Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, розповім вам анекдот. Їде в трамваї молодий чоловік, пяний так що на ногах не може триматись. Молода жінка почала його встидати. Як так можна! Ти пяний як свиня! Він: знаю, що пяний як свиня, а зате в тебе ноги криві. А завтра я буду тверезий...
    Так ось, якщо нічого не зміниться, Молдова незабаром буде "твереза". І частиною Європи. А в України єдиний шлях - Митний Союз...

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:10 ----------

Я громадянин Австралії, Олег. Проживаю в Великобританії. Можливу вирішу поміняти громадянство. Так що обидві мої країни вже давно побудовані. Особливо Англія, тисячоліття тому...

2. kitana

kitana Banned

хостел - это такая дешёвая ночлежка. как не знать. знаем.

ой, Педро, а сколько ещё для Вас стран построили, и не пересчитать!

• Подобається Подобається x 3
  3. Pedro

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ми, імператор Великого Риму...
    Як це відноситься до теми? Безпосередньо, бо галичани, як і інші українці, продовжують частково користуватися феодальним етикетом, який перейняла Московія з запізненням від феодальної Європи. Ти та Ви відносно однієї людини виникли ще з рабського суспільства, в якому встановився певний табель про ранги, розділяючи суспільство на соціальні касти. Тільки, якщо в Європі королів опускали до народу відтинанням голови кромвелівщинами та бастіліями, то в Московії навпаки ще більше розмежували на "верхи" та "бидло" в 18 столітті, відкинувши встановлений в Русі етикет звертання навіть до князя на "ти". Ось і зараз в епоху мобілок та демократизації суспільства деякі невігласи розцінюють звернення на "ти", як неповагу. Хоча вони чомусь (в силу своєї неосвіченості) взяли на озброєння лиш цю частину етикету петровського "Табелю про ранги". Та я все ж хочу його використовувати по їх проханню повністю. Тому прошу їх підказати мені, що поряд з "ви" ще використовувати відносно їх особи згідно їх класу феодального суспільства

5. coolzak

coolzak Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

7. Pedro

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

[OFFTOP]
    А деякі молоді нездатні видавити з себе цей еякулят по причині інтелектуальної кастрації[/OFFTOP]
    Позбав людину батька й матері чи батьківщини - і скоро він відчує себе повним байстрюком.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Цікаво,чи багатьох вони знають,хто,зумів вирватись звідси...і повернувся?
    Згадав статтю Івана Багряного

Чому я не хочу вертатись до СCСР
    По великому рахунку нічого не змінилось...

Чому не називаємо речі своїми іменами?

Останнє редагування: 30 гру 2012
  10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось вже варіант європейського жлобства, якому бабло дорожче за батьківщину. Подібні й опускають Францію до культурної сірості.
    З висоти Жана Габена Франція опустилася до рівня Ж.деПардьє

11. Romko

Прокопе,це питання звичайного етикету.
    Розумію,що Ви про це не чули...
    Особисто я на "ти" з близькими людьми,тими,яких я поважаю.
    Вас це не стосується.

• Подобається Подобається x 4
  12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це щось нове під назвою "звичайний". Це там, де недавно був "товарісч"? Я чув тільки про "звичайні написи" в туалеті.

13. Romko

Це багато про Вас говорить.
    Можете не продовжувати.

• Подобається Подобається x 1
  14. Pedro

Ви мабуть знаєте, що таке "голосування ногами"? Так ось тепер закордоном, кажуть, більш ніж 7 млн українців. Тобто проголосували ногами... Зі мною працюють поляки, греки, румуни, болгари. І знаєте яка різниця між ними і українцями? Ті думають заробити грошей і повернутися, українці - за будьяку ціну залишитись на постійно. Чому? Бо, на мою думку, те одоробало, що являє собою "Україна" - це не батьківщина ні для кого. Це просто уламок СССР з нахилом в гірший бік.
    Читав не так давно статтю Аскольда Лозинського (надіюсь, він є також вашим приятелем). За 5 днів перебування в Києві чув на вулиці українську мову аж 3 рази! То це місто, себто Кієф, теж є моя батьківщина?

• Подобається Подобається x 2
  15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

звідки ви можете знати? З вами ж українці не працюють

А поляки, греки, румуни, болгари теж свої країни одоробалами називають?

Ви нещасна людина, загублена у світі

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

По "звичайному етикету Ромка" він, як ошпарений, піднімається, коли заходить начальник. При цьому він навіть не розуміє, що цей "звичайний" родом з феодалізму чи з ... армійської муштри.
    Картину з цього "звичайного етикету" добре описав Т.Шевченко:
    "Дивлюся, цар підходить
    до найстаршого... та в пику
    його як затопить!..
    Облизався неборака;
    та меншого в пузо-
    аж загуло!.. а той собі
    ще меншого туза..."
    Ще читай про "звичайний етикет" в "После бала" Л. Толстого.

---------- Додано в 15:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ----------

Пане, та мені два рази пропонували життя за кордоном з видачею якоїсь там карти. В 1984 році навіть організовували не зовсім легальну втечу з більшовицької імперії. Але я свою батьківщину на бабло не міняю, бо вчився цьому в Г.Сковороди. Я пробую реалізуватися на батьківщині, прикласти й свою долю в толоці по побудові нормального суспільства ТУТ, де жили й поховані мої предки. Перед смертю я зможу сказати - "Я старався зробити цю землю та цей народ кращим".

17. Pedro

Я дуже щаслива людина, Мартіні. Щодо українців, ви забуваєте що я прожив більше 20 років в Австралії, а після мене в місто де я жив приїхало більше 300 українців, так що бачив як вони з вищою освітою бралися за будь-яку роботу лиш би лишитися.
    Знаю багато історій з Італії, Іспанії, Португалії.
    Поляки, румуни мають свою, польську і румунську країни. Українці не мають.
    Але кому подобається тотально русифікована "країна" з іноземним президентом і урядом - я не критикую.
    Як Ромко пише, suum quinque...

18. MARTINI

ваші нащадки вже будуть майже англійцями, ну внуки точно. А ви так і залишитесь до скону байстрюком...

19. Pedro

Щодо "бабла"... Ви знаєте, в Львові стоматологи ніколи не помирали з голоду. І зараз моє матеріальне становище не набагато краще ніж те коли я жив в Львові.
    Але, недавно бувши в Парижі, на фасаді міністерства юстиції прочитав три слова: egalitè, fraternitè, libertè.
    А для мене вони дуже дорогі і в Україні їх не купите ні за які гроші.

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ----------

Аби не рабом, Мартіні, аби не рабом...

20. MARTINI

Ви раб ненависті до рідної землі

Ось москаля послухайте

http://youtu.be/pzxEtkjujsI

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)