В мене пам"ять фотографічна: жовта футболка, стоїть за прилавком, права рука на поясі, ліва на прилавку. Думає. Можливо, про вас. Сказав Господь: не бійся! тільки віруй! і по вірі твоїй буде тобі дано. Я от три роки тому Мавпусику напророчила, що все буде ок. І скоро вона виходить заміж. І вам пророчу те саме.
я про одне зараз мрію - завтра зранку захист практики, треба зробити звіт на сторінок 20... і там має бути перший розділ диплому... ну що ж..... зара довечеряю і почну те всьо робить! буду надіятися що посплю хоч трішки сьодня))) я деколи трішки занадто самовпевнений, тому думаю в 12ій ляжу спатки забув сказати - скільки не шукав в неті - по моїй темі диплому ніц не є удачі мені)))
nirvanka забув сказати - викладач по тій темі писав дисертацію, і він дав мені її, але толку з того практично немає! я хочу на озеро зараз...
а я хочу, щоб усе завзяття, з яким обговорюються політичні теми на форумі перейшли в обговорення однієї теми "як об'єднати Україну" (...
І про те, що можна самому щось створити... ---------- Додано в 00:48 ---------- Попередній допис був написаний в 00:47 ---------- Є. Триває правда не довго. ---------- Додано в 00:49 ---------- Попередній допис був написаний в 00:48 ---------- Хочу, щоб тролі не мішали цього робити.
найреальніше і найпростіше емігрувати і роthмовлати мовою th таким емериканским екцентом, jak правдивий предthтавник дияспори
якось так сумно стало, і ніби все добре на даному етапі.. не знаю в чому справа.. потребую впевненості, довіри хочу не задумуватись про завтра, про те, що може статись.. хочу нарешті почати робити диплом. помітила, що в цій темі мало пишуть про щось хороше, то напевно зле..
Це моментами так.Перечитайте всю тему(звісно,за бажанням,то побачите скільки в ній позитивного. Насправді,потреби бувають різними. От маю таку потребу - малювати...Потреба є,а вміння - не дужеЗамісь того,щоб розстроюватися від невміння малювати,обдумую як просто малювати ContRaSt,вам бажаю гарного настрою і багато позитивних вражень!
А чого вам особисто бракує, щоб його влаштувати? ---------- Додано в 02:43 ---------- Попередній допис був написаний в 02:38 ---------- Малюйте прямими лініями під лінійку. Хочу... маю все, що міг мати нехай всім буде добре!
одного точно немає - це справді Вільної України. коли ж цей день настене, коли в Україні все буде так як в інших розвинених держав, а Україна в Європі спокійно увійшла б в пятірку найрозвиненіших країн!!! ХОЧУ цього!!