Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не зважаючи на прокльони щирих, бандитьська влада впирається руками і ногами від МС-у. Не йде на поступки і не хіхікає, як Йулька. Звідки така впевненість в вступі? Навпаки ,все робиться, аби не вступити в МС. Не зважаючи на всі намагання і шантаж Росії.

• Подобається Подобається x 2
  2. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Нє, ну копія наших "ортодоксів" з Донбасу. :)))

3. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Галичина - не панацея, як і Донбас. То є два регіона через певні особливості яких політики "ділять" Україну.
    Вигравати потрібно в більшості регіонів. І от тут питаннячко - де політичні сили, які зможуть це зробити? Де громадський рух, яких оперативно реагує на дії влади?

• Подобається Подобається x 1
  4. Gron

Gron тафгай

Майже вперше мушу погодитись з Михайловичем у політичних темах.

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не знаю, Василю, як кажуть в Галичині, за що купив за те і продаю.
    Бо вся україномовна преса тільки про те і торочить.
    Але, теперішня влада в кращому випадку має Україну в одному місці. Головне для них - бізнес, гроші. А що коли Путін дасть їм гарантію, що їх гроші не постраждають. Навпаки, примножаться...

6. Dred

Dred Well-Known Member

Бандитська влада підписала Харківські угоди. І де знижка за газ.
    Путін дав поморді Януковучу а той проповзе до нього на колінах, і Україну за собою потягне.
    Як Путін скаже те Янек і зробить. Така його рабська доля.

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

8. coolzak

coolzak Well-Known Member

Вони просто торгуються-як домовляться то і вступлять-ПР і Янукович дбають про власний гаманець-росіяни відбудовують імперію.

• Подобається Подобається x 3
  9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

я лише намагаюся їх на землю опустити, бо вони, схоже в нереальних світах живуть. В реально світі - це неможливо, утопія. Принаймні я зараз не бачу жодних варіантів такого розколу країни.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це ж треба бути таким невігласом! Та Йулька грала в гру з Москвою на рівні газових компаній, не зв'язуючи державу ніякими стратегічними обов'язками. А сучасний керуючий хан ради достатку свого клану здав Крим та підписав кабальну угоду від імені держави. І це лиш повний профан чи брехун може називати "не йде на поступки".

11. kagan

kagan Well-Known Member

наші політики ніхріна не ділять( окрім бюджету) тому що нічого не вміють створювати, навіть розкол країни. Вони лише користуються лише тим, що зроблено не ними. А конкретно про "розкол" щоб щось розколоти, воно для початку повинно бути чимось цілісним, а Україна такою ніколи не була.

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Кацапизм....

13. Pedro

Ось про це я постійно говорю. Не обєднує українців з пісуарівцями абсолютно нічого. Ні мова, ні релігія, ні політичні уподобання. Ми дивимось на захід, вони на схід.
    Один з моїх боссів є чорногорець. Часто ми розмовляємо на різні теми, все-таки близькі нації. Питаю, чим ви відрізняєтесь від сербів. Він - а ні чим. Та сама мова, та сама релігія. Кажуть, що ми під турками не були, але це неправда. Але почуваємось окремою нацією, ось і відокремились.
    Різниця між ПІСУАРом і Україною набагато більша ніж між чехами і словаками, сербами і чорногорцями, англійцями і шотландцями.
    Це дві, не то що різні, а протилежні нації. І бажання в пісуарівців ставати українцями абсолютно відсутнє.

14. Romko

От,живий приклад...

15. olegp

olegp миється в бані

гладко было на бумане, да забыли про...:tongue:
    недостаточно у вас сил для реализации этого,
    та и Уж слишком непривлекательно украинство для неукроэтнического и даже для укроэтнического неукромовофильного контингента, Вам нечего предложить своим гражданам,кроме inferior укрокультурно-языкового поля. (50 миллионный этнос, сравнимый по численности в мире с немцами или французами, а вклад в мировую культуру, искусство и науку-мизерный). И нет денег, чтобы их купить. Как сделал Гитлер, в своё время.

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

согласен, но ви по стереотипу считаете, что главная разница и наличии-отсутствии стремления к евроинтеграции, т е по границе- совковость-западный выбор,
    это не так, на сходе достаточно людей за западный выбор, т е которые считают совковость-злом, но и украинство считают для схода злом, пусть и меньшим, чем совковость-,
    вот я, напр,
    да, нас не так много, но, скорее всего, мы и есть та золотая акция в неск %, которые не позволили Украине сделать западный выбор,
    а если б вы не насаждали украинство на сходе, мы б были союзниками, и золотая акция сыграла бы,
    вот и делайте выводы

16. Romko

А що може кацап ще сказати?
    Кацапизм
    Мартиролог розстріляних під Сандармохом

17. Pedro

Олег, мені приємно з вами спілкуватись. Правда, вже добре призабув російську, краще було б англійською.
    Правильно, схід не рахує себе українцями. Це ОК, це їхнє право. І я глубоко переконаний, якби то були дві країни, вони б чудово ладили між собою.
    В мене є кілька пацієнтів зі Східної України, розмовляємо англійською, досить дружні відносини.
    Коли я вчився в Львівському медінституті, в нас завідуючий кафедрою неорганічної хімії був такий доц. Гусяков. Кілька разів захищав докторську на тему: розчинення нерозчинного. Не захистив.
    Тож, для чого розчиняти нерозчинне?

---------- Додано в 00:37 ---------- Попередній допис був написаний в 00:29 ----------

Ромку, думаю, він не кацап, а швидше єврей. І він серед іншого, каже розумні речі.
    Ну не вийде того обєднання. То чого себе мучити? І одні одних?

18. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Да вы нацист, батенькао_О А портретик товарища Адольфа над кроватью у вас не висит случаем? ;)

Большей глупости за последнее время не читал, спасибо, повеселили.
    "Схід не буде противитись" :haha: Точно так же как на Галичине боятся повернення комунiстів, точно так же на востоке шарахаются от националистов. Попытка "ізолювати силовиками" 90% представителей власти = гражданская война. Теперь добавьте огромное количество народа, которые "Свободу", ОУН и т.п. на дух не переносят и относятся, как к злым клоунам. Боюсь, kym, что для галичан, которые пойдут на поводу таких бредовых идей закончится все опять схронами и эмиграцией в лучший мир :dntknw:
    "пять років про російську забудуть в принципі" - еще одно нелепое утверждение. Если вспомните историю, то украинский язык без особой поддержки государства просуществовал до образования СССР, а это сотни лет. При СССР, по вашему мнению, его тоже жестоко притесняли (это не так, но речь не о том). Значит еще + 70 лет и рідна мова до этой поры жива. Почему вы думаете, что с русским языком будет по другому? Почему за пять лет население столетиями говорившее на русском должно будет забыть этот язык?

Останнє редагування: 6 січ 2013
  19. Romko

нє....євреї до мов здібні....

20. olegp

olegp миється в бані

взаємно, ви - приємний виняток серед ваших одновірців
    можна і англійською, так я і вашу знаю
    I suppose so too

I am not a Jew, but when I am taken as a Jew in the network, i feel it as a compliment because it's very clever ethnos

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)