Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, кулзак, бачу підтримує, але добре, що таких одиниці.

2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Педро, не звертайте уваги на них, ви і ваші нащадки - щасливі люди.
    А їм треба просто своє болото захищати, бо гниє вже більше 20-ти років - але ж своє гниє.
    І дай Боже щоб ніхто з них не переконався ніколи, що краще жити в країні, де таки швидка допомога приїжджає швидше ніж піцца, а не навпаки.
    Подивіться лишень як вони тут на форумах горло одне одному гризуть, то яке до дупи майбутнє в тої страни?! )
    І перестаньте з Гондурасу лаха дерти, вашій Урканії навіть до рівня Гондурасу далеченько.

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Скоро ви, Самойлович, паном стали, вже й забули з якого болота вилізли.

• Подобається Подобається x 7
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Точно!
    И ещё он забыл, что является справжненьким москалём.
    Перекрасился просто.

• Подобається Подобається x 4
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Один товариш,до думки якого прислухаюсь,росіянин до речі,одного разу почав одну думку словами;
    Це я до того,що якщо людина говорить розумні речі,то не має значення,хто він.
    І якою мовою це говорить.
    До слова,москалі не можуть говорити розумних речей.
    Внаслідок відсутності свідомості.

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, а чому вам Педро так на мозоль наступив? Здається, я ніде не давав підстав робити дурними тих що не виїхали.
    Так, я виїхав ще за недоброї памяті СССР, бо як і всі не вірив що Україна буде незалежною. Коли в 1991 проголосили незалежність, хотів вертатись. Родичі ледве стримали. Попри все вірив, що українцям Бог дасть розуму створити державу, тож всіх своїх родичів в Львові і друзів застерігав від еміграції. До недавніх пір. Бо побачив, що Україна, як кролик повзе в пащу Золотоординського удава.
    Здається, ні в кого не викликає сумнівів, що ПІСУАР давно пройшов точку неповернення і України з цього утворення не буде. Як і з "насєлєнія" українців. Навпаки, вони є гарантією того, що Україна таки буде частиною Золотої Орди.
    А галичани поскривлюються і далі пісклявим голосом повторюють мантри "будем єднатися". Єднатися з ким? З тими що вас ненавидять і при першій нагоді постріляють? З тими, які голосують за банду гопників лиш би не за українців? З тими які вибирають психічно хворих злочинців Допу і Гєпу?
    Ось проти чого я, Миху. А свою батьківщину, Галичину, Волинь, Карпати і все інше я люблю. І цього в мене не відберуть ні місцеві патрійоти ні креоли ні комуняки ні козачки з Золотої Орди.
    А ПІСУАР ніколи не був для мене батьківщиною і не буде. Так що, звиняйте, Миху.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мені?

Гм...

Я здивований, але мені ніхто не наступив.

8. Полковник

Полковник миється в бані

И сразу:

Прелестно!
    Галицкая толерантность.

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Полковник, ви, попри все, не москаль :)

Sent from my MB865 using Tapatalk 2

• Подобається Подобається x 1
  10. Полковник

Полковник миється в бані

Москаль, москаль, не обольщайтесь, шановный!

11. Romko

З нагоди Нового Року,дарую Вам гарну українську пісню.

12. kym

kym Well-Known Member

Що ви тут лапшу про заграничне щастя вішаете.... ви що думаєте що ніхто не був у тих краях і не знає як то бути чужаком в чужій країні... то треба мати дуже низьку самооцінку щоб терпіти таке відношення до себе, або дуже гроші любити. попросите води попити чи що небуть інше то в любому місці отримаєте not my business.... А на Україні вам просто дадуть квасного молока попити.. А нащадки хіба в третьому коліні уже почуються меньше більше людьми. А скора поміч і в N.Y. може годину їхати ... сам свідком був і в Україні за 10 хв може приїхати, але українська скора від поносу на місці лікує а американська в госпіталь везе... так що де ще яке болото то буде видно
    це ви там гниєте а ми реформуємося шукаємо свій шлях і знайдемо
    Та ніхто тут не гризеться то така форма дискусії.... бо як треба то і той Ромко і Прокіп і Мих і інші разом підуть товкти тих хто насправді проти України і навіть частина голубих одумається і почне правильно мислити. А двадцять років то не такий великий період щоб трансфомуватись від штучного соціалізму до державного капіталізму. Китай он тридцять років транформувався і має результат
    Про що ви говорите... що Гонурас чи Австралія космічні ракети запускає... он поки прокіп тут про свої інновації, які ніхто не бере розказує у Львові для харківських танків приціли і системи ведення вогню вже розробили і випускають покраще як в Абрамсів. І вже всяких там шпійонів виловлюють що кругом того крутятся. Так що якщо сидите там в Гондурасі то і сидіть і гнилі банани жуйте.

• Подобається Подобається x 5
  13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Дурниці які. Яке "таке відношення"?

Залежить від вас, як ви себе, конкретну людину, презентуєте. Відповідно ваше оточення буде сприймати ваш народ. Або ж ви будете ламати стереотипи про ваш народ.

На прикладі Чехії - то від вас залежить, що ви найпершим вберете, "ти воле" три рази в реченні, чи висоту гори Снєжка.
    Та. Інколи потому ще 10 гривень попросять.

14. coolzak

coolzak Well-Known Member

всюди є люди і людиська-вважати когось краще чи гірше в залежності від країни проживання наївно совдепівська звичка.На рахунок води-В Канаді все донорство крові повністю добровільне-не платять ні копійки здавачам і відгулів не дають.і таких прикладів повно-легенди про гнилі банани і миття туалетів залишіть для Комсомольської Правди.Ніхто не бажає зла Україні чи українцям-але якщо не займатись самообманом то майбутнє України в тумані і що буде далі невідомо

• Подобається Подобається x 5
  15. Romko

Невже Ви живете в іншій Україні?
    Позавчора лиш,викликав швидку до дружини(тиск 250/120)...їхала дві години...
    Збили самі.Так б - інсульт.
    А то ж не вперше.Щочерездень.
    Братову її..."готують до операції"...треба пять тисяч...тому й "готують"..плюс ліки...бинти...шприци...ВСЕ. ...ПОВНІСТЮ...а вони не відходять з малою...брат і дитина,бо новий рік...нікого...
    Чи,може оце Вас протверезить?
    А я намагаючись уникнути такої долі своїй дитині,рву жили,щоб просто вижити...бо ми непотрібні тут нікому.
    Колись я розказував,що,крім нас,в лісі,ще гуляв дід,з внучкою...епілепсія.
    Дід помер...дитину здали в отакий інтернат...назовсім.
    Бо не могли дати раду.
    А вона ж нормальна..лиш епілепсія....легка розумова відсталість...
    Я не рвався кудись,доки відчував в собі сили дати раду тут.
    Але сил все менше.
    І ми самі.
    Бо тут...поки здоровий...ще можеш дати раду.
    А хворий - ВСЕ.
    І я бачив власними очима ставлення ДЕРЖАВИ ДО СВОЇХ ГРОМАДЯН в Польщі і в Німеччині.
    Не треба байок.

• Подобається Подобається x 3
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Висновок?

Нам всім втікати?

А ти, поїхавши до них, не будеш їх громадянином.

17. Romko

Таким,як я...здихати...
    А іншим...мабуть починати війну.
    Бо.
    Законним шляхом змінити нічого не вдасться.
    Україна існує лиш,як територія.
    Пора назвати речі своїми іменами.

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Миху, та не позортисі. І нелегал на пташиних правах в ЛЮДСЬКІЙ державі і серед ЗДОРОВОГО суспільства файніше ся чує, аніж 70 процентів ваших співвітчизників-расових вкраїнчів.
    І паном ніхто не ставав, слухайте педро і колчака, бо ще вам преславуте ЕВРО2012 згадаємо, позорники...)
    Куме, хвацький хлопака, танками-прицілами, і думками розсмішив. І поясніть йому хтось нарешті, що в гідній державі покращення вже за три роки видно, максимум за п"ять - і що живе він вже в далеко немолодій країні Урканії вже навіть не тінейджерського віку. Україна - то вже стара незаміжня дівка, яка школу закінчила ледве на чвірки, по блату в універ запхали, але там вона вже і на трояки не витягує, провалює сесію за сесією, шльондрить з професорами, і після вильоту - заміж на силу по зальоту, сіре депресивне майбутнє і развод в кінці тунелю.
    Педро - браво!

19. kym

kym Well-Known Member

Ні... живу в такій самій Україні. Два тижні тому був свідком ДТП сам викликав швидку. За 12 км від Львова приїхала за пів години ... скоріше за ДАЇ. У Львові стільки пустих викликів або викликів по поносу що ніяких швидких не вистарчить, щоб усіх задовольнити. Ніхто не каже що з медициною на Україні все в порядку і буде ще гірше бо ця бандиться влада кошти на медицину давати не буде бо з зарплати медикам з фінансування утримання ліжкомісць і інших проблем вкрасти собі не вдасться. Ця влада буде фінансуівти тільки те де можна буде вкрасти. Але це не значить що винувата держава. Винуваті люди які допустили до керівництва цією державою аферистів , бувших бандитів і жуліків.

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:01 ----------

Ви нам нічого не згадаєте бо вже не маєте права. Ви працюєте на чужу державу і в Україну хіба в гості - ласкаво просимо. Ми уже без вас будемо вирішувати що і як робити і слухати вас не будемо бо ви нам точно гГондурас нарадите.
    Те що Україна стара я і без вас знаю 1500 років вік поважний.... і весь цей час вона була і буде поки Земля буде. Якщо ви про покоління то молодого покоління у нас побільше ніж у старій Європі.
    Таких як ви, що поїхали за легким життям, по світу багато зустрічав і шкода мені вас, бо замість легкого життя отримали життя в кредит і постійну психічну нагрузку по можливості втрати роботи. Бо без роботи ви ніхто - пусте місце в чужій державі ні де жити ні що їсти - по нашому це БОМЖ. Українець без роботи - має і де жити - бо є власником житла і де їсти, бо якщо в селі то ще у власності і землю має, яка його прокормить. І ще й на вулицю вийде скидати владу яка не може дати йому можливості робити. Ви всього цього не маєте .... ви маєте тільки кредитні борги в банку і всім все винні. Простий селянин з під Львова чується стабільніше ніж ваш Педро бо має у власності і житло і землю і руки роботящі і ні від кого сильно не залежить. А як у вас трісне та кредитна доларова булька, яка дала першу тріщину у 2008 році, а вона обовязково трісне - бо жити в кредит вічно не можна то ви як пси з піджатими хвостами попрете на Україну, але тут вас сильно не чекають.

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви не знаєте, про що говорите, куме.

Нема ніде легкого життя, нічого ніде задармо не дадуть - і той самий кредит, перед тим як його дати, банк десять разів перевірить, чи Ви йому гроші повернете.
    Та ну. )

Моя мама, наприклад, теоретично бомж, хоча і живе у власному будинку. Бо такі закони.
    А в Україні без роботи людина може бути хтось?

Не буду Вам розказувати про соціальну допомогу в Чехії, Вам же не потрібна інфа про обговорені умови погашення кредиту у разі втрати роботи, про те, що з постачальниками енергії, води та газу можна домовитись про відстрочку оплати, або оплати частинами, і про те, що в разі фінансової кризи соціалка покриває майже усі видатки на житло (звичайно, не у випадку, якщо людина мільйонер і живе у вілі сама)?

Я б не хотіла Вас образити, але читаючи подібне, приходить на думку українська приказка:"Дурень думкою багатіє"...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)