Що потребую в цю мить:)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Peri, 28 сер 2010.

1. Locke

Locke невиправний реаліст

Аналогічно. Я на роботі щоденно спілкуюся з десятками людей + телефонні дзвінки. І ще вдома купа народу, шум, гам. Хоча дуже люблю спілкування і бурхливе життя, але деколи мрію хоч пару днів на рік побути на безлюдному острові. Деколи собі дозволяю. Минулого року був у санаторії, то перших 3 дні ні з ким не розмовляв, не заводив знайомств, а в проміжках між їдою і процедурами йшов до лісу, сідав на пеньок і слухав як співають пташки. Ото була благодать!.. А потім знову хотілося бурхливого життя, що і робив. :)

• Подобається Подобається x 6
  2. deva

deva Well-Known Member

в мене зараз потік студентів в кількості 127 чоловік, дуже люблю молодь, спілкуватись з ними, але чомусь така стомлена...

• Подобається Подобається x 4
  3. Locke

З людьми працювати важко. Якщо віддаватися роботі, старатися вникнути в проблему кожного і допомогти, порадити -це забирає дуже багато життєвої енергії, а звідси і постійна втома. Деколи напрацююся на дачі, що рук і ніг не чую, а наступного ранку як огурчик. А після розумової праці чи праці з людьми деколи вранці прокидаєшся ще з більшою втомою, ніж лягав спати ввечері.

• Подобається Подобається x 5
  4. deva

deva Well-Known Member

Так і я приходжу додому, переодінусь, щось на ходу перекушу, запарю каву і в огнеупорну чашку налию собі і на город. Звичайно, спина болить, але мозги не варені.

---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

часом буває в деяких групах таке, що слова не можеш сказати, ніби перший раз в перший клас, бувають там такі люди, що енергію з тебе так тянуть, після цього виходиш ніби вагон розгрузив.Але при всьому цьому, я дуже люблю свою роботу, та в принципі за стільки років(24 роки стажу) я вже і не знаю чи ще щось б могла робити

5. Locke

Недарма ж кажуть, що людина не створена для роботи, бо робота людину втомлює. :)

6. deva

deva Well-Known Member

так що поки ще не мокро і не холодно потрібно зробити вилазку до лісу чи просто поблукати на природі, притулитись до дерева, набратись енергії і знову до праці. :)Ми ж для неї створені:)

---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:29 ----------

пішла на кухню, треба щось приготувати, тут вже нема що думати чи я цього потребую чи ні. Чоловік не може бути голодним.:)

7. Peri

Peri Well-Known Member

deva,Locke,то ми з вами члени однієї профспілки!:)
    Не зовсім фахової,але стільки схожого.
    В моїй роботі вуха теж втомлюються дуже:)

підписуюсь під кожним словом.

Тож ми потребуємо спілкування з природою.

8. Locke

То що, сообразім на троїх. ;) Як колись казали: по рублю, і в школу не підем. :)

Можна і на ще когось взяти, якщо знайдуться однодумці.

9. poetka

poetka Дуже важлива персона

Нє!!!!Ну про мене ви звичайно забули:ireful::ireful::frown::frown:А не файно,не файно.....я може трішечки молодша,але це не причина ;)Мені навпаки з вами простіше.

• Подобається Подобається x 3
  10. Peri

Peri Well-Known Member

Навіть здогадуюсь кого...:);)

• Подобається Подобається x 1
  11. poetka

Кого?:)............

• Подобається Подобається x 2
  12. Peri

Peri Well-Known Member

Встаньте з-за компу......підійдіть до люстерка.....і шо? кого ви там видите?Та то і є та приємна молода коліжанка до нашої кумпаніїї!:)

Потребую щоб хтось вигнав мене від компу.:)
    Нє,я ше потім зайду,але зара....як у спорті - ривком:)

13. poetka

То саме і я...допоки цибуля підсмажується, я по -спринтерськи гоп!сюди,гоп! і вже мішаю цибулю....перебіжками по коридору з кімнати в кухню......чудо!!!!я себе не впізнаю...де та я рік тому,коли не було ЛФо_О

14. Peri

Peri Well-Known Member

Во!---сила мотивації у дії!;)

• Подобається Подобається x 1
  15. poetka

Для Peri, Locke, deva...так по дитячому - добре!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=A6rXAoOutcg&feature=related

---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:02 ----------

Оцей слоник то Locke,100%

16. Locke

Нє, ну я дивуюся, як так можна було про нас подумати? Та хіба би ми змогли тебе забути?

А я тоді взагалі пропащий. Я на ЛФ вже 4 роки, во!..

17. deva

deva Well-Known Member

то не тільки Locke, ми часом всі такі слоники:)

18. poetka

ну в плані фігури Locke (видам його таємницю) радще ота мавпочка....а слоник - Я.:)

19. Peri

Peri Well-Known Member

Ото нечемнота!:)Вже все поділили:girl_cray:От на наступній форумівці і подивимся хто тут слоник?:))

---------- Додано в 22:30 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ----------

Ага,так там їх семеро!Нород,є ще вакансії!:)Налітай!))))

20. Locke

Ну не зовсім так, таки трохи щось є від слоника :)

Ну прямо таки... То неправда! Не треба на себе наговорювати. Насправді - :girl_smile: :good:

а де твій аватар? :)