може я приїду, а ви мені черепа поміряєте, чи "не канає"?
    Сходив раз в "Криївку", і проникся духом боротьби... "революціонер", мать твою їті...

"А я вважаю, що це державна зрада!"(с).
    Не меньша, ніж зрада ригіаналів.

8. kagan

kagan Well-Known Member

більшої дурниці я ще не чув. Вчити українське законодавство:haha:
    В країні де сама влада, де сам законотворчий орган плює на правила ним же написані- ви пропонуєте мені їх вчити

---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:45 ----------

ще раз , ніяких кулеметів не потрібно...достатньо нашим місцевим радам прийняти декларацію, що вони не підкоряються Києву, тобто сьогоднішній центральній владі і все. Щось подібне уже відбулося, коли Тернопільська і ІФська ради відмовилися виконувати закон України про мови, тобто відверто сказали валіть під три чорти шановні депутати та Президент України, ви для нас не указ. Ну і де ті танки?
    Час зрозуміти, що в цій країні немає влади, немає армії...тому ніхто проти не буде. Головне, щоб люди тут цього захотіли.

9. kitana

kitana Banned

Зате я подібного трьопу чула вже багато.

Я вас просто повертаю на землю - два варіанти, або референдум, або кулемет.
    Ви же продовжуєте беззмістовну бесіду на атвлєчьонную тему. :)

Влада правила не лише порушує, вона їх добре знає. А ви хочете порушувати, не знаючи.

У вас конкретні пропозиції є? :)

---------- Додано в 01:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:57 ----------

Тернопільська і Івано-Франківська ради просто прийняли якийсь папірець.
    Не будьте таким наївним :)
    Нікому до голови не прийде робити російську мову регіональною в Тернополі, там просто немає стільки російськомовних, щоб вони попали під цей закон. :)

А тепер почнемо:
    Бюджет, казначейство, банківські рахунки, прокуратура, податкова, митниця, прикордонна служба, міліція, спецназ, армія, держадміністрації - все це підпорядковується центральній владі.

Назвіть мені хоча б одну країну, частина якої вийшла з її складу за власним бажанням.
    Давайте на прикладах.

10. cdmax

cdmax Active Member

И к чему этот замшелый анекдот?

---------- Додано в 05:05 ---------- Попередній допис був написаний в 04:57 ----------

Это кто там кричит про украинский язык, дык еще с Англии ? Ох уж эти герои - патриоты забугорные, как же вы любите учить уму - разуму находясь не в Украине. Ну и очередной показатель мозговой деятельности некоторых персонажей, считающих, что только они одни могут знать какой-то из языков. Для начала хоть бы узнали у собеседника, владеет он тем или иным языком, а уж потом бы уже умозаключения делали. Дилетанты. Правильно тут девушка написала, что языком ворочать - не мешки тягать:haha:
    И для разминки мозгов :так какой язык у такой нации, как бельгийцы, швейцарцы, американцы? Вы же тут так умничали про языки и как кого можно по языку опознать. Блесните эрудицией

---------- Додано в 05:22 ---------- Попередній допис був написаний в 05:05 ----------

Да,а Вы меня приятно удивили. Размышляете трезво, академично, без напыщенности и мыльных пузырей. Уважаю таких людей :give_rose:
    И да, вполне правильно подметили Вы на счет показушного протеста обл. администраций. За первое принятие подобных указов львовский голова уже оправдывался перед прокуратурой. Тернополь во второй раз залезть в ту же яму не захотел, а львовские красавцы бравируют своей глупостью. Что же, пусть потом не удивляются если получат ровно столько же денег из бюджета и дотаций, а некоторых лихих "диячив" показательно высекут и сделают соседями Тимошенко с Луценко. Президент вполне может разогнать львовский совет начиная с губернатора области и поставить своего человека. Не уж то непонятно, что пока не до каких-то там львовских писулек и кричалок,сейчас идут куда более важные процессы в ВР. А когда все затихнет - все и припомнят

11. iso

iso Well-Known Member

Хто б сумнівався:)

• Подобається Подобається x 2
  12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Cdmax, ви хоч елементарно в державному устрої орієнтуєтеся? Різницю між облрадою і адміністрацією розумієте?

Sent from my MB865 using Tapatalk 2

13. cdmax

cdmax Active Member

Прекрасно знаю. Да, в своем посте я допустил некоторые ошибки, а именно: поменял машинально местами администрацию с советом местами.Все же остальное - остается на своих местах. Суть от этого не изменилась и юридической силы решение обл. совета не имеет (на словах, само собой, а на деле - юридической силы эти постановления и писульки иметь не могут).
    Спасибо, что поправили неточности в моем сообщении

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

То школа ненависті.

15. kagan

kagan Well-Known Member

Про це в ході круглого столу "Євразійський Союз: утопія чи реальність?" заявив член партії "Єдина Росія" Антон Бредихін.
    http://www.pravda.com.ua/news/2012/12/24/6980376/
    :haha: Ну що, хто із галичан ще бажає залишатися в складі Великої Соборної? Тоді готуйте лижі і до Сибіру:haha: А данбасці (жителі цих місць не Януковичі) нас туди точно заведуть.

16. Полковник

Полковник миється в бані

Точно?
    Так и заявили официальные лица РФ?
    Вот бы первоисточник глянуть.
    Нет у Вас ссылочки, не поделитесь?

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нє, якийсь накурений заявив
    Антон Бредихін.

та й прізвище в ньго відповідне, ше одна путінська шавка

18. kitana

kitana Banned

Тю, та Сибір - вже давно українська колонія. Теж мені новость :)

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Яка брєдова тема.
    Шо значить Галичина
    Помаранчевих більше
    Захід+Центр > Південь+Схід
    Області які дають 75%+ за помаранчевих (Львівська, Тернопільська, І-Франківська, Волинська, Рівненська, Хмельницька, Вінницька, Київська, Київ) більші за населенням чим області які дають 75% за ригів+комуняк (Донецька, Луганська, Крим, Запорізька, Харківська)
    Це виключено. Процентів 40 це максимум. Інша справа що при цих підрахуях проводити референдум не дуже хочеться.
    +100
    Україна в ТС не вступить, розслабтесь.

20. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ну Україна може і вступити,а ось Галичина навряд-чи!
    Шо нє,хлопи?:yahoo:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)