Шкода тих людей,які зараз на дільницях підраховують голоси.Який то мах роботи! Дуже потребую чесних результатів!
В 24 роки? Та не встигнете отямитись, як сімейства буде стільки, що будете ще згадувати свою "самотність". 24 роки! Насолоджуйтесь життям. Яка самотність? Ви що? Це ж просто молодість!
Маю бажання почати займатись радіо. Вірніше, вже почав. В 40 з хвостиком років - то не пізно. Для чого? Стало дуже цікаво "розібратися" з цим надзвичайно важливим видом людської діяльності, ще й тому, що проект, яким зараз займаюсь, який розробив, і яким співкерую, пов"язаний з електронікою, і я знову "пірнув" у найсучасніші технології... Теорію я знаю досить добре, тепер хочу все спробувати на практиці, щоб бути трохи більш компетентним, і розмовляти з "електронщиками" більш-менш на "рівних"... І хоч сьогоднішня радіотехніка - майже повністю цифрова, я почну з аналогової. Придбав на радіоринку деякі потрібні прилади, ненову, але напівпровідникову (тобто, більш-менш сучасну, але таку, яку можна вдосконалювати) короткохвильову радіостанцію, організовую собі куточок вдома, де можна іноді паяти, не заважаючи домашнім, знайшов колєг-любителів, і думаю про зовнішню антену. Але перед тим - треба підготуватися, і пройти іспити та отримати дозвіл-ліцензію на право користування аматорським зв"язком. Хай буде у мене ще й таке хоббі - і цікаво, і корисно. І хоч таке хоббі зараз не дуже "модне", бо чи не всі персональні комунікації були витіснені мобілками і Інтернетом - але мені подобається! Зробив свою першу так звану "друковану плату" - все вийшло блискуче. Що таке "друкована плата"? Це ось така склопластикова пластинка з мідними "доріжками", якими між собою з"єднуються припаяні до мідних площадок радіодеталі.. (фотка не моя).
А не буде.Однозначно.....Садовий залишиться мером ,ну і так..... ---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ---------- Ома,це ми вже не розуміємо таких почуттів,обросли чоловіками,дітьми,"хозяйством", а вони молоді,максималісти......"сльози","сміх",без явної на те причини.
Я зараз потребую подзвонити до декого,потім закритися в хаті,відключити все і поринути в роботу з головою.Вже знаю,що засну за столом
Ну для чого ви так мучитеся. Коли в мене злітала вінда, то потім заінсталювати всі необхідні програми для графіки, звуку, відео, різні плагіни займало в мене більше 8 годин роботи. То була катастрофа. Я для себе цю проблему вирішив раз і назавжди - поставив програму Acronis True Image. Коли на компютер заінстальовано все що треба, з допомогою цієї програми створюю образ диску С і записую його на інший вінчестер, або на інший логічний диск. Що би не сталося - повернути все до первинного робочого стану займає 8 - 11 хвилин. Не встигнеш цигарку викурити, а воно вже все працює.
Потребую ще трішечки посидіти за компутером.Але правда така,що потрібно і інші справи робити. Поеточко,щоб вас потішило в цю мить?Тіко не замовляйте про пляж на Малібу
Та я ніби й не сумую...просто оте одноманіття вже дістало... Потішила б певне форумівка.........шось всі мовчать, я натякаю,натякаю....і ніяк І зігріває думка,що скоро вас побачу
а мне очень хочеся домой... быстрее бы день рабочий закончился!!! и вчера задумалась над тем, что как замечательно иногда побыть одной - не час не два, а с недельку)
То певно через погоду. В мене також з самого ранку в голові аж дзвони дзвонять. Певно зараз вип'ю кави і 17 грам коньячку до неї, може допоможе. Натякаєш. а вони не догадуються. Мабуть недогадисті (чи то недогадливі)
А я хочу виспатись, раніше рідко коли щось снилось, а зараз як присниться, така суєта, як в житті так і в сні, хочеться проснутись зранку і відчути що ти відпочила ---------- Додано в 17:50 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ---------- А в мене стільки різних думок , що часом дивуюсь, як голова тільки це витримує , часом думаю, що вже потрібно трошки на щось не звертати увагу, пропустити, але не получається, можливо як би було 24, то так би і було, а коли вже майже 2рази по 24,то треба думати, зважувати і приймати виважені рішення. Хочеться якось хоч на деньок відключитись від всіх проблем, завдань, побуту, роботи. Хоч побродити лісом і послухати його.