Багато спати врєдно... Людина товстішає. Що призводит до целюліту,одишки(асфікції),інсульту,інфаркту і чрєвато лєтальним ісходом.....
ужс. ну у мене й так режим то 6 год на добу...а так 4.( я як труп ходжу. цилюліт мені не угроза))) не драма я на спорт трабу 4 години в день
Я не знаю, що я потребую. Напевно копняка під д..у, щоб нарешті взяла себе в руки і пішла збирати чемодани. Післязавтра їхати, а я не хооооочу!!! Капець якийсь зі мною.
Зараз дуже різко відчуваю потребу поїхати кудись(бажано в ліс),побродити там вночі,погуляти,подивитися на зорі,надихатися тим повітрям,відчути смак самотності...Так можна мріяти вічно.
Вночі? В лісі?Не страшно було б? А я потребую гарячої води, яку відключили навіть не попередивши...рррр!
Хм...не думав,що моя реальність - то чиїсь мрії..... А що там страшного? минулої ночі мокро було..дощ падав... Зараз ніби не падає...
В нас знайомий сич є... Вели-и-и -кий.... Позавчора вночі прямо над нами пролетів...видно на його територію зайшли. Досить моторошно,особливо,як над головою ухати почав... А то була 3-а ночі... Найспокійніше вночі на цвинтарі. Тиша...
Хоооолодно((( Хочу сонечка, тепла. Дитина моя їде вже на навчання і я хочу зробити в саду шашлички, гріль.
Ой, люди добрі, не знущайтесь над хворими... Найбільше, чого я бажаю, то це кава... Будь-яка, але КАВА!!!!!