Не в тому справа ймовірність що революція/бунт/акт непокори/мітинг станеться то сумнівів ніяких але що наслідків не буде розженуть бюджет МВС СБУ прокуратур більший від бюджету армії навіть військовий переворот не відбудеться ну і це ще не враховуючи "українські" реалії заплатити по 100 грн і організувати такий самий мітинг чи прийти, пообіцяти що все буде добре а потім коли справа затихне всіх в камери або взагалі, розігрувати всякі красниє_знамьона, мова_язик, ОУН УПА чи ні, накінець релігійні конфлікти організувати, там дати вказівку Свободі щоб вона в своїх регіонах всі церкви МП позакривала весела країна ну або якщо справа серйозна, то накрайняк сторгуватися з Росією щоб вона війська ввела ніхто свої мільярди віддавати не збирається
Просто поговорити є з ким.а ось так..про саме сокровенне-немає.Навіть з мамою я не можу про те говорити.
а на форумі вилити душу не обов"язково все розповідати, так "в общих чертах" а взагалі треба жити простіше я з собою не можу уявити таку ситуацію
в "общих чертах" на форумі я й так розказую,а от детально... Та я наче й не дуже заморочуюсь всім,але інколи находить на мене,тоді й потребую якусь "жилетку"
проблем може і немає справа в сприйнятті ситуації проблема це коли розбив чужу машину чи коли треба за воєнку платити і в деканат нести а грошей нема ото біда
Як казав Жванецький, если хочется говорить, надо выговориться. Випишіться тут на форумі, виговоріться, вилийте душу - легше стане. Якщо щось, ми вас розрадимо, може, що підкажемо.