А мені подобається вчити ті предмети, які мені подобаються і викликають інтерес! А таких десь 1/3....
У мене вважається гуманітарний факультет. Можна усе поздавати, треба тільки рекомендовану літературу читати. Я не могла довго здати: метафізику, логіку, соціальну філософію і право - але там у нас (по праву) був урод справжній. Адвокат, а по 50$ брав. Йому майже усі заплатили, окрім мене і ще 2-3 наших студентів. А так я свій факультет люблю.
Треба було в СБУ капнути як вже так допік! Хочу свободи, звільнитись від думок, звільнитись від думок про неї, не знаю, я взагалі людини не знаю, але через неї вбиваюсь! Хочу від чути себе вільним, а в цьому може допомогти лише одне, перевірене
а я очень очень хочу домой!!! устала! а до отпуска целых 3 дня!!! и чаю хочу с тортом - но этого нельзя - попа большая вырастет! и еще чего то - наверное чего от такого, о чем не принято (неприлично) говорить))))
знаєте, є така приказка: Бог ніколи не покладе тобі на тарілку більше, ніж ти можеш подужати. я своїм дітям завжди кажу так: подумай, де ти хочеш бути (по житті), розроби план дій і шуруй. страждання, вони теж корисні, але ж не до самознищення Бажаю Вам сповнення намірів а я потребую такого закону, щоб ти був на пенсії, поки молодий, а на старість ходив на роботу. во :cigar:
А я потребую, щоб прийшла весна і то вже завтра!!! Хочу сонечка і тепла, хочу, щоб позацвітали вишні в мене під вікном... Ех і коли то *завтра* прийде?
А я хочу, шо завтра були вихідні..(тоді приїде коханий і ми будем святкувати свій другий ювілей).. вже достав цей модульний тиждень
І як успіхи? Бо я тут теж готуюсь до модуля, і чує моє серце, шо засну я сьогодні пізно і в обнімочку з конспектами і тою зеленою книжечкою.
Успіхи є. Мені завтра сдавати західну філософію та етику. Мене більше хвилює останнє. Нутром відчуваю, що завтра вона мені поверне контрольню - скаже, що не те. Викладач ще тої закалки.