Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

http://youtu.be/_X4PsDtJI0o

• Подобається Подобається x 3
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

якби 20 років тому всі зробили так, як ви, то вже б давно була Україна в тому ярмі

• Подобається Подобається x 1
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Дякую, Ромку, що ви показали Мартіні від якої "батьківщини" я відхрещуюся...

4. Romko

А вона де?!!!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  5. coolzak

coolzak Well-Known Member

Мартіні,для емігрантів існує дві України-одна це географічне поняття -де вони родились виросли і живуть батьки.друзі тощо.Друга це держава під назвою Україна з якою вони не хочуть мати нічого спільного.Першу люблять.бажають добра і благополуччя-друга це наріст на тілі першої.Особисто я не бачу можливості що та перша переборе другу.як би це не було боляче.Можна багато виписувати тут про зрадників чи лузерів але правда проста-ніхто з дописувачів ніяк не бореться-кожен вкладає своє життя в найкращий можливий спосіб.Одна з проблем життя в сучасній Україні (якщо хтось хоче жити по совісті) це щоденні угоди з власним сумлінням коли треба мастити бюрократові.митнику .паспортисту чи даїшнику і порушувати чинне законодавство щодня.Я вже відвик від того.Це неможливість чесною працею нормально жити-бо навіть якщо хтось має фірму.бізнес тощо то і так порушує все можливе щодня-і не треба обманюватись-в мене був свій бізнес і досить великий і товариші досить мають і навіть успішні по українським поняттям.

• Подобається Подобається x 3
  6. MARTINI

А в британії чи америці нема таких дибілів?
    не вірю
    Думаю ще покруче є

Sent from my MB865 using Tapatalk 2

7. Romko

Різниця лиш в тому,що тут їх цар - на троні.

http://youtu.be/muqtSN0TfNY

8. MARTINI

Всюди свої царі і свої дибіли

Sent from my MB865 using Tapatalk 2

9. Romko

Просто в цивілізованих країнах таке бидло не буде президентом.
    Таке можливо лиш в совдепії.

10. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ну во,файне питаннє ,Мартинку,шо нє? Шо будете робити?
    І відповім:- Шось,та будемо робити... і зможемо! Дав би Бог,мати незалежну від інших режимів Галичину!Таку,як Чехія хоча б,або Словакія,або і Хорватія.І юж буде файно.
    В такій подібній до цих державі,галичанин дасть-си ради завжди,хоча будуть такі,які будуть знову плакати,же в УССР було ліпше!То таку натуру деякі і в нас мають!
    Але якось буде,шо нє Петре?!:drinks:

11. kym

kym Well-Known Member

Оце і є ваша найбільша помилка - бо немає двох Україн вона одна і тільки влада на Україні усі 20 років неукраїнська. А в цему і ваша вина є, бо як би ці 5-7 млн емігрантів сиділи тут і ходили на вибори то донецькі бандити точно б верх не взяли. Тут якраз і бракує тих пару міліонів українців щоб твердо виграти вибори. Якщо не вірите то зайдіть на сайт ЦВК і самі порахуйте. І ніхто вас не рахує зрадниками чи ще там чимось... є як є і як би залишились тут то і безробіття було б більше і взагалі все б було інакше. Але вказувати нам що робити не будете бо як послухати такого як Педро і почати робити границю по Збручу то Кремль буде дуже задоволений і навіть премію йому випише з мільйончик

12. Pedro

Ваші слова, пане Юрку, та Богові в вуха. Так хотілося б дожити до цього моменту!!! І зі мною згідні 63% опитаних тут на форумі. Невідомо чому всі стріли на мене...
    Набридли "укрАінскіє патріоти" які на своїй мові за 22 рокі 2 слів не можуть звязати, в додачу голосують за комуногопоту і тягнуть в МС.
    На жаль, вони в більшості. То який вихід?

13. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Поки що так,як "Свобода" робить!

14. olegp

olegp миється в бані

так вам шашечки или ехать?
    вам треба нормальну Україну або щоб Кремль не був дуже задоволений?:haha:

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нормальну Україну. І Кремль, оточений з усіх боків країнами - членами НАТО. Тільки тоді кремля...ни нарешті здуються і займуться гуманітарними питаннями.
    Цю думку мені давно висловив російський провінційний професор математики.
    Більш того, він попросив мене зареєструвати його на серйозних медіаресурсах і ... за 3 місяці вивчив українську мову.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Всюди добре... в нас москалі, в Педра - негри... в самойловича - турки....

17. Pedro

---------- Додано в 01:06 ---------- Попередній допис був написаний в 01:02 ----------

Миху, з одною різницею, в мене негри розмовляють на чистій англійській з оксфордським акцентом і попробуйте негра не назвати англійцем - до суду побіжить.
    А москалі?..

---------- Додано в 01:12 ---------- Попередній допис був написаний в 01:06 ----------

Ой, Борисе, всі були б за це. Але виборці шапкокрада, костусєва і допи з гєпою не дадать. Кістьми ляжуть а не дадуть. Ні НАТО ні ЄС.

18. kym

kym Well-Known Member

А ви що ще не зрозуміли що ці поняття взаємозвязані... Кремль скільки зможе буде все робити щоб на Україні не було нормально.... бо нормальна сильна Україна - це розпад російської федерації і великий хрест на імперських амбіціях Москви..... ніколи не зможуть замочити свої кирзаки в Індійському океані.

19. Pedro

До речі, сьогодні в дискусії на Захід.нет якісь москалі зробили цікаву пропозицію: уявити, що в фінал президентських виборів в Україні вийшли Янукович-Путін, чи Тимошенко-Путін або Яценюк-Путін.
    Хто перемагає? Отож-то... А тут ще в носі забороняють колупатися...

20. victormal

victormal Member

Можна довго дискутувати, але це нічого не змінить...
    Стосовно майбутнього України, особисто я надіявся на вибори, що вони змінять ситуацію, та все марно, далі бізнес при владі "махіна працює" і саме головне, що українці хочуть такої влади і на майбутніх виборах буде те саме і ще не один раз. Великі гроші знайдуть можливість залишатися політичним гравцем в Україні і це безсумнівів. За ці 5 років "східний уряд" добряче прижме Захід і не тільки (адмін. методами) за такий політичний вибір на останніх виборах. Буде нелегко простим людям, почнуть політики-бізнесмени вертати свої витрати, які понесли на виборах за рахунок різних тіньових схем несплати податків до бюджету, іншими порушеннями закону (дотримання якого вони забезпечують), за рахунок бюджету (наші гроші, які аж ніяк не вернуться до нас у вигляді суспільних благ) і тд. і тп., і за це все заплатить бідний народ.

Так, є зараз перед нами вибір: ЗВТ ЄС або МС і це не просто вибір одного із інтеграційних об’єднань і навіть важко сказати, що це наш (народу) вибір, адже при владі політики, які відстоюють свої особисті, а не національні інтереси, а можливо і інтереси іншої держави. Це вибір котрий сильно вплине на майбутнє України. Або ЗВТ і якісь надії на майбутнє (приєднання до ЄС, правова держава) або МС і хрест на майбутньому (радянський союз, маєш ту "горівку", сиди вдома і дивись по тв на "мощь страни" про яку тобі розкаже "главарь банди", поки вершки багатіють).

Ще варіант, що допече і повстануть, але люди зневірені (гірка "помаранчева" практика) і багато кому живеться непогано і такі звісно підримують такий стан справ в країні, а їх не мало є.

І тому логічно, що все звелось до того: їхати з чи залишатися в Україні.

Я молода людина, закінчую ВНЗ і що я бачу: що живуть ті, хто має змогу багато вкрасти або ті, в кого родичі закордоном і підтримують грошима, решта ходять на ту роботу або в селі тримають господарку щоб вижити;
    половина однокласників бухає, бо на їхні ЗП тільки так себе можна реалізувати, перспективи 0 повний; соціальні гарантії формальність та ще й несправедливість.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)