класно, прийшла така викладачка на потік до студентів і давай всі свої емоції. Супер. І як то буде виглядати?
моя улюблена потреба а знаєте, подушка витирає сльози не гірше, ніж хусточка; а ще поглинає сумні думки. ось Вам одна
Дякую за подушкуА ще коли справжня киця лежить біля мене і облизує мені руки своїм шершавим язичком..настрій зразу покращується
потребую,ой маю потребу пригоститися хорошим лікером,справжнім,або мартіні... десь у затишному барі,без відвідувачів,із спокійною музичкою... ну і потреба!
А я друга потребую. А ше краще подругу шоб можна було дружбу розвивати кудась далі Нє.... друзів в мене багато, але в них вже своє життя, сім"ї і для мене в їх житті місця не так і багато лишилося. Та воно і має так бути. І родина в мене хороша, але то якийсь такий період життя шо родина перестає бути всім і треба шось більше. Тільки наразі не ясно чи хочеться власну сім"ю, чи просто свіжого спілкування і розуміння чи може проблем на Ж шоб скучно не було
ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ---------- Тю...та в мене її ціла купа Пригощайтеся
Де то сонеско нині? Де мій настрій? Сидю саменька і з думками зібратись не можу:girl_in_dreams:. Потребую, щоб хтось зі мною настроєм поділився або щоб хоть сонечко засвітило, або хай би вже гроза така, щоб аж земля стогнала:girl_sad:
Ой, та давайте я з Вами сонечком подылюсь! У нас його стільки!На вулиці так тихо, спокійно..і спекотно