Приходить до господаря стриптиз-бару чоловік і каже: - Доброго вечора, я масажист і можу за 300 баксів на місяць масувати ваших танцівниць. - Окей, по руках! Заплатіть в касу 300 баксів і можете приступати хоч вже.
Принаймні, коли відпустка закінчеться, буде фінансова можливість влаштувати собі ще одну, за власний рахунок
хочу трошки відпочити, вроді і можливість є, і чоловік сварить щоб менше щось робила..... а робота чогось нікуда не дівається і ніхто її не робить. Скоро на роботу, потім часу по дому щось робити не буду мати.
О!!!!Те саме...Ну хто зварить їсти? Хто підлогу і туалет вимиє? Правильно, - НІХТО!!!! Який відпочинок. А ще є такі жінки(ну і я така сама) їдуть у відпустку кудись і там далі -кухня,тарелі і т.д. і т.п.Мені б з тиждень нічого не робити... І прикол: зараз прийде чоловік, і побачить мене за компом і скаже віковічну фразу: "ти знову за компом""""........... а я шойно сіла,поки все поробила.....Отакето!!!
Щоби повноцінно відпочивати і повністю відновлювати свої сили, необхідно спати не менше вісьми годин в день. Ну і стільки ж вночі.