Ми тебе підтримуємо Потребую навчитись виговорювати мертвою латинською мовою прізвище ім"я і по-батькові всіх мікроорганізмів
О,латина то класно хто тебе латину вчить? Аналогічно... Потребую сил на завтра,щоб захистити курсову,щоб запхати в голову купу економічних термінів.. Потребую повноцінного сну..
Спасибі Тю....навчишся....то ще квіточки а от віруси... сама тебе знайде але якби знала то місце де роздають,то скажеш
Щойно з Ромком розмовляла...Як то,як людина відчуває себе "плювательницею"?А він потребує нею не бути!Він потребує терпеливого ставлення і допомоги. Також потребую,щоб усі,хто щиро прагне допомогти Ромкові,допомогли йому реально,а не "вибілюючи"його,не перевиховуючи і не "наставляючи". Хто почуває себе праведним,нехай перший кине камінь...
Я вже її вивчила, але вчили нас біг пес через овес)) віруси теж м/о Потребую впевненості в завтрашніх днях і стабільності....
Xrustj, tu prosto povir y svoì sulu i vse byde ;-) Maljavka, ljagajte spatu, vumknitj telefon i zabujte na vse! Tre pospatu, zna4utj nasolodzhyjtesj ;-) Honda, vpevnenistj zalezhutj tiljku vid tebe, takwo vpered do peremog!
ДякусьЯ стараюсь А от що.............хочу щоб Гюнтер)Хантер не нудьгував в лікарні і щоб його скоріше виписали,або хоча б медсестру якусь молоду дали
Апендицит в Хантера Але ніби легка форма. Потребую, щоб йому швидко то загоїлось і він знову міг лазити по горах і ганяти м'яча!
Djakyjy sestru4ko :-* Alias, i tobi veluke djaki :-* p.s. v syboty mav kybok zavojovyvatu z minifytboly, mozhe we vstugny vidijtu