Ото перечитала я цю тему і маю велику потребу поділитися гарним настроєм Так приємно читати, як люди підтримують одне одного добрим словом і просто жартом аж самій тепліше на душі...
Чого потребую в цю мить? Щоб Україна була повноправним демократичним членом ЄС. І чтоб бил мір во всьом мірє. Ура.
потребую завтра пробігти більше 2 км. і не дуже сильно змучитись, щодня збільшую дистанцію....дупа болить(
Слухаючи міцний рок,зараз потребую те,шо в мене на аватарці зображено(Форд мустанг фастбек 1965),-аби гайнути кудись наперегонки з вітром...
схожий настрій! Різниця,що слухаю не рок.А так,гайнути б...туди,де земля сходиться з небом. ...потребую витримки,витримки...
Так...Хочу проїхати по країні туди й назад,поїхати в гори...Мчати по трасі й вірити,що насправді лечу...І спокою нема моєму мандрівному серцю,бо щоб змусити його горіти,багато не треба-тільки один погляд на обрій... Ох,грошей нема на машинуКуплю собі велосипед
сиділа і думала, що я дійсно потребую в цю мить, а прочитавши рядки, що знаходяться вище-зрозуміла, що кожен з нас та і я сама ми хочем вирватись від чиєїсь опіки, від проблем, від......... і просто сісти в машину і їхати-їхати, як в кіно.... і зупинитись над морем, океаном, а там вітерець, сонце.... розмріялась нема чого, відпуск закінчився(56 днів, то так багато і так мало), пора до праці, студенти чекають. мені це б також не завадило. Багато всього на голову навалюється. І як бути мудрою? Як це все переварити?
Не треба бути мудрою-це мій головний секрет.Хочеться кричати-кричи,хочеться кави-звари,хочеться комусь врізати-бий.
Але Ви супер панєнка Мені б так, а я ніколи не вміла, та й напевне вже не навчуся Ну лише каву зварити. Йду так і зроблю...