Що робити галичанам?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kagan, 14 гру 2012.

?

Що робити галичанам у випадку входження України до ТС

1. підтримати федералізацію країни

4 голосів
    13,3%
  2. вийти зі складу великої і соборної

21 голосів
    70,0%
  3. одягти лапті і кокошніки та піти разом з великоукраїнцями до ТС

3 голосів
    10,0%
  4. Путін наше всьо

2 голосів
    6,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Dred

Dred Well-Known Member

Цікаво як це Україна окраїна Росії, коли появилася назва Україна Росії в помині ще не було:haha::haha:
    Московію знаю, угро-фінські племена знаю а от Росію і росіян не знаю:pardon:

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Василю, ви хоч би тут проявили бодай мінімум патріотичних почуттів. Прилізло якесь з Тмутаракані, де, як в нас кажуть, дідько надобраніч каже, і обливає лайном все українське.
    Так ось вам приклад. Був в 2009 в Україні, купив пару туфлів якоїсь київської фабрики. Маю тут біля 10 пар взуття, англійське, італійське. Ходжу в основному на зміну в 3-4 парах. Славетну марку "Кларк" купив після київських і вже зносив, причому ходив менше ніж в київських. Останні за 3 роки майже не зносились. Так що не ганьте всього українського і по крайній мірі хоч тут не прогинайтесь перед неграмотним москалем.

• Подобається Подобається x 4
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

В совка поняття патріотизм атрофоване.

• Подобається Подобається x 2
  4. Полковник

Полковник миється в бані

А Бурятию знаете?
    Не от них вы флаг стырили?

5. thinkers

thinkers Well-Known Member

у вас взагалі аквафреш

• Подобається Подобається x 3
  6. Dred

Dred Well-Known Member

Ні. А ви ваш герб не від Золотої Орди успадкували, а прапор не у Нідерландів зкомуніздили, а гімн часом не у англійців передерли?

7. Полковник

Полковник миється в бані

Часом так!
    И чё?
    Нам это жить не мешает.
    А вот вам всегда что-то мешает.
    Даже то, что при Царе-горохе произошло.
    Когда собираетесь из средних веков и времён 2-й мировой возвращаться?
    Тут уже много интересного появилось.
    Повертайтесь, панове, повертайтесь.

8. FourA

FourA Дуже важлива персона

По данным последней переписи населения 2010г. в России живут постоянно и являются её гражданами 1927988 украинцев.
    И в три-четыре раза больше уезжают туда на заработки...
    Россия была и остаётся на первом месте среди стран, куда уезжают трудиться украинцы..
    Сваоё отношение к России Вам, по-видимому не стОит переносить на всех украинцев.
    Они думают несколько иначе...

• Подобається Подобається x 3
  9. olegp

olegp миється в бані

А КОГДА появилася назва Україна?:haha:

10. FourA

FourA Дуже важлива персона

Ни, шановный, нэ в ных!
    Хотя насчёт гимна - Вы, может быть и правы!
    Музыка и слова гимна России очень напоминают чей-то другой гимн...
    Каждый раз, когда слышишь гимн России, возникает стойкое ощущении - я это уже где-то слышал раньше!
    Наверно, действительно у гордых бриттов спёрли!
    Прям, один в один!
    Или не?

11. iso

iso Well-Known Member

Хлопці. Давайте краще -що Ви думаєте. А не всі українці:)

12. Dred

Dred Well-Known Member

Злодійство жити не мішає пойнятно:mocking:

---------- Додано в 10:43 ---------- Попередній допис був написаний в 10:41 ----------

1187 р.

13. olegp

olegp миється в бані

это всего лишь сомнительная версия Шелухина

14. Dred

Dred Well-Known Member

Ну як же не вних шановний, ось герб. Нічого спільного не знаходите?
    Впізнаєте любимого двоголового.

Прапор Нідерландів (Оранжеву смужку замінено на червону в 1660 р.). Цей же прапор носили з 1669 по 1720 р. кораблі петровського флоту.

Спочатку порядок розміщення трьох смужок на прапорах російського флоту був у точності як і в голландського. Відомий навіть факт, коли а 1696 р. у французький порт, з вантажем товарів, зайшло російське судно «Св. ПАВЕЛ» і тут же було затримано, як вороже. Причина - російський прапор, що повторює малюнок і забарвлення прапора Голландії, з якою Франція з 1687 р. знаходилася у стані війни.

Тому в 1720 р., особливо не мудрствуя, Петро І просто змінив порядок кольорів голландського прапора.
    Але біло-синьо-червоний прапор тоді державним російським прапором ще так і не став. До кінця XIX ст. він використовувався виключно як "потешный" мореходний вимпел торговельний прапор Московоського царства, і далі - Російської Імперії. :mocking::mocking:

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І Ви вважаєте, що правильно буде піддакувати Нотоцови? А якщо він плете стовідсоткову брехню? А він таки її несе, бо від Стрийської взуттєвої фабрики "Прогрес" залишилась управляюча, яка "керує" товариством "Стрийська взуттєва фабрика", паразитуючи на здачі в аренду промислових приміщщень. Якто - Ваша підлога, склад канцтоварів, автомийка тощо. ЖОДНОЇ пари взуття ця взута фабрика не виробляє і не виробляла, як прийшли демократи. Так само, як і Стрийська "гумова". Жодної пари кальошів.
    То як мені бути в цьому випадку? Що порадите?
    Я не хочу бути співучасником юркової брехні, якою б світлою не була мета її застосування.
    Вам, Педро, а рівно і Вашим дуже щирим (іменник, множина) піддакувачам спішу нагадати ,що я ганю не українське, а достойне ганення, а вже на рахунок пригинання, то краще зверніться до Нотоца.
    На всяк випадок зауважу Вам, що мене не зацікавили іще дві фабрики, вказані Нотоцом, а виключно стрийська. На всяк випадок, ану як щось клацне в черепушці...

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це та, що коло залізничного переїзду?
    Щодо цієї, то може й добре, що не працює. Якби працювала зараз, то Грінпіс би приїхав закривати...

17. Dred

Dred Well-Known Member

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Так, так. Вона в нас одна...

19. Полковник

Полковник миється в бані

Ни я, ни шановный ФорА не оспаривали Вашу версию по поводу Герба и Флага РФ.
    У всего имеются свои прародители.
    Ну, и?
    А вот именно по поводу Гимна меня Ваша версия очень заинтересовала.
    Никогда не слышал об его английских корнях.
    Буду признателен за информацию от этом.

20. Dred

Dred Well-Known Member

Точно не памятаю де читав, що гімн Боже царя бережи був взятий з англійської версії Боже бережи королеву.
    А от де я то читав знайти тепер не можу. :pardon:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)