---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ---------- Йду гріти.....подали ідею". А доброї розмови....це як сказати....,немає з ким,сиджу одненька... Музика є......
Знаєте Олю,я б вас до себе в гості запросила,мені зараз бракує такої людини,але не сприйміть це як егоїзм з мого боку,....я аж ніяк не хочу "за ваш рахунок" підняти собі настрій, але тільки за рахунок вашої мудрості зрозуміти,шо я таки можливо помиляюсь...
Не сумуйте, сама виробиться...ще й задоволення почне приносити А я хочу морозива...багато крем-брюле і ще й полити його кавою. Треба когось в магазин послати...Ех.
Мені вже той кепський настрій переходе......потребую нічого (саме зараз) не потребувати,або потребую самодостатності.... ---------- Додано в 11:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ---------- Ага!!!!Я вчора за вашою порадою пішла загріла винця і одразу так тепло стало.... Сьогодні вже його не потребую,голова ,як каструля.
а мені ось потрібно чогось зовсім нового, а ось чого - важко сказати... так як писалося жартома про безлюдний острів в першому пості, то в мене не жарт - хотілося б на тиждень-місяць туди потрапити)))
Оскільки це вже стає колективною потребою,пропоную скинутися і таки купити якийсь безлюдний острів. Подужаєм?
Згідно з потребами,зможемо якось по черзі на нашому острові відпочивати. Бо жодна людина не зможе довго без інших людей. Хіба якщо ви хочете там на ПМЖ?
Хто б то зумів,тихо,без слів,пам'ять нераз вкрасти на час... Хто б розбудив потім мене,коли вже біль мине...