Дякую за СОНЕСКО і за настрій... :vo::girl_wink: "сонеско" так казала моя доня, як була ще манюня ---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:35 ---------- Alias, а Ви якою службою сонечко передали?Бо в нас вже розвиднюється і перші промінчики продираються через хмариДиво! Піду пройдусь, це обов"язково мені допоможе.
Ця служба працює вже давно і надійно..перевірено на моєму Масимі.Якось так стається,що після його скарги на погану погоду (в той час коли у нас гарна)годинки через дві у Львові теж погода покращується
Потребую смачної картоплі на насіння. Бо наша геть виродилася. А того року на фоні неурожаю взагалі менше викопали чим посадили.
І половина викопаної якась гнила,а інша половина-то маленькі картоплинки.Зате того року в нас добре вродили огірки-два відра за день збирали,що тільки не робили-салати,рагу,зупи,так їли...
Була одна проблема - потрібне було житло. Тепер є житло, а проблем побільшало. Потрібно: пралку, холодильник, матрац, тарілки, чайник і інші кухонні дрібниці. Буду збирати помаленьку..
Потребую більшої зарплати. Тільки прийшло повідомлення, що прийшов мій аванс 677 грн., ужас- справлю і день народження і дочці все куплю, та ще і відкладу, бо зарплата аж 1.10.
Обожнюю закупи! Але от ціни ніколи не любила.. Поки що шукаю варіанти типу "взяти вживане". Тут в магазини люди здають стару технікун а утилізацію. Може десь там щось знайдеться.. Купувати стільки всіх речей + переодплата за квартиру + завдаток + переїзд - трохи напряг, тим більше я зараз не працюю..
Так,так ,так,всі потреби за останній час звелися до....Як я вас розумію! І шо,шо робила стіко загашників до книжкового форуму?Економила...ех... Хай би який спадок впав,але до завтраАбо хоч форум продовжили ще на неділю(до зарплати ...а найбільш очікуваної книги на форумі так і не було...так її хочуууу!
А яку Ви хотіли? Я теж шукала книгу, але не змогла найти! (Хоча і на сайті автора писало, що він буде на форумі )
Вияснила в бухгалтерії чого так мало дали авансу....., сказали, що додадуть в основну зарплату. Але як кажуть " Ложка дорога к обеду..". Ну нічого, якось викручусь.