Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Dred

Dred Well-Known Member

Референдум вони програють, звідки дані що більшість за ТС?
    Потрібно поставити на референдумі питання про напрямок руху до ЄС або ТС.
    Більшість не буде за ТС.

2. iso

iso Well-Known Member

А от щодо зачистки від провокаторів - треба б і подумати...

• Подобається Подобається x 1
  3. kagan

kagan Well-Known Member

якщо ви так дійсно думаєте, це означає що ви просто не вмієте рахувати, тому замість вас це зробить ЦВК:mocking:

4. Dred

Dred Well-Known Member

Так я дійсно так думаю, і які це опитування показують що більшість хоче в ТС?

5. kagan

kagan Well-Known Member

та кого цікавлять опитування? що намалює цвк те і буде.

6. Dred

Dred Well-Known Member

Не буде. Навіть якщо проголосують всі хто на цих виборах голосував за ПР і КПУ за ТС набереться тільки
    6 116 746+2 687 269=8 804 015. Це із 35 мільйонів громадян України що мають право голосувати.;)
    Так що рецедивісти разом із комуняками можуть тільки мріяти про ТС.

---------- Додано в 18:50 ---------- Попередній допис був написаний в 18:48 ----------

Більшість українців віддає превагу ЄС перед Митним союзом

http://www.epravda.com.ua/news/2011/10/14/301930/

7. kagan

kagan Well-Known Member

не займайтесь єрундою. Як ви думаєте наскільки чесно були підраховані голоси під час останніх парламентських виборів? Ясно, що не дуже. Так там були і міжнародні спостерігачі, і члени комісій від різних партій, і спостерігачі від опозицій. Нагадаю, що за новим законом про референдум...усього цього немає, за проведення референдуму відповідають обладміністрації, тобто підлеглі Януковича, а результати встановлює ЦВК.. де більшість її членів від ПР, включно з головою. Думаю не важко здогадатись який буде результат.

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Даю гарантію, що будь-який референдум, ініційований ПР, комуняками чи подібною нечистю, буде останніми виграний. Погортайте сторінки недавньої історії. Скільки разів виграли демократи? Раз! Коли Ющенка вибрали президентом. Бо ПРдуни напустили в штани і креоли, яких в Україні більшість, злякались. І то виграли всього кілька відсотків.
    Я впевнений, що вони не проголосували б за незалежність, якби ініціатива не походила від Кравчука і інших комуняк.
    У всіх інших випадках виграла кримінальна нечисть. Бо Схід буде здихати а за щось українське чи демократичне не проголосує.
    Так що готуйтесь. На черзі, як сказав Шапкокрад, Митний союз. Там, очевидно, пожиттєве президентство. А може і Малоросійська область РФ... Хто знає, що їм прийде до тупих голів?..

• Подобається Подобається x 3
  9. Dred

Dred Well-Known Member

Спостерігачі дивилися за виборами а не за підрахунками. Не будьте такими песимістами.

---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ----------

Навіть при тому що в ПР є все за неї проголосувало на 2 млн. людей менше.

10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тільки повні ідіоти можуть аналізувати роботу механізму, який давно пора здавати в утиль по причині повної сурогатності. Йдеться про роботу державних структур, які повністю вийшли з-під контролю народу і які потрібно повністю знищити, а на його місці будувати нову структуру.
    Ось на таких ідіотів-лохів і розраховують бандюки Азарови та Рибаки, які навіть згідні навчитися з цими лохами на державній мові, але не випускати віжки правління лохами зі своїх рук.

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Може досить вже ображеного вмикати? І ці спекуляції про "хай царствує" дуже недоречні. Зрештою, Ви собі теж багато чого не дозволяли раніше, а тепер своєю писаниною регулярно ображаєте українців, точніше намагаєтеся образити, і що? Нам надувати губки "ой нас образили, просіть вибачення"? Не дочекаєтеся

13. Bambook

Bambook Persona non grata

Дальнєвосточніку, ну от справді не варто вам таку бучу піднімати. Мартіні, може, і неправий по суті вашої ідеології, але ви сам дозволяєте собі таке регулярно, а вибачилися аж цілий раз.

• Подобається Подобається x 2
  14. Оля

Оля Старожилка форуму

А я зрозуміла, що мова йде про Левандівку, Борисе. :dntknw:Нехай з Богом спочиває.

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Олю, мабуть я серед ночі не зрозумів.
    R.I.P.!

16. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Есть лишь 2 (две - для Вас специально!) темы, по которым я высказываю отличную от большинства точку зрения. Это роль и место русского языка в Украине - и роль и место ОУН-УПА. Полагать на этом основании, что я провожу какую-то мифическую линию путина - ну простите, паранойя чистой воды. Более того - ваши высказывания - именно оскорбительны. Не дуйте губки - вы позволяете себе то, за что других банят без разговоров. И тут - совершенно к месту стоит вспомнить Чернобыльца - чей авотар я не даю забыть на форуме. Поскольку - то, что вы проповедуете - привело к появлению на форуме узников совести, оказавшихся в заключении за свои взгляды - причем - к фашизму не имеющие никакого отношения. Вы и меня неоднократно называли фашистом. Интересно - что будет, если я назову Вас ТАК - и ведь есть за что.
    Посему - господа - когда будете в очередной раз проклинать пр - и профФесора - требуя свободы узникам совести - вспомните и наше форумное руководство - и наших узников совести. И подумайте - а ТАК ли отличны (не на словах!) - а на деле они друг от друга.

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тільки чомусь Ви їх постійно плутаєте. Завважте, модератори не дають Вам чкрвоних карток за постійний офтоп.

Ви хочете щоби "Роль и место русского языка в Украине" визначилося короткою командою "Место!" ?
    Відкрийте свою гілку "Роль и место русского языка в Луганске", маєте право кінець кінцем. І пишіть, пишіть, пишіть...

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Дальневосточник, закінчуйте вже цей театр :)

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

І оспівування тої смердячої пабєди...і возвеличування совка...

• Подобається Подобається x 5
  20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ці дві теми червоною ниткою проходять через кожний ваш допис. Як в тому старому анекдоті коли рота солдат марширувала і побачили на дорозі цеглину. Командир почав питати солдат що вони про неї думають. Дійшла черга до рядового Іванова. Той відповів - думаю про жіночі статеві органи. Командир - чому? Іванов - а я завжди про них думаю.
    А ви не думайте і не пишіть а організуйте компанію про відділення Луганської області і переходу до Росії. Або проводьте агітацію за федералізацію де б Луганськ і Данєцк одержали повністюросійське законодавство. Вони і так не є Україною. І не будуть.
    А так товчете воду в ступі на форумі вже 5 років. Що це дасть?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)