Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. olegp

olegp миється в бані

печально, шо стали новай істарічіскай общнастью - савєцкім народам,
    но было б антиприродно и еще более печально, если б она в кордонах УССР стали бы істарічіскай общнастью - укронародом
    а Тэрнопиль,Львив-укромовний совок, Є різниця?
    так отож!
    если б в 2004\5 укрооранжи не развонялись бы по поводу Северодонецка, то,Избавившись , лучше конституционным путем,от аффилированных восточных территорий- были б давно В НАТО И ЕС,стали б процветающая нация, живущая в единой, не раздираемой противоречиями, без 5 колонны, любимой своим народом вишневой Украине

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

З моєї праці є толк такий, який є. Був би тут Педро поряд, було б толку більше.

Ромко, ти мене і не тільки мене, а й сам себе, розумієш вверх ногами. А хто сере розберися на своїй сходовій клітці, фото, що поширюєш на інтернетному просторі.

• Подобається Подобається x 3
  3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Олег, я раджу тобі позбавитися нав'язливої ідеї про реставрацію Української слобожанської губернії, бо це погано закінчиться для твого здоров'я. Організовуй краще під Торонто Ірокезьку слобожанську губернію, якщо, зрозуміло, ірокези тобі не зроблять секір-башка.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я розумію.
    Ти забезпечив свою сім"ю,мієш кілька пар споднів і кілька пар мештів.
    А що має Україна з твоєї праці?
    Платиш податки,набиваючи кишеню кільком чиновникам?
    А тим часом,маєм те,що маєм.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну добре, але оце русійськомовне населення чомусь не злякалось, тих, що розмовляють українською і не втікло до Англії. І що це за принцип: моя батьківщина там, де кращий добробут? А негри вам в Англії не заважають? Чи там достатня зарплата, щоб їх терпіти?

---------- Додано в 10:33 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ----------

Педро, навіть якщо я буду жити на Місяцю, моя батьківщина - Україна. І це незалежить від устрою держави. Жоден Янукович не вплине на це, на відміну від вас і Ромка.

---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:33 ----------

А в Німеччині, Гамериці, Ромку тебе чекають з широкими обіймами. так?

Ну а що до медицини... Якщо платити по 2000 - 3000 євро за день перебування в лікарні, то і тут можна організувати недурне лікування, повір.

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ----------

Але я в штани не наробив, не ховаюсяза Біг Беном, а ви втікли.

• Подобається Подобається x 5
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Миху,я не здохну й тут.
    А там тим більше.
    Мені головне,що я буду спокійний за свою дитину.
    Що вона буде припильнована.Що її не будуть катувати.
    Що я не буду випитувати,хто бив і звідки кров.

Німці і поляки того не платять.
    А мають ті ж умови.
    А,щодо якості і ставлення до пацієнтів,повір на слово...тут такого не буде.
    Ми вже були в платній клініці.

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Оцей поступок я вважаю найбільшим злочином Ющенка. Бо якби він тоді дав автономію чи незалежність ПІСУАРу, решта України дістала б справжню незалежність, нову українську еліту і яскраві перспективи на майбутнє. Але що ви хочете від дурного захланного Нарцисса.
    Ось приклад Молдова. Щось вона втратила з втратою Придністровя? Не думаю, бо все гівно перекочувало туди а Молдова потрохи боретьс з совковим минулим, забороняє комуністичні символи і відкривається перспектива приєднання до Європи.

8. olegp

olegp миється в бані

логично, я тоже так думаю,
    надеюсь, что в будущем вы это учтете, при построении своей нормальной державы,
    равно как и новая держава на сходе, которую вы толерантно называете ПІСУАР, в идеале тоже была б без совковости и украинства

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну так! і зараз Молдова найрозвинутіша країна Європи. Даремно ви сидите в тій затурквній Англії.

---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ----------

Угу, вони лиш платять все життя страхівку.

• Подобається Подобається x 2
  10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Якщо людині на Батьківщині не загрожує смерть чи якісь катування, то з неї тікає лиш жлоб-слабак, який не зміг навести порядок в своїй хаті і поперся в приймаки. Економічні біженці з України - це соціально-культурна полова, яка не варта поваги та уваги. Вони нічим не відрізняються від пакистанця на київському ринку.

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Здається, у Вас розуму таки менше, ніж гонору.

• Подобається Подобається x 3
  12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не правда. Я пояснив, що голосував за неї для того, аби народ України нарешті побачив, із чим має справу, і більше таких дурниць не робив.

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Здається, я комусь на мозоля наступив. Мій розум вам не виміряти, бо ви навіть не здатні пізнати суть слова "хамство". Ви мені нагадуєте того царського цензора, який прочитавши шевченкову поему "Сон" (У всякого своя доля), вигукнув - "Хам, та как он смел!"
    Економічні біженці - це продовження історії братів Розум, які за рахунок здачі інтересів своєї батьківщини перетворювалися в жлобських Розумовських, "пріумножаючі вєлічіє" своїх нових господарів. Ось тому чеський парламент і обмежує чисельність тієї голоти, яка не зуміла навести лад в себе дома та поперлася наймитувати по сусідах.

14. Un.Known

Хто не вміє мовчати - і мудро говорити не вміє. (с)

15. kitana

kitana Banned

16. Un.Known

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я з секти чукчів-кришнаїтів.
    Та повернемося до теми. Раджу галичанам, як і киянам та полтавчанам, побільше часу приділити на створення інтелектуально-насиченого виробництва вдома, а не сидіти по форумах з "патріотичними лозунгами" та пошуком клаптика землі на земній кулі для втечі з обісраної нами богом даної землі.

18. Un.Known

Гм. :)

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Доживеш до моїх років, станеш пенсіонером...
    Та до теми. Пропоную черговий раз галичанам - шукайте простоююче машинобудівне виробництво, безробітних фахівців до нього, які бажали б щось корисне виробляти, а я зі свого боку надам інноваційний проект конкурентоздатної продукції для цього. І будуть тоді європейці пам'ятати українців крім Кличків та Шевченків по чомусь більш достойному.

20. Un.Known

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)