Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

В чому полягає та мудрість? Поясніть! Бо я щось не доганяю. Що я маю робити? Умовно кажучи, я зараз на лінії фронту, в окопі, що я маю перестати? А ви, Педро, біда зна де. То ж поясніть, що я маю робити, щоб пристати? Я хочу щось змінити і я є тут і навіть якщо брати самий мінімум, то я голосую. А ви на відстані щось хочете сказати? Чи мені поїхати в Англію і я тим наближу розквіт держави?

---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:21 ----------

От Василю, повкалуйте добре, а потім подайте Ромкові. Якщо йому сподобається, то буде і його.

• Подобається Подобається x 2
  2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Це якщо зрозуміти ту думку пана Педро як своєрідний заклик до пробудження національної свідомості, усунення бандитської влади і т.д. З натяжкою, звісно, але десь між рядків прочитати можна.
    Чи нема такого між рядків?
    Розумієте, деяким людям набагато зручніше "любити" Україну на відстані.

• Подобається Подобається x 3
  3. Oxid

Oxid Well-Known Member

Ромку,завжди так не буде...на все свій час... Від того, що постійно задавати собі питання:"Чому така зневажена, така окрадена, така залежна", нікому ліпше не стане :)
    Мені за прикладом і ходити далеко не треба - два двоюрідних брати повернулися з "заходу"- один після кільканадцятирічного перебування в Канаді, інший - з півдня Європи, де він 5 років мав високооплачувану роботу, не захотів продовжувати контракт.. і ніхто з них не хоче повертатися на захід, хіба туристами... якось так виходить, що тут їм краще ;) А прикладів не з моєї Родини, то набагато більше.

• Подобається Подобається x 4
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Василь мені подає?!
    Може на ліки малій?
    Може на життя?
    Який ж я невдячний.....навіть не помітив.
    Поки я нию...Василь розбудовує Вкраїну....
    Слава совєцькій власці...

---------- Додано в 17:24 ---------- Попередній допис був написаний в 17:20 ----------

Але так є з 44-го. року.
    І міняється в гіршу сторону.
    Але я знаю.що все так не буде.
    бо згинуть наші воріженьки,як роса на сонці...

• Подобається Подобається x 1
  5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ой, і в мене є приклад, в мене також є!!!
    Рідний брат близького товариша депутатом якимось став, то тепер вся родина на Вкраїну ся з"їжджає... один з Европи, другий з Америки... Так і каже колєга - їду красти на пару років, поки можливість є.

6. Romko

Скоро вже...

7. Полковник

Полковник миється в бані

Тут без заперечень.
    Работает Офицер.
    И детей своих учит трудиться.
    Опыт армейский передаёт по организации менеджмента (руководством подразделения).
    Короче, согласен я с Вами, Ромко.
    Если кто и розбудовует Украину из форумчан, то это ВасМТ.
    И, вообще, он нормальный и настоящий мужик.

8. Romko

Я за нього радий.
    А в мене своя війна.

9. Полковник

Полковник миється в бані

Надо убить какого-то москаля?
    Ну, убьете, лишите жизни отца и мужа, говорящего по-русски.
    И этот поступок вылечит Вашу дочь?

10. Romko

Хто каже про вбивство?
    Вбив я,хіба скажену кавказьку вівчарку,що кинулась на нас в лісі.
    Якби то помогло моїй дитині,я б не задумуючись вбивав.
    Але це не поможе.
    А війна...на виживання з Україною Василя МТ.
    Яка викинула нас за борт.
    Якби я був один...то не варто й уваги.
    Але нас тисячі,що ховаються зі своїми дітьми по лісах,пустирях...тисячі,що не мають за що купити ліки,тисячі,що приречені дивитись на смерть...повільну смерть своєї дитини.
    Дехто не витримує і здає їх туди
    Де,їх успішно вбивають.

Останнє редагування: 12 січ 2013
  11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, я не розумію, в чому ви мене звинувачуєте? Що я сказав що кримінальне бидло дорвалося до влади і створює тоталітарну диктатуру?
    І що навіть МС є кращим варіантом ніж паханат? І що поки в складі України є Донбас, вони завжди будуть видавати на-гора отих ублюдків?
    Правда бачу що для декого пакращєння наступило вже сьогодні. Бо родичі на постійно приїжджають з Канади і Італії. Так що знайшли таки присоску до корита.
    Таким людям і Янукович дорогий. А ось чому ви те одоробало захищаєте - я не знаю.

---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

Полковник, я ще раз повторюю, що зараз росіян звинувачувати нема чого. Бо вони не вмішуються. То вже свої вигрібають найгірше гівно і пхають його до влади. І бачите, вже багатьом на Західній Україні це подобається.

12. Romko

Бо Ющенко привів його до влади.
    Зрештою....
    ЮЩЕНКО-ЯНУКОВИЧ. ЗНАЙДІТЬ 10 ВІДМІННОСТЕЙ

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А я б всіх президентів не ставив би на один рівень. По крайній мірі щодо рівня шкоди яку вони нанесли Україні.
    Кравчук - вибраний в основному креолами, але все таки щось старався зробити для України, якісь несміливі кроки до незалежності робив...
    Кучма - вибраний креолами, бо Кравчук був нєдастатачна прорасійскім.
    Всі надіялися, що здасть всі інтереси Росії. Не здав. По крайній мірі не всі.
    Янукович - вибраний креолами. Хтось щось від нього чекав? Сумніваюсь. Що чекати від рецидивіста? Крім криміналу?..
    Ющенко - вибраний українцями, здав мафії Україну з потрохами.
    І головне, вбив надію. Ось це гівно я вважаю найгіршим президентом.
    І він мусить понести кару...

14. Romko

Бо так склалось,внаслідок совдепівських експериментів по виведенню хомосовєтікусів,що дві третини населення України є "насєлєнієм"...нащадками тих,кого поселяли на місце вимордуваних Голодомором,на місце тих,знищених,розстріляних,​виселених в Сибір українців.
    Не їх вина в тому,що вони не відчувають себе українцями. Був шанс...в 91-му...і в 2004-му..але...
    Дякувати слід Ющенку.
    Хоча....
    Він просто грав роль,відведену йому системою. І ця роль - дискредитувати саме поняття Україна,Українське,Україне​ць в світі,посіяти зневіру в мільйонів...і тих,хто довірився йому і тих,хто був готовий на все,на Майдані й майданах...для тих,хто починав відчувати себе українцем і громадянином.
    І саме Ющенко,своїм правлінням підірвав їх довіру до українського.
    Взагалі...оті кравчукикучмиющенкиянуковичі нічого не робили..хіба крали,розвалювали і продавали все,що можна. І дякуючи їм в Україні зараз ромахують червоними шматами і прославляють пабєду совєцьких окупантів.
    А "опозиція"....
    Ліпше почитати казку про курочку Рябу.
    Там більш правди,аніж в будь-якій декларації так званих українських політиків,що сидять в тім вертепі.
    Всі оці,так звані політичні сили і їх лідери є лише збродом амбітних чинуш,що повністю підірвали репутацію України в світі,як держави і,як стратегічного партнера.
    Нових на горизонті не видно.
    Це представники одного бандформування.
    Що розігрує кожен свою роль.
    Не забуваючи про власну кишеню...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тобі тре подавати?

Ну а твоїй дитині чимало Василів допомогло при зборі коштів, чи є притензії?

---------- Додано в 20:16 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

Ромко, ну шо за фігню ти городиш?

---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

Тепер я знаю звідки у вас такі думки. У вас товариші фігові. Не розумію, чим вам Янукович не подобається з його командою. Такі ж злодії, як ваші знайомі.

• Подобається Подобається x 5
  16. Romko

Я розумію,що оті 30 000 євро,що я витратив на обстеження,будуть мені завжди пштиркатись в очі.Обтираюсь.
    Розумію,випрошування грошей є ганебним заняттям недостойним справжнього побожного українця.,про що. мені неодноразово нагадувалось.
    Половина з них було зібрано американцями,правда.Але це не має значення.Це обійшлось мені надто великою. кров'ю...
    Я про ці кошти прозвітував.Не просрав ні копійки.
    Зараз я не випрошую.
    Просто чекаю,коли ми вже здохнем.
    І намагаюсь проаналізувати,чому ми маєм здохнути в лісі,чому тут немає медицини,економіки,чому продовжується нищитись все українське.
    Закривати на це очі?
    Продовжувати гойно виспівувати :
    - Ще не вмерла?
    Тішитись тому,що українці ще не всі виздихали?
    Тішитись тому,що кацапня продовжує називати Героїв УПА бандитами?
    Знаю,що нічого вже не зміню,що приречений...та,хоч висловлю свою думку.

Останнє редагування: 12 січ 2013
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зауваж,

1. гроші давались не тобі, а твоїй дочці.
    2. тобі не тикають за гроші, але і ти не тикай, що тобі не допомагають.

Ну то й не оправдовуйся, бо ніхто тебе у цьому не звинувачує.

любиш філософію?
    Сьогодні більшість людей живе в умовах, де на державу нема чого надіятись. Ти ще того не зрозумів?

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

А коли би я мав тішитись? Коли б кацапня називала героїв УПА своїми друзями?

---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:21 ----------

Так, і не всі втікли з України, тому є ще надія на краще.

• Подобається Подобається x 5
  18. Romko

Миху....не перший рік я це тобі тлумачу...
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=579795&postcount=37

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

Чому мені повинні помагати?
    Чому я не можу заробити сам,заплатити податки і положити дитину в клініку,як це роблять мешканці Польщі,Німеччини,США?
    Бо там є держава.
    А не постсовдеп.
    От...натрапив на лист президенту Росії..
    Як знайомо....

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну є і що? Що нам з того? Що пропонуєш?

20. Romko

географія кацапні

---------- Додано в 22:37 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ----------

Для початку не закривати речі на очевидне:
    держави в Україні нема і ніколи не було.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)