Сусід на Сихові масажист Доу...і чо я зараз не там Хм....як варіант Зараз щось буду таке робити...ато повернути..ну ні туди ні сюди в такій годині мене хіба той стриптизер до ліжка зажене
О, намалювався.А то Христя вже в розиск подала , вівчарки вже десь тебе шукають А я потребую ,щоб мене ніхто не рухав і дали мені спокій
потребую http://www.youtube.com/watch?v=hKDDUqBFJYM ---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ---------- Хто має схожі потреби - приєднуйтеся! Зустріч на Чорновола
Танці-шманці????Та???? Я нє,я пас!!!!! Потребую сама не знаю,шо,може грошей,щоб купити собі торшер.Во!!!!!
Та нєєє!!! Зарядки( читати, форумну кухню Хоча...Танці - шманці як зарядка - цілком підійде! ---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:57 ---------- Прозоро натякаю - калорії, кілограми, хфігура....
Потребую, щоб припинили згадувати мене в темах, які створив fasf. Народ, ну жарти жартами, але неприємно, чесне слово.
А доведете? ---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:26 ---------- потребую ще якихось замовлень,бо хочу собі дещо купити. І щоб збулась моя мрія.