Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Особисто в нас з малою є.
    Не сперечаюсь.

Доки не здохнем.
    А в України....

---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:54 ----------

Правду кажеш....

• Подобається Подобається x 2
  2. coolzak

coolzak Well-Known Member

Дуже буду вдячний за пару прикладів власної боротьби за кращу Україну(писанина
    на форумі не підходить)
    І ще така байка.
    На краківському базарі був туалет (може і тепер є).Як заходиш то сморід очі виїдає і здається що кожен ммає втратити свідомісь-а як побудеш трохи по справах всередині то і не смердить вже і очі привикли і в принципі не так страшно як спочатку здавалось.

• Подобається Подобається x 5
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Бамбуче, я ніде не писав, що нема України! Україна була під назвою Галицько-Волинське королівство, під назвою Литва в зєднаному литовсько-польському королівстві. Україна і українці були в Австро-Угорській імперії, Російській імперії, навіть в вигляді УССР.
    Не було держави. І нема. Навіть більше, Україна рідко коли в історії була в більш жалюгідному стані ніж зараз. Ви читаєте пресу. Читаєте, як "сімя" приватизовує Україну. Так виглядає, що для України більше благо вступити в МС і тоді Путін посадить банду гопників на нари.
    Я не дивуюсь Василю, Полковнику чи Артобстрєлу. Полковник з сусідньої держави, інші добродії голосували за цю владу, хоч переконаний що вона і їм добряче набридла. По крайній мірі вони чесні перед собою.
    Я дивуюсь Миху, Мартіні і іншим розумним людям. Панове, ви не бачите, що Україна на грані зникнення? І ви знаєте (будьте і ви чесні перед собою), хто спричинився до такої ситуації.
    Львівська область не привела до паламенту ні однієї комуняки, ні ПР, ні якщо не помиляюсь ні однієї тушки.
    Проклятий Данбас не привів до парламенту ні однієї порядної людини. За 22 роки!!!
    Тож яким методом ви думаєте робити з України нормальну державу?

• Подобається Подобається x 1
  4. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

А я щось казала про боротьбу? Це по-перше.
    Я не так часто пишу на форумі, бо не так багато часу, та й не завжди є бажання писати. Це по-друге.
    А що до моєї громадянської позиції - будете на Донбасі повідомте - поговоримо, бо на форумах можна писати багато, а в реалі... Тому віддаю перевагу реальному життю, реальним діям, реальним вчинкам.

То байка для тих, в кого руїна у голові і злоба та ненавість у душі.

Є речі, які можна оцінити лише тоді, коли ти знаходишся у вирі подій, коли це твоє повсякденне життя, життя твоїх близьких...
    Мою чимало знайомих і рідних теж, які живуть давненько за межами України, в інших реаліях, у іншому світі. Вони й самі вже інші, вони сприймають наше житті через призму свого іноземного досвіду.

Та й приклад тутешніх іноземців красномовно свідчить про те, що люди, як сказав би Тягнибок, пишуть усяку дурню про сьогодення і фонтанують від злоби і ненависті з минулого, яку плекають і роздмухують до непомірних розмірів.
    Нє, можна, канєшно, з ними поговорити про культуру, літературу, ЄС, природу-погоду...

5. Pedro

Миху, ось тут росіян не звинувачуйте. Кажуть, що Путін віддавав перевагу Тимошенко. І президента-рецидивіста і більшість в парламенті і уряд вибрали(!!!) східноукраїнські креоли.
    І якщо процент їх якось не скоротити, то Україну в кращому випадку чекає МС, а в гіршому гопницький паханат донецької нечисті.

6. Полковник

Полковник миється в бані

Хм.
    Странные метаморфозы сознания.
    Вы сейчас откуда пишете, Шановный Педро?

7. Pedro

Полковник, ви знаєте, що я виїхав з СССР бо ненавидів той лад і ті порядки. Кажу чесно, якби зараз ще існувала та країна, не виключена можливість, що я просив би дозволу повернутися. В УССР українського було в десятки разів більше ніж в теперішньому "незалежному" паханаті.
    Я вже кілька разів повторив, що Україною керували політики, народжені в Україні. А не гопота як зараз.
    Так що все пізнається в порівнянні. Звичайно, я не за МС, але коли має бути в Україні кримінальна данєцка диктатура, я волів би в 100 разів краще МС.

8. Romko

Хм....соромлива тиша....у відповідь.
    Згинуть наші воріженьки.....(с)

9. Полковник

Полковник миється в бані

Шановный Педро, ну хоть тут поддержите москаля.
    Лично я очень опасаюсь вступления Украины в ТС.
    Опасаюсь за Россию, за свою семью.
    Меня пока всё устраивает.
    На запад, ребята, на запад.

10. Pedro

Ромку, ви нагадали мені ті дні. Безкінечні мітинги, демонстраці, сльози в очах стареньких жінок, люди проти гебні.
    Почали перефарбовуватись чиновники. Наша головний лікар, яка ще кілька років тому била себе в груди і кричала "я комуніст до коріння волося" почала докоряти, коли привітався "добрий день". " Ти що, не знаєш, що треба говорити слава Україні?".
    Радість... оптимізм... надія на майбутнє...
    Тільки... не хочу нікого ображати... Ланцюх злуки побудували не в той бік...

---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

По секрету, Полковник... Передайте Путіну, що все буде добре, але за порадою Андруховича і Рябчука відрубайте ганренозний хвіст в вигляді Донбасу. Там ще десь на Алтаї чи Красноярську досить місць?
    Бо лишите і в вас буде і паханат і бардак і "сімя".

11. Полковник

Полковник миється в бані

Педро, Вы мечтаете, что я Вам правильно отвечу и меня в баню?
    А вот СПАСИБО Вам, Пан Педро!

Тынс, теперь за оффтоп могут, конечно, отправить...
    Вот, как уж тут и кручусь.
    Верите, Педро?
    А почему?
    А за фунты стерлингов оффигенные, Шановный!

12. Pedro

13. Romko

Блаженнійший Святослав: Якщо ми сьогодні в нашому суспільстві скажемо: «За нашу, але — не вашу — свободу», то станемо на хибний шлях

14. Полковник

Полковник миється в бані

15. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Набор терминов из перестройки над которыми никто не задумывается.
    Стадо повторяет заученную мантру:"незалежна, демократична, соціальна, правова".
    Сюда еще можно добавить демократию Америки и общеевропейские ценности о которых так любят распинаться наши политики.
    Много ли людей задумывалось, что значат эти термины?

На вопросы Romko я отвечу только отрицательно.
    Украина не соответствует ни одному из терминов, прописанных в конституции.

Останнє редагування: 11 січ 2013
    • Подобається Подобається x 3
  16. Pedro

17. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

А вот я опасаюсь вступления в ЕС.
    По одной простой причине, не знаю условий вступления для Украины.
    А вот условия вступления в ТС гораздо более прозрачные :dntknw:

18. Полковник

Полковник миється в бані

Уважаемые Земляки, я в ваши тёрки не лезу.
    Права такого для себя не вижу.
    Вступайте куда хотите.
    Я высказываю своё мнение, как Гражданин России.
    После многолетних спилкуваний на ЛФ, я пришел к личному выводу, что для наших государств лучше развод, чем насильное сожительство.

• Подобається Подобається x 6
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сихів. Тарас Чорновіл - перша тушка. Народ надіявся, голосував, а він прийшов у ВР і зразу побіг в Регіони за бабками.

20. Полковник

Полковник миється в бані

Т.е. москаля Вы лично в нём сразу не разглядели?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)