Філософ, все буде! От, я теж завжди думаю, шо попадеться якраз те питання, яке я не встигла вивчити ;(
Я теж так думаю. Один раз я уже до неї ходила. Виявилося, що там нічого страшного немає. Треба лише вивчити конспект. Мені розказували, що там неможливо здати. Ніколи не треба слухати таких розмов.
Молодість.............. Еех!!!!!хапайте молоді дівчатка того життя,заким воно таке,як у вас є......не переймайтесь всякими дурницями.екзаменами і т.д.....насправді то така одна суцільна дурня і суєта.....все справжнє життя ще попереду. Потребую,щоб Пері частіше щось писала.....
Ось саме зараз,саме в цю мить потребую телефонного дзвінка або смс з найдорожчими словами.....і саме такі слова потребую сказати йому
Вчора бачила його біля роботи - виглядав дуже очікуючим саме таких ваших слів Але ніц поганого не подумайте - я йшла на базар, а він повертався в магазин, мабуть, з перекуру Ну і потребую, щоб голова перестала боліти - болить уже третій день(((
Потребую....хм...вміння економити.... Пішов...в "срєдоточіє хомо",шо сі називає базаром...і дві сотки як корова язИком... І ніц мудрого не купив... Малій мандаринок...печива...слойки зі згущеним молоком...(любить тото...),молока...вже по 12 фляшка,їті......(дєкую рідній владІ...)...хліба... Потім пішов в аптеку...кетанов...пенталгін...спалмалгон...ношпи...(собі любимому)...потім свого їдла...кави і папіроси... Потім на мобілу 20 закинув...і юж... Думаю...як то економити? Найліпший спосіб - змінити аватар.
А ліки не допомагають? О,Так! Цих слів ми потребуємо завжди ---------- Додано в 13:22 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ---------- та то ще встигнеться....
Чогось в усіх болить голова. Може викиди в атмосферу якісь. Потребую з'їсти шоколадний батончик. Побіжу я у магазин.
Мало... Випила анальгін і 2 ложечки Янькиного панадолу-бебі. Трохи полегшало. Скоса зиркаю на кетанов, бо пішов біль у шию і хребет... В мене головний біль напруження - після напруженої роботи чи перенервів голова починає боліти і болить 2-3 дні... Знов треба до лікаря з тим самим...
А я шо кажу.....не виходе,як не крути....думала сама сир робити,не вигідно ,як ти кажеш 12 грн. фермерське(але хоч пахне молоком),купила бульби 2 кг. всю викинула,чорна,як зараза всередині,10 грн. пішло спати....правда мішок цукру нині придбала по 7.30....то вже не зле,наш форумчанин допоміг,вже економія..... А економимо ми на хлібі,не їмо його тепер,якщо їмо то буханець тиждень....худаємо,вже так звикли,економимо на ковбасі,без якої раніше не могли,економимо на всяких печеньках,цукерках,слойках,сама те все печу....молочні продукти в яких минає термін,раніш викидала...зараз ні, заквашую тісто і шось варганю......крупи варю тільки такими порціями,щоб зразу до шлунку, а раніше,як наварю,думаю буде на два дні, а потім в сміття...зараз вже ні,от тобі й економія...менше варити,менше їсти,і більше про те не думати.
І не кажіть. На чому далі будемо економити - не знаю. Мало того, що продукти дорогі, наче з золота зроблені, так ще й неякісні.