Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Питання на рівні інтелекту "Свободи". По перше, хто такі галичани і чим вони відрізняються від волинян чи буковинців? По друге, хто такі "великоукраїнці"? Тут автор набрався дурні з культури "рашен" з інтерпретацією грецького "велика" та "мала" по відношенню до країни. Тому я цьому автору нагадаю, що по грецьким канонам "малою" називали основу держави та країни, її центр. По цим канонам "Мала Україна" чи "Мала Русь" відноситься лиш до Подніпров'я. А ось з усіма землями-Тмутараканями - це вже буде "Велика Україна".

2. kagan

kagan Well-Known Member

Ух, яка каша в голові.
    Насправді термін Мала Русь з'явився в 14 ст. для позначення Галицької митрополії Константинопольської церкви( до складу якої входили сучасна Галичина і Волинь) термін же Велика Русь стосувався Київської метрополії( Наддніпрянщина). Далі, термін Велика Україна не я придумав, ним користувався наприклад Грушевський, під цим терміном розуміється сучасна Наддніпрянщина, тобто все що за Збручем.
    Галичани-це жителі Галичини, сьогодні це три області.
    Надіюсь, тепер не буде більше дурних запитань.

• Подобається Подобається x 3
  3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А Харків - перша столиця України. Впісятися можна від цих "аналітиків". Дійсно каша де кого в голові. Ці поцріоти калькують москальську дурню і навіть не розуміють свого невігластва. Термін "Мала Русь" з'явилася в греків після хрещення Русі та організації в ній грецького православного представництва в 988 році. А перший вжив термін "Мала Русь" в 1037році в Києві грек Теотемпт, який був призначений Візантією в Київ митрополітом. Після розгрому Києва монголами тільки через сто років греки відновили своє представництво на Русі, але центр перемістили вже в уцілілий Галич під крило ВКЛ, бо Київ був суцільною обезлюдненою руїною.

Цей соціаліст ще й казав, що Україні війська не потрібно.

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ----------

Це ж треба, просвітив! А як же бути з мешканцями Галича мерського, того що в Костромскій губернії?

Останнє редагування модератором: 15 гру 2012
  4. vseprav

vseprav Well-Known Member

я просто виріс в полтавській області, хоч народився на галичині
    і недавно вирішив відвідати ці краї
    так от куди я не заходив чи в магазин чи то якусь кафешку зі мною всюди розмовляли російською з яскравим шо і га. було видно що для цих людей російська не рідна і вони нею розмовляють бо так крутіше
    якщо в україномовному місті, а воно таким є, бо я там довгий час жив і знаю, стидаються розмовляти українською мовою то я вже не знаю що має статися щоб змінити свідомість цих людей

5. Oxid

Oxid Well-Known Member

Александр Дугин "Битва за Украину" http://www.odnako.org/magazine/material/show_13779/
    Я так зрозумів, що йде битва за Україну,і прихильники розділу України є провідниками політики російського керівництва, неважливо, щиро вони це роблять чи за гроші і чим мотивують - галицька національна ідентичність, захист української мови, багате сите життя в Європі чи щось інше...
    Що робити галичанам у випадку входження України до ТС? Бути з Україною...

• Подобається Подобається x 1
  6. kagan

kagan Well-Known Member

тобто СССР вас влаштовувало? а нічого іншого с ТС не буде. Правда з невеличкою різницею, якщо в СССР була більш менш соціальна рівність, то тут буде кілька тисяч мільйонерів-мільярдерів і мільйони жебраків.
    І особисто мені, якщо на те пішло якось до одного місця чи буде Данбас або Адєсса в складі моєї країни, якоїсь близькості, ментальної, мовної чи культурної до жителів цих місць я не відчуваю...абсолютно чужий елемент.

7. krzyslp

krzyslp Active Member

Росія потребує Данбас и Адєссу в складі України. Без них ві б Вже давно булі в ЄС.

8. DIO

DIO SAINT SINNER

Не тобі вирішувата, слава Богу!
    А мені байдуже, чи будеш ти у моїй країні, чи ні.

• Подобається Подобається x 2
  9. cdmax

cdmax Active Member

Для начала хоть названия города и региона без ошибок написали бы, а уж после вдавались в полемику того, что такое ТС и кем нас там видят.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не напишут. Это не неграмотность. Это китч, фишка по моднёму...
    Они так самоутверждаются. Это черта - защитная реакция на комплекс неполноценности.
    Оскорбить, объярлычить, свалить всё и свех в одну кучу. Ну и обвинить всех на свете в своей безмозглости и безрукости, во всех своих "бедах".
    Хотя и образоваными и эрудироваными их назвать тяжело.

11. kagan

kagan Well-Known Member

мені до одного місця ким бачать вас в ТС...абсолютно не цікаво і що це, головне щоб воно було подалі від мене.

12. cdmax

cdmax Active Member

Фишка дня, ясно. Я думал самоутверждаться надо умом и увеличением познаний. А по сабжу, федерация - это таки единственный вариант сохранение целостности Украины, как таковой.

---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:13 ----------

Не вопрос, если Вам все равно, то Вас в этой стране никто не держит. Все только на добровольных началах

13. kagan

kagan Well-Known Member

по-перше нахріна? А по-друге це ні разу не сабжу.
    та як би в своїй країні, і виїжджати не збираюсь.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Абсолютно погоджуюсь.

До чого тут весь світ?
    В своїх бідах...для Вас вони смішні,розумію,я виню лише смердячий совдеп.
    І безмозкість моя полягає лиш в тому,що вчасно не емігрував звідси.
    А оцей теес,це ніщо інше,як намагання де-юре закріпити за Україною статус ерефівської губернії.

15. kagan

kagan Well-Known Member

нe факт що уже в ЄС, але те що московити спецом нам Данбас і Адєссу впарили, щоб тримати Україну прив'язі-це так.

16. cdmax

cdmax Active Member

Во-первых, я пояснил почему. А во-вторых, как раз таки по теме. Скажу даже больше, что вступит Украина в ТС или нет, все равно федерация будет оптимальным выходом из сложившейся ситуации

Я так же, тогда как понимать Ваши слова про раздельное мнение ТС обо мне/нас и что это никоим образом не касается тебя/вас?

17. kagan

kagan Well-Known Member

заспокойся на твою країну я не претендую

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ----------

країни у нас різні

18. DIO

DIO SAINT SINNER

В мене одна країна - Україна!
    Слава Україні!

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

+1000!!! Я, наприклад ніколи не рахував різні адєссси, данєцки, харькави за Україну. І вони Україною ніколи не будуть. І ми з ними завжди будемо різними націями з різними менталітетами, мовами, релігіями. І чим швидше наші люди це зрозуміють тим краще. Адже між нами набагато менше спільного ніж між чехами і словаками не кажучи вже про сербів і чорногорців.
    І якщо українці не хочуть бути в новому російському союзі, треба думати і робити. Бо буде пізно.

20. DIO

DIO SAINT SINNER

Вже була в нас "Помаранчова Революція", і закликали людей вийти на Майдан не пересічні форум"яни, а Тимошенко з Ющенком.
    І були там люди з усієї країни!
    І хто винний в тому, що в Україні нема лідера, який має владу(гроші, доступ до єфірного часу на ТБ) достатню для того, щоб об"єднати(бо свідомість прокинулась вже давно) людей?
    Я щось не пригадаю випадку, щоб люди самі взяли в руки вила(чи хоч би пройшлись з масовими пікетами, чи маршем протесту).

Якщо ви такий "красавєц", запаліть людей одною ідеєю, та поведіть за собою на барикади.

Стань Команданте, і я піду за тобою, хоч на штурм Верховнї Ради!
    Та тут тільки на форумах язиками ляпати мастаки...
    І казати: -Я - то Україна! А ти - то лайно собаче!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)