Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чисто наш Табачник...

---------- Додано в 01:26 ---------- Попередній допис був написаний в 00:59 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=mfRIueIxzsk&feature=endscreen&NR=1

2. kym

kym Well-Known Member

трохи не так. Ці вибори дали один дуже позитивний результат. Якийсь там Михальчишин з зарплатою в 3000 грн виграв вибори у мільярдера Дубневича і причому сильно не напружувався... ні біг мордів, ні агітлистівок ні багато виступів його не було. а Дубневич кожному виборцю (сам отримав) листа прислав, і дороги по селах робив і памятники ставив і взагалі купу грошей стратив. Те саме з Фаріон - проти неї взагалі ніхто серйозний не балотувався, на Яворівщині здавалось що Тарас Козак все взяв під себе, а ні гроші не помолги..... і Києві така ситуація була..... Я вважаю що це і є перший симптом появи нормальних виборців. Звичайно що по всій Україні цього не відбулось, але не все зразу.
    А перспектива є - вчися ставай спеціалістом і завжди найдеш роботу.... працюють не фірми, не машини, не станки а люди і той хто хоче працювати завжди буде працювати.

3. olegp

olegp миється в бані

я в курсі, що ці поняття взаємозвязані..
    згоден,Кремль скільки зможе буде все робити щоб на Україні не було нормально.і не тільки і не стільки Кремль,а скільки в тому, що у схода - центрозахода різні історії, мови, менталітет, віра і інше, мало що загального,
    це- по Украине в current кордонах,
    будь Україна територіально менше - ніхто не міг би нічого перешкодити - ні Кремль,ні хто інший

4. Shyva

Shyva Member

Вам решать конечно куда и с кем,;) только я не вижу особых трудностей в отношениях между гражданами Украины.:nea: Прежде всего давайте не будем навязывать друг другу своё, а дадим возможность самоопределиться. Ну и если уж Украина расколится, то потом уж точно будет видно кто был прав и где лучше. А потом можно и передумать какой нибудь области и отсоединиться от одних и присоединиться к другим.;)
    Ну и ещё, кто-то может объяснить такую категоричную позицию галичан, ведь от них не слыхать ни каких доводов, кроме национальных, или вы полагаете что присоединившись к Польше вы также навяжите им свою мову и свои ценности!?:blush: У вас вообще вопросы плюсов и минусов экономики, сырьевой базы, рынка сбыта(или в ЕС или в ТС), общих производств, и т.п. обсуждаются, или только чтобы против России и всё, и не ужели вы полагаете, что нынче Россия будет иметь такую же власть в ТС, как в СССР ?

• Подобається Подобається x 1
  5. olegp

olegp миється в бані

Россия имела меньше власти, чем иные республики в СССР , ни своей АН.ни своих партий

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Таки офтоп...

І...не офтоп...
    З МОСКАЛЯМИ НЕМА СПІЛЬНОЇ МОВИ

Тому,Олеже...вкотре кажу...

"Брат-росiянин, зрозумiй!
    Благають небо i земля:
    В собi ти москаля убий,
    Убий у собi москаля!"

• Подобається Подобається x 2
  7. olegp

olegp миється в бані

главной была Россия,тому що все решалось в Москве?:haha:
    та просто совметрополия располагалась в Москве,
    а если б Ленину втемяшилось столицу не в Москву перенести, а в какие-нибудь Кииви-жмеринки?

8. Romko

І тому

З МОСКАЛЯМИ НЕМА СПІЛЬНОЇ МОВИ

Все давно зрозуміло...
    Школа ненависті

Останнє редагування: 4 січ 2013
  9. Bambook

Bambook Persona non grata

Галицька автономія, як на мене, є необхідністю. Тут багато в чому згоден з Влодком Павлівим.
    Однак це має бути автономія, де ми зможемо дбати за своє локальне трохи більше, ніж за загальноукраїнське, а не така, щоб ми плювали на українське.
    Я думаю, що кожен має для себе вирішити, чи він насамперед українець, чи галичанин. Але постановки питання "я галичанин, а не українець" не сприймаю. От така теза дуже вигідна насамперед нашим ворогам...

10. Arktur

Arktur Member

Почитал ветку - борщ с такими настроениями не сваришь, страну не обустроишь.
    А потом плач, что Восток виноват...

• Подобається Подобається x 2
  11. Полковник

Полковник миється в бані

Каким, не хрен, ворогам.
    Когда вы избавитесь от иллюзии, что, каждое утро просыпаясь, В.В.Путин первым делом вспоминает о Галичине и галичанах?

• Подобається Подобається x 3
  12. kjk

kjk Дуже важлива персона

За 20 років ваш схід потроху українізували, як би тут форумні песимісти цього не помічали... І нікуди ваш схід не дінеться... Крим так взагалі казка - був такий собі заповідник москалів, де їх було реально 95%, а зараз там вже татари половина населення. В Харкові вже нереально багато мігрантів з Азії та Африки. Неграми, в'єтнамцями, татарами, чим завгодно, але москалі з України неминуче зникають. Просто чомусь тут багато хто думає що 50% депутатів ПР у раді автоматично означає 50% москальського населення в Україні...

Плюси вступу України в ТС? Їх просто немає. Є якісь невідомі, міфічні речі, такі як 'дешевий газ'. Чогось конкретного я не чув. Нам дадуть кредити під низькі відсотки, як Польщі в ЄС? Причому відсотки настільки низькі що їх зїдає інфляція і віддає менше чим береш? Може ТС нам сприятимо проведенню реформ?

Автор взагалі провокатор, активні відписувачі - еміграція і москалі, тут взагалі розмова невідомо про що.
    Щоб ізолюватися? Що вона нам дасть? Нам тут ніхто нічого не нав'язує і без автономії. Корупція взагалі від цього не зникне бо в нас всі злодії і хабарники наші.

13. kym

kym Well-Known Member

вона не можлива в принципі в силу свого історично- територіального розміщення. Галичина це є ворота в Європу, це Балтійсько-Чорноморський коридор. Хто контролює цю територію той контролює торгівлю Азія-Європа. Кремль під любим приводом буде пробувати не допускати автономію Галичини, бо це втрата контролю над експортними трубами і газосховищами, зараз вони через Київ сяк так контролюють. Не забувайте що в Києві тільки столи і дирекція а все технічне управління у Львові. Галичина сама по собі довго автономна не буде - занадто лакомий кусок. Знову ж таки липова автономія - по принципу все майно і границі в Києві а у вас тільки пенсії - це просто грабіж. Взагалі розмови про якусь автономію Галичини чи Донбасу це сепаратизм чистої води. Україна має можливість вижити тільки як велика унітарна держава причому з тоталітарною системою управління.

14. Bambook

Bambook Persona non grata

Це може, у вас, ілюзія, що в мене ілюзії? Не перекручуйте моїх слів, вам така поведінка не личить.
    А ворогів вистачає, не обов'язково зовнішніх.

15. olegp

olegp миється в бані

а шо ж так? надо быть патриотом своей земли! але ви не коренной галичанин?

16. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Хороша форумна тема "Що дєлать...?".Мартинек молодець!
    А ще,як і форум перейменує на Галицький ,то ва-а-ащє буде!
    Ух-х...Навіть Бамбук якимсь ріднішим став. Новий рік розпочався панове,я Вам повім! У-у-у... :mocking:
    ;)

http://www.youtube.com/watch?v=_k-WE6K_5F0

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Знову вороги! Ви накінець всі можете заспокоїтися від тих ворогів? Чи як українці люблять виражатись "вороженьки". Та забудьте ви про них, робіть свою справу, а якщо "ворогам" це не подобається - це їхня проблема а не ваша.
    Щодо галичан... А чим вони не українці? Розмовляють українською, дотримуються українських традицій, голосують за українські партії...
    Може треба іншій половині "України" подумати хто вони. Якщо росіяни то нехай шурують зі своїми данбасамі до раші, а якщо ні то пора вже ставати українцями. Между здєсь і сгеді тут вічно тривати не може.

18. Romko

А я плюю.
    На українську "медицину",зокрема.В числі всього іншого.
    Бо мав можливість порівняти.
    Київ...

І Ґрайсвальд

Своєї думки не змінив.

19. olegp

olegp миється в бані

а якшо не хочуть ставати ні українцями,ні росиянами? може хочуть залишатися донеччанами, слобожанцами, кримчанами:yahoo:

20. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

А я хіба ще доповню,до всього,вищесказанного про Галичину,що...як Рада політичної партії "Свобода" повість і закерує в нинішній ситуації на Україні,ну то так і має бути!
    Поодинці ми всі мудрі,але "Свобода" Українська партія Галицького походження і як на мене,то галичани не гірші українці ніж всі решта!
    Сприймаймо "Свободу",яко таку,яка бореться за українську Народну державу,і за народні успіхи на тій території,на якій вдастся здійснити революційне перетворення і втілення демократичної влади українців.
    Буде то на цілій Україні -добре,а буде лише втілено на Галицьких землях,ну то також не зле!
    Меньше вкусиш,скоріше лигнеш,шо нє?!
    :nyam2:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)