Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Іноземному громадянину, який накивав п*ятами років з 20 тому, і який НІЧОГО не знає про сьогодення України, давно не має до Україним НІЯКОГО відношення, крім того, що тут народився, не слід лізти у такі теми.
    Але, можливо пану платять, за те, що він тут займається агітацією проти України...

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я теж займаюсь агітацією проти того гидотного лайна,що є на території України.
    І мрію вирватись звідси.
    Але,мабуть вирвусь вже,як і більшість - до ямки.

---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ----------

Вона в такій файній обкладинці....

3. ELiKA

Лайно є по всій Україні. І воно є бо ми такі - і на сході, і на заході, і у центрі...

Але поки Ви живете тут, а не там, Ви громадянин України, а не "зальотний гість".

Пане Ромко, Ваш біль, Ваш розпач має дуже поважну причину. Я Вас розумію...
    Нічого спільного з закордонним паном у Вас немає. Ваше несприйняття наших реалій - вистрадане Вами право.
    Теревені ж іноземця викликають обурення.

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Кому не можна влазити в ці теми то данєцкім. Бо це через вас моя Галичина страждає і якби ви мали хоч краплину совісті, ви б на колінах просили галичан і решту українців пробачення за ту всю руїну, яку принесло ваше насєлєніє-креоли на нашу землю.
    Гілка про Галичину і я попросив би вас не лізти в наші справи.
    Бо ви для нас були, є і будете прокляттям.

---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ----------

Ромку, заспокійтесь, кому ви щось доказуєте? Вона навіть не українка.

• Подобається Подобається x 2
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ого, як Педра вхопило...

6. kym

kym Well-Known Member

Ви не розписуйтесь за Галичину, бо Галичина давно вже не ваша. Говорячи тільки про Галичину ви думаєте виключно про себе, а Ви нас зовсім не цікавите. Галичина з Донбасом і Донбас з Галичиною вкупі дуже скоро стануть однією з найпотужніших держав Європи. Окремо - це будуть анклави сильніших держав. Нам вистарчає що всі сусіди нас хочуть розділити, а тут ще "щирий англоукраїнець" найшовся. Ви подивіться на позицію УКК в Америці - вони українські підручники в Луганськ Донецьк висилають - це державницький підхід до справи. Як Галичанин маю право власне вам вказати на недопустимість таких дописів, а донецькі тут були є і будуть радо вітані

7. Полковник

Полковник миється в бані

Извините, но не могли бы Вы пояснить по поводу анклавов?

Анклав, анклав (франц. enclave, от позднелат. inclavo — запираю на ключ: лат. clavis — ключ), в международном праве территория или часть территории государства, окруженная со всех сторон территорией какого-либо другого государства (например, Республика Сан-Марино на территории Италии). Если А. имеет морской берег, его называется полуанклавом (например, Вост. Пруссия в период 1919—39).

8. VasMT

Австралоукраїнець...

• Подобається Подобається x 3
  9. Romko

Не лише донецькі.
    Комуніст Кравчку,комуніст Кучма,комсомолець Ющенко,"соціально блізкій" Янукович - різні обличчя одного й того ж.
    І зараз ми маєм те,що маєм...
    Проо яку незалежність,яку Українську державу може йтись,коли на півдні України б"ють тих,хто насмілився підняти український прапор?

http://youtu.be/ZTUeDcHXpnk

Щоб люди з російською та радянською символікою били в Україні українців? Це незалежність?
    І при цьому жодна падлюка не понесла покарання! І потім хтось буде називати націоналістів фашистами?

http://youtu.be/ztBT9AmgxEM

Спитали щось українською мовоюі в Україні? Ви провокатор! Як ви смієте українською та біля Нахимова, та ви фашист!
    Але одне коли це на місцевому рівні. Інше коли таке робить влада. Де таке може бути щоб влада боролася з власною культурою? Міністр освіти називає українську мову непотрібною:

http://youtu.be/oLvPa8-7KTY

Коли нам відверто заявляють(депутат правлячої партії),що ми непотрібні.

http://youtu.be/FQC3YnIqBU0

Головою СБУ призначено Ігоря Калініна. Він народився в підмосков"ї, де закінчив вище командне училище, з 84 працював у КДБ.
    Інший кадр, новий голова міністерства оборони Дмитро Соломатін. Народився де? В Карагандэ (Казахстан), там отримав освіту і почав працювати, з 91 по 99 жив у Москві де займався енергетичним бізнесом(!) З 99 постійно проживає в Україні і вже в 2007 обраний депутатом від ПР. Має родичів в російському уряді.

Командувач внутрішніх військ Ігор Шуляк, теж не українець, родом з Єкатеринбургу.

Всі силовики не українці, і на диво всі етнічні росіяни! Армію по плану скорочують до 75 тисяч! ПРи декраруванні позаблоковості і при тому що з одного боку мільйонна російська армія а з іншого 3х мільйонний союз НАТО. Тільки дурень може не бачити що обороноздатність України зводять на 0.

При цьому декларують нейтралітет, але залишають у себе іноземний флот з гарнізоном 15 тисяч.
    Сьогоднішня влада поступово веде роботу по знищенню української держави. Ведеться активна русифікація, розуміючи що мова це ядро нації, зроблено все щоб витіснити українську із телепростору. Немає жодного шоу без російської мови, чи російських "зірок".
    Але це все відбулося не за 3 останніх роки. Все це було від початку незалежності. Комуніст Кравчук, комуніст Кучма. В усіх органах на всіх ключових посадах більшість бувші комуністи. Хіба можна збудувати щось нове не зруйнувавши старе?
    Пройшов 21 рік але радянське сміття так і не вимели з Україні, переважна більшість вулиць носить радянські назви(на малюнку нижче показано червоним).

Всюди стоять памятники окупантам, Леніни, Петровські, Кірови... та безліч інших хто знищував Україну. При цьому встановлюють нові. Чого тільки вартий панятник організатору геноциду голодом.
    Але то нічого, якщо вам щось не подобається з вищеописаного ви фашист! Коли депутати публічно ображають українців це не страшно. Коли знищують українські памятники це нічого. Коли в Донецьку чи в Криму з вами відмовлятся спілкуватися державною мовою це не страшно.
    Коли росіяни кажуть що російську мову треба поширювати за межами Росії це нормально. А от коли українець каже що треба поширювати українську у власній країні то це фашизм.
    Тому ще раз заявляю - це утворення на території України - совдеп.
    Потворний совдеп.
    І тягне свої лапи він зі Сходу.

---------- Додано в 17:48 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ----------

І направду....

Настала пора, коли кожен із нас
    Постав перед вибором часу:
    До влади прийшли бандюки й брехуни,
    Наперсточники й свинопаси.

Здолали державу і склали до ніг,
    П’ючи нашу кров як вампіри,
    А їхній пахан, ледь прибитий яйцем,
    Веде нас до прірви.

Бандитом він був і бандитом зоставсь
    Тепер уже вищого класу.
    Бо вже не шапки, а мільйони краде –
    Убий підараса.

За те що Вкраїну продав ворогам
    І заповіти Тараса,
    Привів табачню і московських попів –
    Убий підараса.

Табачніки правлять свій відьомський бал,
    Зійшла, мов зоря, їхня раса.
    Ми знову раби й малороси-хохли –
    Убий підараса.

Тебе не забуде Вкраїна коли,
    Шахтарю з Донбасу,
    Ти візьмеш у руки сталеве кайло
    І вб’єш підараса.

Нема в нас святішої більше мети
    Чи іншого спасу!
    У Бога прощення піди попроси
    І вбий підараса.

Коли на тарілочці нас подадуть
    Кремлю, що вже плямкає ласо,
    То буде запізно, повстань і убий!
    Убий підараса!

Ю.Винничук.

Останнє редагування: 5 січ 2013
    • Подобається Подобається x 8
  10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

та не тільки, зо Стрия теж тягне :)

11. VasMT

Не український, а оунівські та восівські.
    А ці поняття, Україна, ОУН і ВОС не тотожні. Людину, яка тримала прапор України не чіпали. І Прапор України...
    Теж за вуха. Мова іде про підручники, а не про мову.
    Чергова брехня...
    От і мені цікаво, хто "розписав" пам"ятник Т.Шевченку в Стрию, в колисці націоналізму?

12. ELiKA

Іноземець знов щось базікає...

Іноземець, для якого гроші і комфорт понад усе, як комуняка, перейшов на лозунги.

Істерика, конвульсії і маячня... Прихопило іноземця нЄ по-дЄтскі.

Клініка. :)))
    Заспокойтеся, бо за таке грошики вам не заплатять. :give_rose:

Я громадянка Україні, а іноземець, то є чужинець, запроданець.

100%

13. Romko

Вони розмовляли українською мовою.
    В Україні.
    Правда,Одеса,Сімферополь,Севастополь - не Україна.

Пам’ятник Сталіну відкрили у Запоріжжі

Я розумію,що Запоріжжя - не Україна.

Потомки червоної наволочі,смердячих окупанів.

---------- Додано в 18:01 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

На жаль ні.Вони загинули за Українську Державу.
    Її - НЕМАЄ.

---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ----------

Він львівянин.
    Як і я.
    І як і я не сприймає вашої червоної бандоти.
    То хто мені земляк?

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

Чому не видно допису?
    Чи це тільки мені?

14. ELiKA

Був колись.
    А свою червону бандоту сприймаєте? Чи на Галичині все тіп-топ?
    Коли декілька років тому на ЗУ були великі повіні і з Донбасу відправляли людей на допомогу, збирали харчі і одяг, збирали кошти, а потім сталося так, що і на ЗУ, як і на Донбасі, влада кошти разкрала - то був шок...
    Бо і в вас і в нас не все гаразд.

Ми з Вами громадяни однієї країни, ми у одному човні.
    А земляки... Мої земляки у США, Ізраелі, Франції... Але вони мають совість і порядність і не вставляють свої п*ятачки у розмови громадян України про їх внутрішні справи.

15. Pedro

Ромку, вони самі не прийшли, а їх привели такі самі покидьки з данєцка і різних пісуарів як і вони.
    Згадайте перші вибори президента. Не було достойних кандидатів які своїм життям заслужили бути вибраними? Данєцкая шваль вибирає комуняку. Правда через три роки розуміє, що він нєдастатачна ррруссскій, вибирає кацапа. А на останніх виборах взагалі насмішили світ - вибрали рецидивіта. Данєцкіх - в книгу рекордів Ґінесса!
    Недаремно і Андрухович і інші розумні люди давно закликали відрізати данєцкого гангренозного хвоста і тоді Україна піде вперед. Вірю, і Кієф почне ставати Києвом і інші неПІСУАРівські міста.
    Бо як не дивно, за 22 роки не разу демократичні проукраїнські сили не мали в парламенті більшості.
    Тепер загроза Митного союзу...

16. Pedro

Ваші земляки в Росії, нешановна. Чи не пора репатріюватись? Можете весь данбас прихопити. Путін програму для репатріантів розробив.
    Бо для багатьох українців ви є окупанти, гангрена, злоякісний наріст на тілі України.

• Подобається Подобається x 3
  17. Gron

Gron тафгай

Нажаль...
    Бо останнім часом у моєму місті як сволоч - так данєцкій.
    Податковці, мєнти, прокурорські, рейдери, адміністрація.......
    У вас там пітомніки наволочі чи як ?
    Нє, я тішу себе надією що є там люди, але щось не зустрічав ні в реалі, ні в віртуалі.

18. Romko

Вони розмовляли українською мовою.
    В Україні.
    Правда,Одеса,Сімферополь,Севастополь - не Україна.

Пам’ятник Сталіну відкрили у Запоріжжі

Я розумію,що Запоріжжя - не Україна.

Потомки червоної наволочі,смердячих окупанів.

---------- Додано в 18:01 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

На жаль ні.Вони загинули за Українську Державу.
    Її - НЕМАЄ.

---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ----------

Він львівянин.
    Як і я.
    І як і я не сприймає вашої червоної бандоти.
    То хто мені земляк?

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

Чому не видно допису?
    Чи це тільки мені?

19. ELiKA

Ви, перепрошую, хвора, та ще й брехлива людина. Бо з кави знаєте, що моя матуся з Кировоградщини, і вся моя рідня по її лінії спілкується виключно українською мовою. Крім мене ніхто з них не володіє російською вільно. Рідня тата - з Росії, але там вже нікого не залишилося. Я все життя прожила на Донбасі. У мене дві рідні мови, які я однаково поважаю.
    І мені байдуже, що про це думають психично нездорові покидьки будь якої національності, а тим більше іноземці.

20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Все видно. Видно, що ти його вже разів п"ять видаляв і публікував заново :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)