та не соромтеся,тут можна і конкретніші потреби писати. От вчора потребувала посмішок друзів,то вже другий день насолоджуюся ними і сонечко постійно заглядає у вікно! Усім бажаю хорошого настрою!
А як на рахунок поїсти чи попрацювати? Знаєте чому питаю? Просто є три признаки того, що людина є абсолютно здорова: 1. Хоче їсти. 2. Хоче спати. 3. Не хоче працювати. Якщо всі три признаки присутні - значить все в порядку - Ви абсолютно здорові! Якщо хоча б один признак відсутній - значить в принципі Ви здорові, але чогось трішечки не вистачає. P.S. На даний час відчуваю себе абсолютно здоровим.
лодочный мотор, 3,2 4х тактник ... 6-ка лучше ..... ---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:35 ---------- еще кой чего надо добавить .... про w'
...а вчора,памнятаю,хтось комусь хтів наваляти за зрубані дерева)як на мене, це 4 ознака морального здоров*я мо*хоч фотку додасте,щоб уявити суть вашої потреби потребую стимулу до **соло**на кухні
Буду матеріалісткою, бо в духовному плані мені нічого в даний момент не бракує :shy: І так, потребую частинку труби і ущільнювач, щоб полагодити протікаючу трубу на кухні, поки вона остаточно не тріснула і не затопила квартиру. А щоб знайти це, треба поїхати в супермаркет. Тож, потрібно ще, щоб дощ перестав. А ще потрібно, щоб прийшла поліція і мене перевірила. Тоді зможу виходити з дому, бо поки що ув'язнена в очікувані. І пралка потрібна. Бо вже замахалась прати вручну і таскатись зі шмотками по знайомих.
а ще кг на 10 поправитись Ось в даний момент я потребую телефонного дзвінка і поцілунка від коханого.А ще хочу щоб нарешті все визначилось і я опинилась там, де повинна зараз бути.
Потребую сили. Сили духу і сили слова. Буду завтра відвойовувати свої права і права своїх підлеглих. Хвилююсь, як перший раз - на новій роботі, з новими "доброзичливцями" Побажайте мені мудрості, чи шо
Би ся здало отаке.... Або отаке... А отаке я мацяв і бадав.... Сі хоче і шо?.... Мєчтать нє врєдно...
Оооо..скільки тих "хочу і потребую",а як мало з того насправді дістається.. Потребую натхнення і настрою до роботи,бо зовсім не хоочеться працювати(не настроєна я з 1 вересня іти на роботу) Потребую змін у житті(так відчуває моє серце,що треба щось міняти,а не знаю що...) Потребую ніжних обіймів і поцілунків Потребую модернізації компа,бо він в мене, бідачка, старенький і вже помаленьку вмирає(висне і т.д). То ще не всеПросто не все згадалося наразі