Ромку,ти ся не филюй.ми тя впишем туда,точніше вмалюємІ помалюєм-як то буде файно - по чорному тлі помаранчеві полосочки!)Буш тиргусом!О!... ЛФ заполонило стадо рожевих слоників!:flag_of_truce:
Не люблю Ющенка... Я є націоналістом і Прапор червоно-чорний це наше знамено: І по життю вотакво... Всьо чорне,а писок червоний....
Потребую визначення, хочу визначитись де хочу працювати, а то час іде, а оприділятись треба... Варіантів куча, а треба вибрати один....
На ЛФ справно працює цезурав особі чарівної deva Зара потребую ше одної пательні...бо ся зараз за....ся від того смаження 2-х годинного на одній пательні маалЕЕнькій)
Потребую,щоб зараз хтось пішов на кухню і зробив мені гарячого чаюВ мене температура і така слабість,що з крісла встати не можу - відразу голова крутиться(певно нині десь віруса підхопила). Потребую,щоб хтось написав за мене конспекти уроків на завтра і перевірив зошити,ібо не "соображаю" зовсІм...
потребую відпочинку і зараз вже йду спати, бо зранечку біля 5 приїде сестричка і треба буде її зустрічати, а чоловік мій хворий (соплить, кашляє) короче "Жизнь моя жестянка, а ну ее в болото"
На Лф вже ввели практику конференцій?!А про шо,прошу пані,найближча конференція?Тре ся гідно підготувати) То все жарти,щоб вам веселіше працювалося і щоб не заснули на робочому місці Іспаночко,думаю,що підтримають всі - спільна потреба щоб Іспаночка скоренько одужала!
то лягайте спати "Утро -вечера мудренее", проснетесь раненько і повчитесь я коли стомлена лягаю і відпочиваю, а тоді зранку в 5-30 в 6 год встаю і працюю