Стаємо скромнішими - з безлюдним островом прольот,то є потреба хоча б у хуторі ...і вже зовсім скромна потреба - переглянути хороший,душевний(але без лишніх нюнь)фільм. О!Щоб було побільше хороших новин на ЛФ!
Просто мене спина і руки болять... кожного дня робота коло сіна... за час навчання я від того відвикла...
Ага, і 2 кози і городу багато...) Мені б звичайного Бо ще маю йти на весілля в суботу, і хочу мати сили
Ех, як би я зараз лишила офіс і комп, і на Житомирщину, і до сіна, і працювати, і аби боліла спина і руки... І жувати татарник з дідом коло сажалки...
А я потребую...визначеності. У всьому. Не люблю двозначності,недомовок... Не люблю відчуття невпевненості,невідомості. Поставте переді мною реальну стіну...і я буду підкопуватись,трощити,дертись на неї... Покажіть мені реального ворога...я вчеплюсь йому в горло...реальному ворогові,а не безликій аморфній...системі?...субстанції?... Дайте мені точку опори і я переверну світ(с)... Я розумію,що все це риторично... - Куди ця дорога? - питає сліпий(с)...
Куди ця дорога? – питає сліпий... Куди ця дорога? – питає сліпий... Куди ця дорога? – питає сліпий Й до неба підводить погашені очі, А в небі холоднім лиш місяць німий І тиша, закутана в темряву ночі. Куди ця дорога? – питає сліпий... Куди ця дорога? – питає сліпий... Куди ця дорога? – слова намочились в росі, Куди ця дорога? – і сіється зоряний бісер. Дерева стоять глухі і сумні, На їхнім гілляччі повісився вітер. Куди ця дорога? – питає сліпий... Куди ця дорога? – питає сліпий... Мовчали далекі тривожні світи, Для когось нові визначалися строки, – І знав лише Бог, що лишилось пройти Сліпому до прірви останні два кроки... Куди ця дорога? – питає сліпий... Куди ця дорога? – питає сліпий... (с)В.Шинкарук
Дати в чоло своєму чоловікові. Шкода, вдома нема.:girl_feminist: ---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 22:20 ---------- Прийшов - а моє бажання пропало. От щастить йому.
Потребую вже здати той останній державний і забути хоч на кілька тижнів про університет.... А ще, що голова перестала боліти...
Христино,шо грядуть зміни? в який бік? ---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:44 ---------- а я...а я...а я ...я не потребую....я трєбую перемен мы ждем перемен-Цой