Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

з вашим туманним альбіоном точно не будем

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Краще з туманним альбіоном ніж з данєцкам. Більше спільних рис...
    Хіба що дощ... Вже десь 9 місяців нон-стоп. Хоча в Львові, пригадую, теж була не засуха.:)

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Здрасті, товаріщ Тролль. Прийшли нас повчити? Назвіться, заповніть профіль (звідки), зніміть шапку (фуражку) і спитайте дозводу сісти за столик.

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мабуть,що ні.
    Як і з німцями.
    На хвилинку уявити собі,що виходиш зранку на вулицю,і кожен(!!!( зустрічний тобі каже,з усмішкою:
    - Ранок!(Morgen!)
    що добрий,то сумнівів нама...
    В нас...таке не уявляється...
    Ні у Львові,ні в Києві,ні в Одесі,ні в Донецьку...

5. cdmax

cdmax Active Member

Что и требовалось доказать, сами же про федерацию и говорите. Это же на сколько нужно ненавидеть своих же сограждан, чтоб говорить русскоязычным украинцам, что они живут в другой стране. Да уж, а еще Свободе хватает совести кричать про одну нацию и один язык, смешно

6. Romko

Це ви українець?
    Прекрасна вимова...відчувається....

• Подобається Подобається x 2
  7. cdmax

cdmax Active Member

Ну где же Вы таких бредней нахватались про то, что во всем виноват сов.деп? Его уже 21 год как нету, а Вы все с ветряными мельницами боретесь. Может уже научимся признаваться самим себе, что виноваты именно мы сами - украинцы, живущие уже сейчас? Или нашу власть все 21 год выбирают Горбачевы с Брежневыми? Во многих городах коммуникации именно советские еще трудятся на благо людей изживая свои сроки. Или дороги советская власть нам теперь разбивает? Перечислять можно бесконечно.
    Вот это любовь к родине, жаление, что не эмигрировал отсюда...да, а Украину самостийную кто поднимать будет? Или тогда накой СССР разваливали если вот такие вот патриоты за кордоны рвутся?
    Про российскую губернию - это вообще перл из перлов. Вы хоть читали документы, связанные с ТС? Если да, то о какой губернии речь?

8. kitana

kitana Banned

Все як завжди :)
    Галичани радяться що їм робити, а з Луганську, Криму, Підмосков'я і Девону за них вболівають :)

По темі:
    У мене суто практичне запитання до тих, хто проголосував.

Чи готові ви втілити один з двох варіантів:

1. Взяти до рук зброю і перетворити Галичину на друге Косово, кілька років або і десятиліть вбивати людей (адже Україна є унітарною, що на практиці означає - окремі адміністративні одиниці не мають права на самовизначення).

2. Зініціювати всеукраїнський референдум щодо зміни державного устрою. Виїхати на Схід і активно агітувати українців за надання згоди на відокремлення Галичини.

9. cdmax

cdmax Active Member

Мдя, интересный у Вас прием гостей. Мало того, что ярлыки развешиваете, так еще и правил форума не знаете, оригинально. А спрашивать разрешения я ни у кого не собираюсь, я не к Вам лично домой зашел, а присутствую на публичном форуме, где каждый может высказать свои мысли.

10. kagan

kagan Well-Known Member

а хто проти? Велика унітарна? так вона без армії, для чого зброя?:mocking:
    вони вже заагітовані, так що в цьому потреби немає.

11. cdmax

cdmax Active Member

Да, я украинец. Вы имеете что-то против этого?

12. Boris_Kiev

Тут - кав"ярня (а не більш звичний Вам Павільйон "Пиво-воды") і правила поведінки (писані й неписані) встановлені дуже давно. Хочете слухати тільки самого себе - продовжуйте. Раджу використовувати тег [color = white] [/ color] (без пробілів).

13. kitana

kitana Banned

Ваші відповіді наочно показують, що Ви палець о палець не вдарите і будете далі плити за течією. :)
    Звичайний форумний трьоп.

Розходимось. :)

14. Romko

Умгу.На вулицю вийдіть.
    Тільки керуть в районних(міських(сільських,селищних,верховних)радах наслідники комсомольців.
    Продовжують розмахувати червоними смердячими шматами і прославляти пабєду банди мародері і злодюг.
    А,найстрашніше...ставлення до людей - совкове.
    Ми так і не вийшли з совка,з СИСТЕМИ.
    Щербицький=Кравчук=Кучма=Ющенк​о=Янукович.
    Варто зайти в будь-яку державну установу - совок.
    Все оце - ота СИСТЕМА...комсомольсько-бандит​ських хамелеонів....всі одне другого варті...
    Безконечні клоунські шоу по телевізорі,обливання одне одного таким брудом,що напрАвду гидко навіть непосвяченим...
    В будь-якій цивілізованій державі,чиновник,котрого тільки запідозрили в чомусь подібному:розкраданні державних коштів,фінансових аферах...тут же йде у відставку...але це в цивілізованій країні...а не в тому бандитському вертепі,в який перетворила Україну ота наволоч...помаранчева,блакитна​,червона,сіро-буро-малинова...​ Навіть в кримінальному світі притримуються "понятій"...ті ж...не дотримуються нічого...
    Якщо відверто,то мої закиди спрямовані проти совдепу.
    Совдеп я звинувачую в тому,що ми виявились відкинутими в часі на багато десятиліть.
    Совдеп я звинувачую в постійній брехні,підміні понять,намаганні вбити в людях все людське.
    Совдеп я звинувачую і в своїх нинішніх проблемах,тому,що побувавши в Польщі, і в Німеччині,я побачив,наскільки велика прірва між нами і цивілізованим світом,в першу чергу у ставленні держави до своїх громадян.
    Громадянин - лише на печатці в паспорті.
    А насправді...гвинтик.Ніхто.
    І в цьому теж я звинувачую совдеп.
    Наймерзотнішу систему...велетенську машину по перетворенні людей в нелюдів.
    І я знаю про що говорю.
    Совдеп ніде не дівся.
    Він перефарбувався,змінює маски...але керувати продовжує совдепівська номенклатура,
    СИСТЕМА чиновницького безпрєдєлу,що залишився від совдепу.
    Повторююсь...але думка моя не змінилась.

15. kitana

kitana Banned

И это прекрасно! :)

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Їде простий такий сільський вуйко в тролейбусі. Коло нього стоїть негр. Він на нього такими круглими очима диииивиться, дивиться, негр чистою українською і питає:
    - Дядьку, чого витріщився!?
    Вуйко взагалі очманів! Питає:
    - Синку, а ти хто?
    - Я українець!
    - Тю! А я ж тоді хто?
    - Хто його зна, може москаль, а може й жид!

17. Boris_Kiev

Є така литовська приказка (шкода, не знайшов оригіналу): "Брат коня мого батька".

18. cdmax

cdmax Active Member

Тут публичный форум, а именно, его раздел Политика и политики (читайте выше в шапке). Придумывать правила Вы можете какие угодно - это Ваше личное и меня, как пользователя форума никоем образом не касается. Я следую тем правила, что прописаны в уставе. И вот как раз, чтоб не нарушать те самые правила я оффтоп на тему хозяина и разрешения присесть заканчиваю, чего и Вам желаю

---------- Додано в 23:56 ---------- Попередній допис був написаний в 23:50 ----------

Спасибо :give_rose:, но почему-то так далеко не все думают. И даже больше, считают, что мы живем в разных странах. Да, во многом взгляды украинцев юго-востока и центра с западом разнятся, но умные люди всегда смогут найти общий язык, даже в вопросе ТС

19. kagan

kagan Well-Known Member

які запитання такій відповіді. Я не бачу сенсу їздити по Донбасу і агітувати там за Галичину.
    А от агітувати за Галичину в Галичині сенс є.
    А щодо зброї, я не розумію хто з ким і за що воюватиме. Чи ви серйзно вважаєте, що якщо сьогодні галичани вирішать відділитися, то завтра сюди приїде житель Єнакієво з автоматом в руках з криками "нє дадім" :haha:

• Подобається Подобається x 2
  20. Boris_Kiev

cdmax
    Подібних "лекторів" і "менторів" тут перебуло кілька тисяч. Тільки ніхто не пам"ятає як їх звали. Більшість із них вважали себе дуже розумними, дуже оригінальними і з першого допису намагалися усіх повчати. Насправді такий алгоритм бота можна написати на дитячому Бейсику.
    Успіхів у троленні. Мені Ви більше не цікаві.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)