Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Майже так, як Янукович в Межигір'ї? Ось він мутант після тривалого колоніалізму. Пане, я вам раджу перейти на якийсь форум емігрантів, там діліться своїм "щастям", дивись якийсь пакистанець вас зрозуміє та одобрить. Для прикладу, зайдіть на форум Тюмені, там теж де-хто "тужить" за кинутою батьківщиною та соплі жує мовчки, коли Путіни з його батьківщини три шкури деруть за освоєний українцями в Сибіру газ.

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

Ці слова французи здобули величезними зусиллями з кров'ю революцій і вам ніколи не зрозуміти, як вони йшли в бій за СВОЮ землю, співаючи Марсельєзу.

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, судячи по тому як ви намагаєтесь пояснити, а по суті оправдаи своє перебування там.... і оправдати не стільки перед нами, як перед собою, ви дійсно не дуже щаслива людина.

• Подобається Подобається x 3
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Дурниця яка.

При чому тут Педро, я, чи ще хтось там з французів?

Французи здобули свободу, рівність і братерство, а тепер ними можуть користуватись усі громадяни Франції. І не громадяни також.

А що здобули Ви для України, розказуючи галичанам, що їм робити?

4. Gron

Gron тафгай

А роялісти що співали ?
    Чи земля була не їхня ?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А отут я не погоджуюся. Кожна людина має право розпоряджатися своїм життям як захоче. Я ні в якому разі не звинувачую людей, що виїхали. Але критикувати тих, хто не виїхав, бо я, маладец, виїхав - є низько.
    Переконаний, є багато наших людей за кордоном, які вболівають за Україну, за тих, хто залишився на Батьківшині.

• Подобається Подобається x 6
  6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так я галичанам і розкажу! Для прикладу, можу надати їм свої проекти для викорінювання безробіття з подальшим експортом машин в Чехію. Якщо ще не розвалили львів'яни танкоремонтний завод до кінця, то я можу допомогти їм зробити конверсію там. А ще багато галичан просять мене видати ще одне видання моєї книжки.
    Так що "пенсійний еякулят" ще виділяється.

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А нічого, як і багато інших патрійотів. Ось якби добродій Прокіп спричинився щоб Лозинський почув наступний раз на вулицях Києва за 5 днів 5 разів українську мову замість 3, я б перед добродієм Прокопом зняв капелюха і глубоко вклонився.
    А то, бла-бла-бла...

---------- Додано в 19:58 ---------- Попередній допис був написаний в 19:54 ----------

Миху, я тут справді щаслива людина. Був би набагато щасливіший, коли б хтось прийшов і побив мої компютери. Бо як можна читати новини з України і бути щасливим? Якщо вам дуже подобається, як неукраїнська гопота на чолі з кремлівським різником поступово підбирається до Галичини - ви справді щаслива людина.

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

І ще одного...

http://youtu.be/q5Kvv_nG-3Q

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А яке відношення мають роялісти до обговорюваного "свобода, рівність, братерство"? В городі бузина, а в Києві дядько.

Тікаючи з фронту, залишаючи лиш студентів під Крутами. Жлоб - він і в Африці жлоб.

Це "вболівання" я бачив на Всесвітньому конгресі українців - одне ниття без конструктиву. Скоро черговий жлоб під призвіщем А.Шевченко дьору дасть від "патріотизму" до Лондона, до своїх синочків Джонів, які вже вивчили три слова по ... москальськи.

Мені твій заморський капелюх до одного місця. Знімай його перед англо-саксами, які віками готували чужинцям-біженцям їхнє "щастя" через здобуті "хартії вольностей" та кромвелівщини.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

При чому тут: подобається, чи не подобається?

Різниця лише в тому, що я не втік, бо це моя земля, а не гопоти.
    А якщо завтра та гопота приїде в Англію, ви знову накиваєте пятами і говоритимете: я щасливий.

Ви щасливі, бо вас вигнали з хати, чи як?

---------- Додано в 00:49 ---------- Попередній допис був написаний в 00:31 ----------

Ну а це вже ми винуваті.
    За 20 років ніяких зрушень. Який конструктив можна вимагати від емігрантів. якщо в самій країні його нема?

11. coolzak

coolzak Well-Known Member

Питання не в тому втік чи ні-питання що буде робити кожен з вас коли в Київі проголосують за митний союз чи щось більше.Хай мої внуки будуть по англійськи але при тих змінах в Україні ваші будуть як не внуки то правнуки по російськи.Англія чи Канада не медом намазані але реально поясніть мені куди Україна рухається.що буде з Вашого погляду відбуватись через 2.5 чи 10 років.Ніхто ніде в світі не розбудовує держави де живе-люди будують власне життя а решта то лозунги.

12. Romko

Мих си докупит парканайціть пар споднів...і сі буде тішив,жи жиє в Україні.
    На території України.
    А до теми...

"ВЗДОХИ ХВОРОЇ ЯВДОХИ" ?
    А ЧИ НЕДОЛАМАЛИ ХРЕБТИ, ТО СПІШАТЬ ЛАМАТИ ДУШІ?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ромко, твій дідо не купляв парканайці пар споднів і не дув до Америки і не скиглив, хоч часи були гірші, а боровся за Україну.

14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Якщо перечитати цю тему, то можна зробити висновок, що галичанам треба сісти - і гірко ридати над собою, а ще відгородитися бетонною стіною від усіх, бо раптом на галицькі землі забредуть креоли, окупанти, вража нечисть, чупакабра, московитські тролі і т.д.

Однак майбутнє не за тими, хто плаче і за деревами не бачить лісу. Ви - не той камінь, що стане фундаментом міцної держави.

Майбутнє і Галичини, і України за тими, хто йде вперед, хто працює, піднявши рукави та зціпивши зуби, хто зрештою бачить те майбутнє, а не лише минулі жалі.

Ось так от, пані та панове.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Оце вже правда.

Клята "невістка" в вигляді жидів та москалів винна.

16. Romko

А вони ще не забрели?

Не приплітай мого діда.
    Він загинув за Україну,а не за оте багно,що ви отут всі захищаєте.
    Але,якби вижив,то міг б принести набагато більше користі.
    З-за кордону.
    А,щодо мене...мені давно вже байдуже,що думають про мене.
    І патрійоти тої дИржави і совки.
    Я знаю своє.
    І,поки не здохну,боротимусь.
    Не за міфічну дИржаву.
    За свою дитину.
    І,якщо доведеться виїхати,зроблю це без роздумів.
    Я не знаю,що буде там,зате,прекрасно знаю,що буде тут.
    І в одному місці маю оту дИржаву,її патрійотів,її прИзидента,уряд,канстітуцію,її медицину і всі решта структури.
    В тім самім де вона(дИржава)має мене,мою дитину і таких,як ми.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ромко, не можна у всіх своїх бідах звинувачувати державу.

Якби всі отак звинувачували лише державу, то був би один плач.

Друге. хочеш їхати за кордон? Прошу дуже! Хто тримає? От Педро захотів - поїхав. Це є справа кожного, де кому жити і в якій країні. Але нєфік звинувачувати тих, хто не збирається нікуди відїжджати.
    Це є тупо і низько. Чесно кажучи, я не чекав, що стільки українських емігрантів дивляться на нас тут, як на лохів тільки тому, що ми не виїхали. Для мене це навіть до певної міри розчарування.

Так, так... на відстані добре лопатою гній кидати...

• Подобається Подобається x 7
  18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Скільки, Миху?

Я не буду приховувати, що є й такі, але серед моїх знайомих їх одиниці.

19. Romko

Та не заинувачую я нікого.
    Про що ти?
    Яку державу?
    Як взагалі можна звинувачувати те,чого не існує і не існувало ніколи?
    Як кажуть ті,хто незадовго буде жити і тут в Галичині:
    - ОКСТІСЬ!!!!!
    Звинуввчую лиш себе.Що в свій час не приклав всіх зусиль,щоб виїхати.
    Вже пізно.
    А ти борися,Миху.
    Бач,скільки соратників в боротьбі тобі плюси поставили

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Держава, система, жиди, москалі... погода, бог спотворили Дніпро, знищили тисячі річок, засипали дустами чорноземами, розрили землю та знищили атмосферу від Луганська до Кіровограда, знищили заводи, фабрики, сільські господарства... А ми не винні, бо ми ж "словесні патріоти", які б'ють себе в груди понад 20 років до синців, при цьому ні на йоту не даючи конструктиву в цю ситуацію.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)