Хочу щоб спина не боліла. хребет спати не дає, а ще після дороги, вчора майже 500 км проїхала, то опще
А в тому є доля правди..... Потребую нарешті,шоб мій чоловік висунувся до машини і забрав звідти сосиски,які вчора там забувХОЧУ ЇСТИ
Потребую збити температуру. Вже 39,2....ррррр.... не знаю,чи від нирки,чи протягнуло.... Нема часу хоріти,їті.... Нічого...щас я їй покажу...тій температурі.....
Потребую щоб хтось порадив якийсь гарний,ліричний,добрий фільм.Бажано відразу посилання.... ...і,звичайно,вЕЕЕлика ПОТРЕБА - щоб усі скоріши одужали! Ромко,ти чуєш?!Це і для тебе.
або пити багато, як тільки хочеться їсти, зразу пити воду, але без газу ---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ---------- там дощ, що будете робити ---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ---------- я хочу щоб чоловік більше часу проводив в дома, а не їздив по відрядженнях, а ще дуже хочу обняти свою донечку, побалувати її, поговорити з нею, погуляти з нею по місту, посидіти в кавярні........ але нажаль раніше липня не получиться