Що потребую в цю мить:)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Peri, 28 сер 2010.

1. Peri

Peri Well-Known Member

Шкода тих людей,які зараз на дільницях підраховують голоси.Який то мах роботи!
    Дуже потребую чесних результатів!

• Подобається Подобається x 6
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

В 24 роки?
    Та не встигнете отямитись, як сімейства буде стільки, що будете ще згадувати свою "самотність".
    24 роки! Насолоджуйтесь життям. Яка самотність? Ви що? Це ж просто молодість!

• Подобається Подобається x 6
  3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Маю бажання почати займатись радіо. :)))

Вірніше, вже почав. В 40 з хвостиком років - то не пізно. :))) Для чого? Стало дуже цікаво "розібратися" з цим надзвичайно важливим видом людської діяльності, ще й тому, що проект, яким зараз займаюсь, який розробив, і яким співкерую, пов"язаний з електронікою, і я знову "пірнув" у найсучасніші технології...

• Подобається Подобається x 8
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

А не буде.Однозначно.....Садовий залишиться мером ,ну і так.....

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

Ома,це ми вже не розуміємо таких почуттів,обросли чоловіками,дітьми,"хозяйством", а вони молоді,максималісти......"сльози","сміх",без явної на те причини.:)

• Подобається Подобається x 3
  5. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Я зараз потребую подзвонити до декого:man_in_love:,потім закритися в хаті,відключити все і поринути в роботу з головою.Вже знаю,що засну за столом:)

• Подобається Подобається x 7
  6. deva

deva Well-Known Member

ХОЧУ ЩОБ БУЛИ ЗДОРОВІ ВСІ ЛЮДИ!!!!! І ЩАСЛИВІ!!!!

• Подобається Подобається x 4
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Як я Вас розумію!Сама вже другий раз за тиждень ререставляю:sad:

• Подобається Подобається x 2
  8. Locke

Locke невиправний реаліст

Ну для чого ви так мучитеся. Коли в мене злітала вінда, то потім заінсталювати всі необхідні програми для графіки, звуку, відео, різні плагіни займало в мене більше 8 годин роботи. То була катастрофа. Я для себе цю проблему вирішив раз і назавжди - поставив програму Acronis True Image. Коли на компютер заінстальовано все що треба, з допомогою цієї програми створюю образ диску С і записую його на інший вінчестер, або на інший логічний диск. Що би не сталося - повернути все до первинного робочого стану займає 8 - 11 хвилин. Не встигнеш цигарку викурити, а воно вже все працює.

• Подобається Подобається x 5
  9. hunter

hunter мандрівник

а я хочу знову поспати...
    цілу ніч на дільниці без сну, трішки дома поспав і ше хочу...

• Подобається Подобається x 5
  10. poetka

Cпати не хочу,млинців досмажувати також не хочу,взагалі шось розслабилась аж голова болить:sad:

11. Peri

Peri Well-Known Member

Потребую ще трішечки посидіти за компутером.Але правда така,що потрібно і інші справи робити.

Поеточко,щоб вас потішило в цю мить?Тіко не замовляйте про пляж на Малібу:);)

12. poetka

Та я ніби й не сумую...просто оте одноманіття вже дістало...
    Потішила б певне форумівка.........шось всі мовчать, я натякаю,натякаю....і ніяк;)
    І зігріває думка,що скоро вас побачу:)

• Подобається Подобається x 3
  13. Peri

Peri Well-Known Member

Ну то файнючого вам дня і настрою!

ТАКОЖ!:drinks:

• Подобається Подобається x 1
  14. poetka

На взаєм:drinks:

15. redfox

redfox Well-Known Member

а мне очень хочеся домой... быстрее бы день рабочий закончился!!!
    и вчера задумалась над тем, что как замечательно иногда побыть одной - не час не два, а с недельку)

16. Locke

То певно через погоду. В мене також з самого ранку в голові аж дзвони дзвонять. Певно зараз вип'ю кави і 17 грам коньячку до неї, може допоможе.

Натякаєш. а вони не догадуються. Мабуть недогадисті (чи то недогадливі) :)

17. poetka

:haha::haha::haha::russian_ru::wacko:

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

недогадосні:)

• Подобається Подобається x 1
  19. Locke

А що мені тоді казати, коли 2 рази по 24, га??? :dntknw: Але нічого, якось даю собі раду. Таке воно се ля ві.

20. deva

deva Well-Known Member

А я хочу виспатись, раніше рідко коли щось снилось, а зараз як присниться, така суєта, як в житті так і в сні, хочеться проснутись зранку і відчути що ти відпочила :)

---------- Додано в 17:50 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ----------

А в мене стільки різних думок , що часом дивуюсь, як голова тільки це витримує , часом думаю, що вже потрібно трошки на щось не звертати увагу, пропустити, але не получається, можливо як би було 24, то так би і було, а коли вже майже 2рази по 24,то треба думати, зважувати і приймати виважені рішення. Хочеться якось хоч на деньок відключитись від всіх проблем, завдань, побуту, роботи. Хоч побродити лісом і послухати його.

а де твій аватар? :)