Мені ЛФ не дає вчитись дорвалась до інтернету А зранку вчитись не получиться, бо то на першу пару тре вчити! Тай економіку краще вночі вчити)
А він (ЛФ) і працювати не дає, і спати. Правильно, вночі. Бо економіка у нас переважно тіньова, імпорт чорний або сірий. Ну як таке вдень можна зрозуміти і вивчити?
мені не тільки вчитись, а взагалі нічого не дає робити, підсіла, так підсіла, залежність страшна. Треба лікуватись,бо біда буде ---------- Додано в 08:18 ---------- Попередній допис був написаний в 08:17 ---------- то що включити музику?
Точно!!!!! От зараз шоб шось робити сиджу і строчу....... Хочу ще трохи сонця.....і шоб все вдавалось
Я таке мала років 15 томупро які кіцюні можна говорити проживши стіко літТут зрання галопом сніданок,митись,хлопців своїх будити,бо як слоники і сплять і сплять...нема ради приходиться вмикати голосно,просто дуже голосно радіо,Бібісі -Україна...то кого хочеш збудить, і познімати з них ковдри ,тоді може поворохнуться...отака от у нас йде щоранку війна...а в и кажете, цьомки,бомки......Ех!!!!
Дід з бабкою лежать в ліжку і бабка каже: - А пам"ятаєш, як ти колись кожного ранку цілував мене в щічку - Пам"ятаю (чмокає беззубим ротом) - А пам"ятаєш, як ти колись легенько кусав мене в вушко. Дід схоплюється з ліжка і біжить на кухню. - Гей, діду, ти куди?! - Жа жубним протежом....
Ну Ви даєтея як Ваша жінка взнає,що Ви тут дівчині поцілунки роздаєте?) Олю, а Ви візьміть якось одного ранку і скажіть своєму чоловіку,що не встанете поки не подасть каву в \сніданок в ліжко і не згадає ті слова,що говорив 15 років тому:girl_cray:
Не пройде,тоді все на світі проспимо..... і він не зрушиться всеодно...Це видно, вже як мама хлопця з дитинства не привчить,то потім "торба" не відівчити і не привчити...... ---------- Додано в 09:54 ---------- Попередній допис був написаний в 09:53 ---------- За віртуальний цьмок?
За віртуальний ні, а от за реальний - не впевнений. Хоча,... одного разу гуляли центром, а там йшла така ефектна молода жіночка, ну як з обкладинки глянцевого журналу. Про таких хлопи кажуть: Я бы ей отдался без минуты колебаний". Жінка глянула на неї і каже: "Ти знаєш, якби ти з такою мені зрадив, я б зрозуміла". Але жінкам не завжди можна вірити.