Що, і ви теж? То маєте файні відпускні) Бо я свої як отримаю, хіба зможу сісти над ними та й поплакати
Потребую, щоб спина і ноги нарешті перестали боліти... В четвер попрацювала на дачі - і ось результат...
Чоловік з малою підібрали на вулиці кошеня. Манюнє, як щур, очі закислі, блохасте, брудне, смердюче... Я його відмила, нагодувала. Спить в кухні. Потребую, щоб хтось забрав його в добрі руки, бо викидати на вулицю шкода... Може, на село хто би взяв. Бо ми ну ніяк не можемо його в себе тримати... ... Мені воно, до речі, снилося сьогодні. Правда, в сто разів менше розміром. От і збувся сон...
Потребую... витримки і ще раз витримки. Мала таки хоче залишити кицьку собі. Назвала Брітані. Завтра несемо до ветеринара.
Справдилось, їті (с) Зранку вся підлога на кухні була всіяна... гм... "продуктами"... чи то "відходами"... Чим можна підлогу помити, щоб не так тхнуло?
І не кажіть... Притягла дитина кицьку, щоб мама у відпустці мала чим зайнятися. На рахунок туалету: купила котячий наповнювач "МАКС"
Співчуваю!!!!!!!! ---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:49 ---------- Якогось руху,чи руханки,бо сиджу така зморена,ледача....Моря потребую і розуміння від чоловіка потребую...
Придумала..де тобі зараз масажиста в 12 ночі знайдеш? Хіба шо стриптизера Зроби спиртовий компрес на шию і лягай спати