А ти б зрадив? Нічого вона б не зрозуміла.......сама себе втішає,жінки такого не пробачають і тим паче не виправдовують своїх "чесних" благовірних,мовляв ну вона ж така ,така..... а я клуша....та ні,....жінка має знати собі ціну,якою б вона не була,чи старою,чи молодою....тоді вона буде справжньою,яку ніколи не зрадять. А про потяг можна говорити багато.... а от про мораль кількома словами:Думати треба,перш ніж робити крок до зради,...обернеться проти тебе 100%.з наслідками не минучими.......
о, а я не потребую, але мушу приготувати налисники з родзинками і сиром, щоб завтра запхати в духовочку, залити маселком, заппекти і занести в лікарню своїм рідним
Яко русалка? Потребую допомоги художника-оформлювача...(треба красиво написати великими літерами назву....і підказати,як гарно оформити стенд).Багато не зможу заплатити...
Alias, XrustunkA,Милі мої,дякую за ваші добрі пориви і бажання допомогти! ---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:02 ---------- Ну це явище тимчасове!А ось коли будете,вам нагадаю всі ваші обіцянки! Христинко,на кого ви вчитеся?
О!Супер!І для вас знайдемо потребу В мене якраз щось песька дістала проблеми зі шкірою.І хандра у неї,чи то пак,осіння депресія - багато *думає* і не хоче гуляти...
От добре, тепер буду знати до кого завести одного сусіда. Симптоми: курить в ліфті, машиною загороджує вхід до під"їзду, матюкається. Може ще вдасться вилікувати, а ні - прийдеться усипити.
Згадала собі.... -Лікарю в мене ноги чорніють! -А ви мити не пробували? -Ні,не пробував.А що таке авимити? Є ще варіант каструвати.Ще сама не робила,але бачили і знаю .Заодно буде на кому попробувати
Ваш креатив рулить!а то все думала,що робити з нечемними сусідами? Кількість потреб зростає з геометричною прогресією) Але художник - це дУУУже мені актуально!
Я хоч і не бачив як то робиться, але ще раз його впіймаю, то зроблю сам. Маю для того старі тупі іржаві ножниці. ---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ---------- Я б з радістю, але чого не вмію-того не вмію. В фотошопі - любий каприз, але на папері ......