Зробіть гарний трафарет з гнучкого пластику, потім ледь-ледь змастіть кексик зверху пензлем з дуже рідким цукровим сиропом, потім посипте пудрою, а через трафарет посипте порошком какао, змішаним з пудрою і ванількою. І нехай постоїть, щоб нагору вийшла волога, а пудра та порошок какао - прилипли. Вийде кекс "Під зебру". Коштуватиме для вас копійки, додаткової роботи зовсім небагато, а продаватися може краще, бо крім гарного вигляду, будуть поширювати шоколадний запах - пудра з ароматом дуже сильно пахне.
Не повірите, але мені бракує того самого Я навіть із собак лабрадорчика хочу.. Маленького, бежевенького.. Але то дуже далекі плани. Поки що просто б весни вистачило, щоб менше за КП в квартирі платити
Бо є така тема на ЛФ - "Всі чоловіки - козли..." Це намьок, що саме чоловік повинен подбати про лабрадорчика, помешкання, дітку... А жінка - допомогти йому, створити умови, щоб він міг СПОКІЙНО і РАДІСНО тим займатися. Іноді буває й навпаки, коли дружина має більше можливостей. Тоді чоловік має допомагати. Головне, підтримати одне одного! Ще мені не подобаються люди, які мріють "дожити до весни". Бог створив різноманіття, а не тільки весну. Тому кожна пора року чудова. Заганяти самого себе в "хандру", в "депресію" - це просто неприємно чути. А гроші... Вони лежать під ногами. По копієчці. По гросіку. Просто треба НАХИЛЯТИСЯ і ПІДНІМАТИ. Якщо сидіти, закутавшись від холоду, і мріяти про тепле сонечко, то ніколи ніяких грошей не побачиш. Ні взимку, ні влітку. Треба ворушитись, "крутитись", бігати, шукати, думати, братися за роботу. ЗА БУДЬ-ЯКУ, якщо скрута. Робота - це непогано. Працюватимеш, матимеш контакти з людьми, нові враження, скромну копійку, але не сидітимеш на місці, а рухатимешся, навіть якщо і з меншою швидкістю. Навіть якщо потрібно тимчасово "опуститись на сходинку нижче"! Але ж потім обов"язково з"явиться щось краще! Якщо є тимчасово вільний час, то чому не вчитися, адже навіть в Інтернеті багато БЕЗКОШТОВНИХ матеріалів? Якщо треба багато платити за наймане житло і робота непостійна, то чому тимчасово не знайти дешеве житло в селі, навіщо жити в місті!? Живи в селі, менше витрачай і шукай роботу. Варто робити розумні кроки. Я не схвалюю "мрій" ЗДОРОВИХ людей, які мріють "дожити" до весни.
Спокою в душі... Припинення болю...від якого нема порятунку,нема куди сховатись...і,якщо фізичний біль,зціпивши зуби ще можливо терпіти,то фізичний біль,вкупі з душевним...ацка суміш... Безконечне почуття вини...перед тою зболеною дитиною... І повна безпорадність... Потребую конкретного ворога,якого можна затлумити,перегризти горло,знаючи,що в цьому порятунок... Точку опори...потребую точку опори...
Точка опори в тобі самому. Біль - треба виясняти, що там болить. Можливо, то підшлункова залоза. Або виразка шлунку. Кинь курити і пити каву. Треба "сісти на дієту". Чи тобі хто в рота пхає цигарку і вливає каву!? І гроші зекономиш, і стан покращуватиметься. Боліти без причини не може. Зі станом дитини треба змиритися, і зрозуміти - чим похмуріші батьки, тим гірше дитині. Треба підтримати дружину, якій набагато важче, бо вона - жінка. Треба припинити себе хоронити.
Тут...в саму точку...про точку опори...каламбур получився. Розумію,що це чистої води самонавіювання,та кава з цигаркою для мене є найефективнішим заспокійливим. За останні роки я перепробував десятки варіантів,купу препаратів...феназепам,гідазепам,реланіум,амінотриптілін...ще купу всього...толку - нуль. А болі...ну...нирка в мене давно не фуричить,і часом дається чути,просто мала,кілька днів тому відчутно припечатала їі...там пішов якийсь процес...поки що хляю уролесан,обезболюю кетановим,або пенталгіном... Спазми в грудях не знімаються нічим і всі лікарі розводять руками...а ми з багатьма спілкувались і,повір,що вони не дурні. А душа... Знаєш,Дідьо,от візьми і не думай про БІЛУ МАВПУ. Про що хоч,лиш не про БІЛУ МАВПУ!! Не смій думати про БІЛУ МАВПУ!!! Вловив аналогію? Лиш це надто плоске порівняння... От закурю,хлепну кави і моя БІЛА МАВПА на трошки ховається... Поки я комусь потрібен в цьому світ,я мушу жити... А,коли не стану потрібен,тоді,нарешті зможу піти... Та й всьо...
Білу мавпу залишаємо в зоопарку. І думаємо про реальні речі. Боліти ні з того ні з сього "в грудях" - не може. Є причина. Болі в животі можуть віддавати також і "вгору". Тому - це може бути камінець в нирці чи жовчному міхурі, це може бути запалення підшлункової залози або виразка шлунку, це може бути запалення кишківника, це може бути міокардит - запалення м"язів серця. Це може бути міжреберна невралгія - запалення міжреберного нерва. Це може бути рак. Рак відкидаємо, бо боліти місяцями - це малоймовірно. Людина без лікування вже вмерла б. Рак легенів, який "болить" - було б видно на флюорограмі. Раз не видно, значить його немає. Запалення серця - відкидаємо, тому що був би нездатен довго ходити, була б сильна задишка. Камінці в нирці або в жовчному міхурі - відкидаємо, бо УЗД робив, і камінці були б виявлені. А так їх немає. Якщо є проблема з запаленням нирки - то найчастіше видно на УЗД. Може боліти, але в груди віддавати - малоймовірно. Залишається: міжреберна невралгія, підшлункова залоза, шлунок, кишківник. Кишківник не буде віддавати аж в груди, це малоймовірно. Міжреберна невралгія (запалення нерва) болить сильніше при рухах, при глибоких вдихах чи видихах. Підшлункова залоза болить після гострої та жирної їжі. Натщесерце - нудить. Шлунок - може боліти як натщесерце, так і після їжі, у всякому разі - пов"язано з їжею. Тому головне лікування - дієта. Сигарети і каву - викинути геть. Болі в серці із-за захворювання серця - малоймовірні, бо часто виявляються кардіограмою. Кардіограму робив - все ОК - значить, з серцем нормально. Ще одною причиною періодичного гострого болю може бути аневризма аорти (мішкоподібне розширення або вибухання "центральної артерії"). Це досить малоймовірно, але всеодно - це потребує обстеження у висококваліфікованого кардіолога, який мав би можливість такого небезпечного захворювання виключити. Біль при нервових розладах найчастіше концентрується в області голови. Але постійні приступи болю в груді (якщо серце здорове) - це навряд.
Тема називається "чого потребую в ЦЮ мить" при чому тут "стояти на місці" "дожити до весни" "хандра" "скрута"?????? Це Ви про себе писали??? Бо я не стою на місці, працюю, не хандрю, мрію про те, що написала, впевнено до цього йду, але об'єктивно оцінюю свої можливості і знаю, що це ВСЕ буе через декілька років, а не в ЦЮ мить. А особливо мене вразило "дожити до весни" чому "дожити"? я просто зі всіх пір року найсильніше люблю весну.... Яка причина такого агресивного ставлення до чужих мрій?
DIDIO,а можна запитання-ви лікар?Так у всьому розбираєтесь. ---------- Додано в 11:03 ---------- Попередній допис був написаний в 11:01 ---------- Я не думаю,що це агресивне ставлення...просто думки "вслух"...а позиція в принципі не є погана.......і власне дана теза, DIDIO стосується не вас.ІМХО.
Ні, я не лікар. Я дуже багато читав і читаю. Я дуже багато працював "на передньому краї науки" з медиками, інженерами, фізиками, хіміками тощо, тому змушений був мати різні знання, щоб порозумітися з колегами. Я часто потребував лише того, щоб колєги працювали швидше, і могли вірно поставити пріоритети в своїй роботі.
Ярочко,всі Ваші потреби зреалізуються! А на Дідіо не ображайтеся,насправді - він білий і пухнастий,але енергійний - щиро хоче щоб всі наші потреби поскоріше здійснилися!Ну і також Ярочко,дуже добре Вас зрозуміла,сама маю потреби і то вже і негайно!Як і всі люди. Пригадую,як недавно - за вікном дощ,а мені хочеться на озеро,до рікихтось цього не зрозумів,а ж добре розумію свою потребу. от і потребую,щоб люди краще розуміли один одного,по крайній мірі,не поспішали з висновками.
Я не білий (хіба колись буду, як і всі, на старість...) ), і "пухнастий" тільки зранку, коли виголений. Потім вже колючий... Просто я завжди дивуюся, як люди самі себе заганяють себе у скруту своїми діями, а найчастіше - бездіяльністю... Ну не виходить щось - вчись 10 годин в день, поки маєш вільний час, отримай 2, 3, 5 професій! Навіщо "чекати пропозицій" і залазити в злидні або в депресію, яка гірша від злиднів!? А потім із-за цього ще й здоров"я втратити!? Ти бухгалтер. Не маєш роботи, як купа бухгалтерів. Нічого! Сядь і вивчи новий податковий кодекс, почитай форуми і досконало розберися, ти ж фахівець! Потім напиши оголошення - "індивідуальні консультації СПД на території замовника по підготовці до впровадження нового Податкового кодексу." Консультація - 147 гривень. Чи 347. Це я для прикладу. Скільки брати - думати треба... І користь для людей, і ти будеш мати копійку! Ні... Люди чекають чогось, що принесе їм шматочок хліба з лабрадорчиком! І ображаються - страх! Що хтось посягнув на їх мрію дочекатись весни... Та весна сама припреться, не встигнеш чхнути! А за нею і лабрадорчик з діткою! В японських вищих бізнес-школах дають такі завдання: поїхати на вокзал і там півгодини співати посеред юрби. Це щоб навчити не встидатися людей. Ми ж всі заробляємо гроші тільки у людей. Вони нам платять (за нечастими виключеннями). Тому треба якомога більше бути там, де "водяться" люди! Там повнісінько поганих людей. Але й багато хороших!
Ви мій друг. Я також люблю відповідно одягнутись і гуляти тоді, коли нормальні люди в норах сидять. В туман, в сніг, в дощ... Бо легко знайти щось добре сонячного дня. А знайти прекрасний настрій в "погану" погоду - то набагато цікавіше!
А Ви не подумали, що для лабрадорчика одних заробітків може бути мало? Орендуваної квартири може бути мало? Якщо людина буде працювати "де-небудь", то і часу на лабрадорчика буде мало. Це вже Ваша особиста інтерпретація мрії. Ярочка написала, що хоче весни, а не "дочекатись до весни, щоб пережити цю нестерпну зиму, коли нема роботи, за що жити і взагалі нема козла, який би мене отримував, бо я така тупа нероба, яка сама собі не може дати раду!"
Не дослівно,своїми словами --- До раві прийшов один із сусідів і почав скаржитись на другого.Раві уважно вислухав і відповів:*Так,ти правий*.Згодом прийшов до раві і той другий сусід із своєю скаргою,Раві вислухав його уважно і відповів:*Так.ти правий*.Слуга,який за цим всім спостерігав :*Раві,як це так,що кожному з них ви сказали,що він правий?*Мудрий раві усміхнувся і відповів:Так,ти теж правий* Кожен по своєму правий,з позицій.т.с.своїх стереотипів чи ситуацій. Тому маю вЕЕЕлику потребу і з повагою до усіх дописувачів,прошу -віднесітся з розумінням і толерантністю до потреб інших. Потребую,щоб ця тема була затишна і приємна для усіх!