Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я по паспорту австралієць. Додам: українського походження. Чим і горджуся. А хто ви? І яке право маєте судити людей?
    Вам не приходить на думку, що ви є окупантом на українській землі?
    Нагадаю вам, пані москалихо, що сотні поколінь моїх предків обробляли, захищали, переживали за цю землю. І не ваше діло хто я.

• Подобається Подобається x 2
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Педро і колчак - просто браво, Оля з ромком - молодці.
    Завжди знав, що справжні українці, принаймі більша їх частина, живуть в діаспорі і давно виїхали з тої сурогатної страни.

• Подобається Подобається x 2
  3. Kats

Kats Романтик

Ну ж негарно.. хоча я Вас розумію.. але не гарно... Я б вибачився у будь якому випадку...
    Давайте без образ, а?

4. Pedro

Може покажете слова де я поливав помиями Україну, українців, українську мову, культуру, історію, звичаї і тд?
    Якщо я поливаю помиями то те все неукраїнське, більше того, злочинне, все що паразитує на тілі нашого народу.
    І більше того. Чужоземна зайда ображає мене а ви ставите плюс.
    Українці!...

• Подобається Подобається x 1
  5. Kats

Kats Романтик

ТА й тут нас багато, але ми чогось між собою стосунки виясняємо і не можемо один одного зрозуміти... пора це все запхати далеко і глибоко і почати виясняти стосунки з тими хто при владі.... їх нагинати... народжувати "шухевичів"... ставити все на свої місця.. агов прокинтеся.. ми не там шукаємо і не тих...
    Україна - є як країна, українці є як нація, нехай повністю і не сформована в повному розумінні цього слова, але є... нема інституту держави.. нема гідних політиків, нема гідного механізму... це факт...
    І все в наших руках...

---------- Додано в 01:23 ---------- Попередній допис був написаний в 01:21 ----------

можна ссилочку? А то я пропустив цей момент...

6. Pedro

А з яких пір слово москаль стало образою? Полковник сам себе так називає...
    А якщо серйозно, я її не чіпав. Я просто висловив свою думку. І яке діло до неї в чужоземної зайди?

7. Kats

Kats Романтик

Хочу пару слів сказати лагідних раз він на моїх нападає...

Знаючи цю людину скажу, що це слово і ця людина протилежні речі... Ви просто україночку назвали негарно.. вона точно україночка і головне що душею)))

8. Pedro

А ось це:
    Пані mrochkizm, що Ви хочете від українофоба, в якого жовч лізе з усіх дір?

Він не українець. Варто на нього час витрачати? Залиште.

Вам би приємно було коли б чужинка вас так обзивала?

9. Kats

Kats Романтик

Ну як так зрозумів Ви теж не українка... І називати людину не українцем у Вас нема ніякого права.. Ви краще дивіться, що у Вас робиться.. там і виясняйте хто є хто.. а у нас не треба.. а то нахамлю згаряча...

10. Pedro

Якщо вона українка то я китаєць. Ви є справді романтик, яким в молодості був і я. Життя навчило...

11. Kats

Kats Романтик

НІ... але ж mrochkizm Вас не ображала... навіщо ви її так.. вибачіться.. я ж добре знаю, що ви хороша людина... як і вона українка.. думаю їх не сподобалося це як і вам не сподобалося "не українець"...

---------- Додано в 01:34 ---------- Попередній допис був написаний в 01:33 ----------

А мене воно без толку товче по голові, але точку зору я не поміняю незважаючи на всю повагу до вас :yes:

12. Pedro

Ні, я пані Мрочкізм не ображав ніколи. І не маю про неї нічого проти. Навіть за те що вона плюс поставила коли мене ображали.
    Ні, в нас з Мрочкізм якщо навіть суперечки то дружні...

13. Kats

Kats Романтик

Сподіваюся, що так воно і є... Просто ця людина показала свою позицію вже не раз... І я її дуже поважаю...

14. Pedro

І знаєте, я її до деякої мірі розумію. Бо так хочеться як в людей. Країна, національна гордість... Памятаю при совку будь-який прояв якогось українського позитиву викликав бурю емоцій. Навіть український футбол, динамо Київ, Карпати.
    Але що ж коли не так справи йдуть як хочеться. Коли неукраїнці переважають в Україні.
    І так хочеться позитиву. На жаль все йде як кажуть англійці from bad to worse...

15. Kats

Kats Романтик

І він буде.. я твердо вірю, що не дарма наші діди терпіли... Моє покоління не має права пустити все на смарку.. Нагадую собі це кожен раз...
    Я от як наші дівчата в біатлоні перемагали кричав так, що всі збіглися... думали, що щось сталося, бо футболів нема (а я так кричу на футболі).. а тут крики "біжи, сонце, біжи..."...
    Буде і в нас позитив...
    Головне віра і праця.. і ні грами сумніву в нашій нації, культурі... ми варті волі і держави...
    Життя - Україні,
    Душа - Богу,
    Честь - для себе...

Так казали мої діди... і так має бути.. головне не опускати рук, не здаватися, не прогинатися чого б це не вартувало, не миритися з зеком, виховувати дітей у своїй культурі... і ми станемо непереможними і сильними.. поляки змогли і ми зможемо... Ми Українці і нам є чим пишатися...

• Подобається Подобається x 3
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мих і VasMT
    Гарувати, гарувати, гарувати....

---------- Додано в 02:09 ---------- Попередній допис був написаний в 02:05 ----------

Все просто...
    Ніхто не годує з руки і "рейхсмарки" не платить...

17. Kats

Kats Романтик

Я сам вигодую... і сам найду гривні.. питання не в тому... питання в вихованні...

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вигодуйте...
    Знайдіть...
    Виховайте...

19. kitana

kitana Banned

Мене менш за все цікавить, що там приємно якомусь автрало-англійцю, який прикривається походженням своїх батьків і намагається цим виправдати ненависть до моєї країни.

Українці в своїй країні самі розберуться, а ви як іноземець, якщо влізаєте в розмову про Україну, то ведіть себе пристойно, як і належить іноземцю, а не гадити на Україну, з громадянами якої ви тут намагаєтесь вести розмову.
    Дякуйте УРСР, що вивчила вас задарма. І добре, що такі як ви завчасно здріснули з нашої землі. Шкода, що не всі.

20. Kats

Kats Романтик

Слухай, вибирай слова... Ти перший раз не вибирала.. другий не вибираєш.. клемить? іди відпочинь.. розслабся... видихни, а тоді приходь...
    Українець - це національність... а громадянство - України.. так що грамотійка не путай... говори коректо і конкретно.. а то хвилі ганяєш...

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)