Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Как раз через 50 лет весь лес вырубите и объединяться с Европой пойдете :)

Кушнарева в 2005г. за гораздо меньшие шутки полгода по прократурам тягали, так что, возможно, у вас все впереди. :)

• Подобається Подобається x 1
  2. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Слов*яни були. Це історичний факт. :)
    І жива мова була, бо були носії цієї мови, а не ті, хто з різних причин її вивчав.

Це результат історичних реалій.
    Сім*я моєї бабусі приїхала з Росії на Донбас ще за часів Юза, бо люди з України розповіли їм про те, що там багато землі, можна взяти, скільки обробишь. Сім*я була велика, от і приїхали, взяли землю, обробляли... Тоді багато людей сюди приїхало з Росії.
    Мого прадіда вбили червоні - не хотів віддавати своє - конячок, зерно...
    А от діда направили на Донбас на роботу перед самою революцією...
    Отакі окупанти...

Дело не в лексике, а в произношении звуков, слогов....

Смотря где. Хотя, чем ближе к Украине, тем меньше различий - Украина-то рядом. И потомков украинцев в Белгородской области немало.

• Подобається Подобається x 5
  3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ну...ну й про що говорити з такими співрозмовниками тут,га-а!Як хлоп відразу за ревОльвер хапається?
    Мартіні,га-а?
    В хлопа одне в голові...
    :sad:

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Тільки негрів і турків десятиліттями ніхто з сфери сервісу так і не випустив, а ваші москалі вже і повітря ваше скупили, і в борщ вам навіть не плюють давно, а сертуть.

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не сертуть а СЕРУТЬ.
    І то валят купами....
    Вже й молоді голови піднімають...

• Подобається Подобається x 2
  6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вчитися, працювати, ще раз вчитися, піднімати свою культуру з мораллю включно до рівня середньоєвропейської.

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну і що з того, пане Прокіп? І за СССР люди вчилися і працювали і дехто свою культуру піднімав так, що виїхав і нічим від середньоєвопейців не відрізняється? Тепер (поки що) працюєте на ахметових з пінчуками і на золоті унітази шапкокрада...
    А незабаром насєлєніє на референдумі ( чи просто верховна рада) проголосує за вступ в Митний союз. Будете працювати на Путіна...
    Поки українці в Україні є меншістю, то "хочеш жни а хочеш куй, все-одно дістанеш... рубль".

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Якби ж ви хоч відчували, що вас там з отим химерним "не відрізняється" місцеві оптом називають гидливо РАШЕН. Поваги до приймаків ніде в світі немає.

9. Pedro

Ви, Прокіп, хоч раз в житті були поза межами СССР? Тільки чесно, якщо можете, бо вашій брехні на форумі не вірить ніхто.
    Щодо рашен, то цим словом ніколи ніхто українців не називає. Тим більше, що в мене в паспорті стоїть національність Australian. Досить лінґвістичних знань, щоб прочитати це слово? Якщо так, то пішли дальше.
    Якщо мене хтось запитає де я народився, то я кажу: Western Ukraine. Надіюсь, цих два слова ваша мізерна освіта дасть змогу прочитати.
    Майже всі англійці знають, що Західна Україна - це не раша.
    А щодо приймаків, то в нашій групі стоматологічних клінік лікарів не англійців є більше ніж англійців. І на походження ніхто не звертає уваги. Зрозуміло? Я з вас почну потрохи виховувати, тов Прокіп. Не люблю совків. А з вас той совкізм так і пре.

10. Romko

Виховати,або якось вплинути можна на людину.
    В даному випадку,медицина безсила.

• Подобається Подобається x 3
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не не знаю... я думаю, що ті, що при сервісі більше мають можливостей і наплювати і насрати.

Самойловичу, у мене таке непереборне відчуття, що ви з того казана теж той борщ їли, а тепер стали таким чистоплюєм?

---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:43 ----------

Ось за це плюс, реальну справу робите!

12. kym

kym Well-Known Member

Українці потомки і скіфів в тому числі...то як можна самому себе окупувати...???? А що 300 років росіяни робили на землі України....???

13. Dobrodiy

Вы однобоко рассуждаете. Если украинцы - потомки скифов, то что мешает русским быть такими же потомками скифов. Ну а дальше вопрос "то як можна самому себе окупувати...????"

14. Pedro

Читаючи вас одних і других можна добре посміятися. Якби не було так сумно. Яке значення має хто чиї потомки?
    Головне, що ви одні і другі сидите глубоко в гівні. По вуха. То чи не краще дискутувати як вибратись з того гівна?

• Подобається Подобається x 3
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, українська земля для вас гавно?

16. Max_

Max_ кл. москаль

Тема интересная, половину страниц осилил.
    Дальше, как в "Собачьем сердце":-
    - Ну и что вы можете сказать по поводу прочитанного ?
    - Да не согласен я !
    - С Энгельсом или с Каутским ?
    - С обоими !
    *конец цитаты*
    Неприязнь к России и россиянам я еще могу понять, хотя и она свидетельствует по сути дела об отсутствии самоуважения и уверенности. Хорошо, пусть злобные тупые россияне тянут чудесную Галичину в болото мрака и азиатчины. Но, умные, добрые и образованные авторы таких тезисов, вы то тогда чего стОите, если допускаете такое ?
    Но вот неприязнь к восточным областям Украины понять сложно. Да, там выше уровень "быдловатости", так называемой "гопоты". Но, как ни жаль, это характерная черта всех промышленных мест, может быть за исключением Ленинграда 80-х годов прошлого века и, наверное, Таллинна и Риги. Силиконовую долину и судостроение в Хельсинки я думаю можно оставить за рамками темы :)
    Однако неплохо было бы выяснить, а кто, собственно, наполняет украинский бюджет, то есть реально работает - руками и головой ? Которые, собственно, и отличают Украину от второразрядных стран и обосновывают претензию на развитость ? Выяснится, что именно восток и центр Украины изготовляют основную долю высокотехнологичной продукции - от Ан 148 до плитки Интеркерама, которая сейчас в каждом российском строительном супермаркете.
    Может, имеет смысл несколько более уважительно относиться к восточным областям, даже если там голосуют не так, как кому-то хотелось бы.
    Все высказанное - ИМХО.

17. Romko

Не утріруй.
    Утворення,що на українській землі,є ГАВНО.
    Зрештою,якщо ти гордишся тим,що твій призидент гадить в золоту дючку,то, вітаю.

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:41 ----------

Але,треба дивитись правді в очі...
    Галичина і «русский мир»

18. Max_

Max_ кл. москаль

Могу предположить, что ближе потому, что понимаема - не только и не столько язык текстов, сколько содержание, смысл, соответствие душевному настрою слушателя, его внутреннему миру.
    Насчет примитивности - российская эстрада, к счастью, не исчерпывается группой "Руки вверх", да и особо хаять эстраду как явление я бы не стал. Слушать серьезные классические произведения - это скорее удел профессиональных музыкантов, или по крайней мере музыкально образованных людей. Я, например, вряд ли с восторгом внимал бы "Лунной сонате" или оперному искусству :)

Совершенно не уверен в добрых намерениях западных экспертов. Создание гражданского общества - дело не одного дня, особенно для украинского (надеюсь не в обиду, российский (или угро-финно-татарский - кому как удобней - ничуть не лучше) склада характера.

19. Romko

Щодо Бетховена,посперечався б....хм...

20. Dobrodiy

Вы правы это не имеет никакого значения. На территории Украины слишком много национальностей намешано, что бы серьёзно вести такие рассуждения. Но часть форумчан почему-то привыкла все беды списывать на москалів та кацапів. С этого всегда есть повод посмеяться :)

Зря вы так категорично. Тем более, я так понял, вы вообще не на Украине находитесь.

Давайте подискутируем, это действительно была бы интересная и познавательная тема. Но пока я вижу только разговоры про москалів и развал Украины :nea:

Останнє редагування: 9 січ 2013
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)