Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У нас теж можна домовитись із інспектором електросітки та інженером водоканалу :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Фантастики начитались...
    Совєцької....
    Чи Ви є адепт церкви "пакращєння"?

Бо в реалі...
    На межі виживання: Україна перетворилася на країну жебраків

---------- Додано в 17:55 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ----------

Життя в Україні вже нічим не відрізняється від життя в іншій частині постсовка.

Останнє редагування: 1 січ 2013
  3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

:hi: :good: :good: :good: :good::good:

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:24 ----------

Така істинна правда!
    Батьківщина і могили рідних завжди дорожчі від чужого,мальованого щастя!
    Це зрозуміє в свій час Кожен!
    Мих,Kym беззаперечно з мого боку, праві!Ще й як Праві!
    :hi: :good:

http://www.youtube.com/watch?v=z91kZ8_VPnQ

Останнє редагування: 1 січ 2013
  4. Romko

Таки дорожчі...

Раджу пририхтувати з тисячку дулярів....якщо хочете приїхати.
    Тут вмерти нині накладно.

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

Лікарі, міліція, морги і кладовища дружно нагрівають руки на смертях українців

• Подобається Подобається x 2
  5. Yurko NOTOCO

В гАмериці,Ромку,як не будеш мати приготовлені зо 10 тис.долярів лише на одне місце землі на цвинтарі,то...то ті спалить поліція в крематорії задурно,як жидів в Аушвіці.А попіл поліція протримає зо тиждень-місяць і...висипле в смітник.Ніхто попіл го до України слати не буде.всі Твої турботи матимуть тут в носі. І будь мудрим українцю по-гамериках!

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане Юрку, то чому ви все-таки віддали перевагу Америці? Ви людина пенсійного віку, людина творча. То чи не краще було б сидіти в рідній Галичині, писати музику (і катрени), словом, вбити двох зайців: і відпочивати, насолоджуючись природою і традиціями Галичини і продовжувати творчу роботу? А вас якась нужда таки погнала в Америку робити нелегку працю.
    Я не дивуюсь Кіму, багато бачили як він на іншому форумі воював з Богом і християнами з енергією яку я мало зустрічав за часів СССР.
    Тепер ось хоче воскресити лекції з наукового комунізму.
    Але то він, ніхто на нього уваги не звертає.

• Подобається Подобається x 3
  7. Romko

Я мудрий тут.
    Може Вам хто коли розкаже,як мою дитну закатують,коли я не витримаю...або пропущу удар в голову,або не втримаю,як кинеться на когось....
    Або просто загнусь від напруги.Щоденної...
    Потішитесь,що вона була заколена і закатована в українському інтернаті.
    Українськими санітарами.
    Як була катована в українській,галицькій психлікарні.
    7 років тому...дотепер не віджила.
    І нікому немає до того діла.
    Я кричу про це...але тисячі сиріт,закатованих у вкраїнських закладах,вже не зможуть про це кричати.
    Але патрійотам на таке начхати.
    P.S.Мені теж начхати,що хто про мене думає.
    Я так живу.

8. kym

kym Well-Known Member

Це ви не розумієте про що я говорю.... українцеві не треба брати кредит на житло бо він його має у власності. у нас з 2006 року теж почали по заграничній системі житло за кредит купляти і чим це кінчилось ми теж бачили. Більше 80% українців мають житло у своїй власності. В Європі ні в одній країні немає стільки власників свого житла. Я думаю ви розумієте різницю між соціальною допомогою, яка формується кожний рік виходячи з бюджету і наявністю у власності майна. В момент кризи всі ці соціальні допомоги пропадають як булька, подивіться на Грецію, що вони там роблять не з греками.... а будуть ще жорсткіше і рятувати будуть в першу чергу греків, а не греки або в бомжі або з Греції. Я думаю ви теж розумієте різницю між стабільніше і краще. Так от поки що у заграниці вроді краще, але на Україні стабільніше. А це є з одної сторони навіть бідою українців, бо як би не мали де жити і не мали що їсти то вже давно б цю бандитську владу змели, а так влада сама по собі а народ сам по собі бо має майно. Так що хто де якою думкою багатіє час покаже

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я я к тата хоронив, то найдешевший хрест коштував 115 грн і трумно 600
    де ти такі ціни взєв?

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Гм. Я хіба писала, що ця модель підходить Україні? Те, що сталось, сталось не тому, що система погана - справа в тому, що вона для стабільної держави.
    І тільки в Україні придається житлу таке значення. Я, Вас слухаючи, свою бабусю чую:"Виходь заміж, бо він з хатов". Також спадщина совка, коли квартири "давали".

А власником житла нераз бути не так вже й вигідно, до речі.
    А що - "закордон", то тільки Греція? Для чого порівняння з країною, жителі котрої працювати не вміють?
    Бачите, а в Німеччині і Франції страйкують навіть ситі і маєтні.
    Пакращення наступило? )

• Подобається Подобається x 3
  11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Проблему "Що робити галичанам..." звели до примітивного - виїхати чи залишитися. Оцей постколоніальний примітивізм і є головною причиною нашої відсталості. Панове, хоча би з нового року введіть хоч який конструктивізм в свій триндьож - між "виїхати" та "залишитися" є ще досить багате поле діяльності в отому ЗАЛИШИТИСЯ. Почніть з ідей, як:
    - поставити владу собі під контроль;
    - організувати нові робочі місця з хорошим відсотком інтелектуальної складової.
    А поки що поздоровляю всіх з Новим роком та бажаю, щоб в ньому ми крім критики більше вносили в цей форум згадувану складову конструктиву.

12. Yurko NOTOCO

Я був посланий до США,в Chicago University на стажування,по програмі Sorrosa з дальнійшим відкриттям в Україні Музичного видавництва!
    Реально це стало непотрібним ні в Україні,ні в Америці.
    А "работать нада" і 3-х дітей та дружину в Україні кормити!
    Тому от...і шоферую тут,раз робота ще є,а гроші додому,де ще добавилось 3-є внуків.І шо маю робити?!
    Відкривати бізнесс з нотами,а чи плакати,як Ромко і смарклі витирати,та чекати на ГАмерику?!Я не є Citzen of USA!A жити треба!
    Вибачайте,але я зараз за кермом і на роботі.Просто зупинився на хвилину!
    З Новим Роком вітаю!

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось вам приклад вже закордонного невігластва. Я цій дописувачці радив би перед тим, як писати таку дурню, ознайомитися з природніми ресурсами Греції, порівняв їх з подібними в Україні та Росії, а потім вже порівняв рівень життя. До речі, продуктивність праці Греції не дуже відрізняється від Чехії. Ось що про це сказав відомий європейський економіст Кругман.

14. kym

kym Well-Known Member

Ви не пишіть дурниць бо воював я не з Богом а з людьми які Бога в своїх корисливих цілях використовують. а те що ви законсервований советський чоловік і тільки живете в другому місці то це вже давно ясно.... Ви навіть макроекономіки він наукового комунізму в принципі не можете відрізнити, так що краще не позортесь.

15. Romko

А я не виїжджав,патрійоте,гнилий.
    І заробляв тут.
    Маючи на руках страшну дитину.
    Рвав жили,щоб її врятувати.
    І не вам,смердячій гнилоті,розказувати мені про шмарклі.
    Приїжджайте тут,якщо такий патрійота.
    Таке ж гниле лайно,як і Свято.
    Я його кликав під міліцію...проспівати "Червону калину",коли ми з Андрієм намагались добитись справедливості.
    Гниль просто забоялась.
    Ціна вам - менше гроша.
    Знаю,що забанять,але не шкодую,що виказав.
    Бо підлоту треба ставити на місце.
    Прошу не витирати.

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І вас з Новим роком, пане Юрку. А про те що якось треба жити, це і я говорю. Думаєте, я б не переселився в Україну, коли б була українська держава? Коли б якесь чудо сталося і кордон відновили б по Збручу, на наступний день приїхав би. На постійно.
    Хоча і на Західній Україні ще є повно Кімів які б займалися атеїстичною пропагандою і агітували б за комунізм.
    Так, в Україні переважна більшість ледве зводить кінці з кінцями.
    Але не це найстрашніше, а те що людина абсолютно незахищена. Нема законів, нема поліції, нема судів. Не кажучи вже про якусь суспільну опіку людей, медицину чи соціальний захист.
    А це страшно...

• Подобається Подобається x 5
  17. Un.Known

Знаєте, Прокопе, я логіст, і маю так трохи відомостей про те, що і в якому напрямку пересувається по Європі. Досить відомостей. Більше, ніж Кругман - це точно. Я не хочу сказати, що я кращий економ, ніж Кругман, але очевидно, я кращий економ, ніж грецькі, бо я б точно не продала 500 тон пахучих грецьких помідорів в Голландію за 0,5 євро за кілограм, а потім би не купила в голандських теплицях тих же 500 тон тепличних помідорів за євро/кг.

Греки живуть і завжди жили за рахунок туризму. Ну ще й того імпорту - то був би гріх, не використати такий Божий дар, як клімат.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Читаю і диву даюся. Ну для чого сваритися? Кожен має свою думку... нє... пішло на особисте...

• Подобається Подобається x 4
  19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Янукович теж називає себе "президентом". Якраз логіки в вашому аналізі й немає, бо ви не можете відрізнити кількість праці від продуктивності її. Ще раз повторюю - греки більше працюють ніж німці, але результат їх праці завдяки їх низькій продуктивності нижчий.

Ви зовсім не знаєте історію цієї країни. Мізерність природніх ресурсів Афін примусила їх здобувати оливове масло зі скель, для продажу його розвивати торговий флот, що потягло за собою розвиток науки, інфраструктури, загальної культури.
    І не лякайте мене, будь ласка, бо я за свої роки вже ляканий досить довго більшовиками. Краще вивчіть все таки суть хамства, його різницю з відвертістю.

20. Un.Known

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)