Що потребую в цю мить:)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Peri, 28 сер 2010.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=bTxIQMk5Ph0&feature=related

• Подобається Подобається x 4
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

• Подобається Подобається x 8
  3. Ярочка

Ярочка Member

А чому козла?

4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Браво!!!!!!!!!!:)

• Подобається Подобається x 3
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не повірите, але мені бракує того самого :sad: Я навіть із собак лабрадорчика хочу.. Маленького, бежевенького.. Але то дуже далекі плани. Поки що просто б весни вистачило, щоб менше за КП в квартирі платити :)

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Бо є така тема на ЛФ - "Всі чоловіки - козли..." :))) Це намьок, що саме чоловік повинен подбати про лабрадорчика, помешкання, дітку... :))) А жінка - допомогти йому, створити умови, щоб він міг СПОКІЙНО і РАДІСНО тим займатися.
    Іноді буває й навпаки, коли дружина має більше можливостей. Тоді чоловік має допомагати. Головне, підтримати одне одного!

Ще мені не подобаються люди, які мріють "дожити до весни". Бог створив різноманіття, а не тільки весну. Тому кожна пора року чудова. Заганяти самого себе в "хандру", в "депресію" - це просто неприємно чути.
    А гроші... Вони лежать під ногами. По копієчці. По гросіку. Просто треба НАХИЛЯТИСЯ і ПІДНІМАТИ. Якщо сидіти, закутавшись від холоду, і мріяти про тепле сонечко, то ніколи ніяких грошей не побачиш. Ні взимку, ні влітку. Треба ворушитись, "крутитись", бігати, шукати, думати, братися за роботу. ЗА БУДЬ-ЯКУ, якщо скрута. Робота - це непогано. Працюватимеш, матимеш контакти з людьми, нові враження, скромну копійку, але не сидітимеш на місці, а рухатимешся, навіть якщо і з меншою швидкістю. Навіть якщо потрібно тимчасово "опуститись на сходинку нижче"! Але ж потім обов"язково з"явиться щось краще!
    Якщо є тимчасово вільний час, то чому не вчитися, адже навіть в Інтернеті багато БЕЗКОШТОВНИХ матеріалів?

Якщо треба багато платити за наймане житло і робота непостійна, то чому тимчасово не знайти дешеве житло в селі, навіщо жити в місті!? Живи в селі, менше витрачай і шукай роботу. Варто робити розумні кроки.

Я не схвалюю "мрій" ЗДОРОВИХ людей, які мріють "дожити" до весни. :dntknw::nea:

Останнє редагування: 29 жов 2010
    • Подобається Подобається x 3
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Спокою в душі... Припинення болю...від якого нема порятунку,нема куди сховатись...і,якщо фізичний біль,зціпивши зуби ще можливо терпіти,то фізичний біль,вкупі з душевним...ацка суміш... Безконечне почуття вини...перед тою зболеною дитиною... І повна безпорадність... Потребую конкретного ворога,якого можна затлумити,перегризти горло,знаючи,що в цьому порятунок... Точку опори...потребую точку опори...

• Подобається Подобається x 7
  8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Точка опори в тобі самому. Біль - треба виясняти, що там болить. Можливо, то підшлункова залоза. Або виразка шлунку. Кинь курити і пити каву. Треба "сісти на дієту". Чи тобі хто в рота пхає цигарку і вливає каву!? І гроші зекономиш, і стан покращуватиметься. Боліти без причини не може.
    Зі станом дитини треба змиритися, і зрозуміти - чим похмуріші батьки, тим гірше дитині. Треба підтримати дружину, якій набагато важче, бо вона - жінка. Треба припинити себе хоронити.

9. Romko

Тут...в саму точку...про точку опори...каламбур получився. Розумію,що це чистої води самонавіювання,та кава з цигаркою для мене є найефективнішим заспокійливим. За останні роки я перепробував десятки варіантів,купу препаратів...феназепам,гідазепам,реланіум,амінотриптілін...ще купу всього...толку - нуль. А болі...ну...нирка в мене давно не фуричить,і часом дається чути,просто мала,кілька днів тому відчутно припечатала їі...там пішов якийсь процес...поки що хляю уролесан,обезболюю кетановим,або пенталгіном... Спазми в грудях не знімаються нічим і всі лікарі розводять руками...а ми з багатьма спілкувались і,повір,що вони не дурні. А душа... Знаєш,Дідьо,от візьми і не думай про БІЛУ МАВПУ. Про що хоч,лиш не про БІЛУ МАВПУ!! Не смій думати про БІЛУ МАВПУ!!! Вловив аналогію? Лиш це надто плоске порівняння... От закурю,хлепну кави і моя БІЛА МАВПА на трошки ховається... Поки я комусь потрібен в цьому світ,я мушу жити... А,коли не стану потрібен,тоді,нарешті зможу піти... Та й всьо...

10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Білу мавпу залишаємо в зоопарку. І думаємо про реальні речі.

• Подобається Подобається x 2
  11. Ярочка

Ярочка Member

Тема називається "чого потребую в ЦЮ мить" при чому тут "стояти на місці" "дожити до весни" "хандра" "скрута"?????? Це Ви про себе писали??? Бо я не стою на місці, працюю, не хандрю, мрію про те, що написала, впевнено до цього йду, але об'єктивно оцінюю свої можливості і знаю, що це ВСЕ буе через декілька років, а не в ЦЮ мить. А особливо мене вразило "дожити до весни" чому "дожити"? я просто зі всіх пір року найсильніше люблю весну.... Яка причина такого агресивного ставлення до чужих мрій?

12. poetka

poetka Дуже важлива персона

DIDIO,а можна запитання-ви лікар?Так у всьому розбираєтесь.

---------- Додано в 11:03 ---------- Попередній допис був написаний в 11:01 ----------

Я не думаю,що це агресивне ставлення...просто думки "вслух"...а позиція в принципі не є погана.......і власне дана теза, DIDIO стосується не вас.ІМХО.

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ні, я не лікар. Я дуже багато читав і читаю. Я дуже багато працював "на передньому краї науки" з медиками, інженерами, фізиками, хіміками тощо, тому змушений був мати різні знання, щоб порозумітися з колегами.

Я часто потребував лише того, щоб колєги працювали швидше, і могли вірно поставити пріоритети в своїй роботі.

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

15. Peri

Peri Well-Known Member

Ярочко,всі Ваші потреби зреалізуються!:)

от і потребую,щоб люди краще розуміли один одного,по крайній мірі,не поспішали з висновками.:)

16. Romko

:sorry:

17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я не білий (хіба колись буду, як і всі, на старість...) :)), і "пухнастий" тільки зранку, коли виголений. Потім вже колючий... :)))
    Просто я завжди дивуюся, як люди самі себе заганяють себе у скруту своїми діями, а найчастіше - бездіяльністю...

Ну не виходить щось - вчись 10 годин в день, поки маєш вільний час, отримай 2, 3, 5 професій! Навіщо "чекати пропозицій" і залазити в злидні або в депресію, яка гірша від злиднів!? А потім із-за цього ще й здоров"я втратити!?

Ти бухгалтер. Не маєш роботи, як купа бухгалтерів. Нічого! Сядь і вивчи новий податковий кодекс, почитай форуми і досконало розберися, ти ж фахівець!
    Потім напиши оголошення - "індивідуальні консультації СПД на території замовника по підготовці до впровадження нового Податкового кодексу." Консультація - 147 гривень. Чи 347. Це я для прикладу. Скільки брати - думати треба... :)))
    І користь для людей, і ти будеш мати копійку!
    Ні... Люди чекають чогось, що принесе їм шматочок хліба з лабрадорчиком! І ображаються - страх! Що хтось посягнув на їх мрію дочекатись весни... Та весна сама припреться, не встигнеш чхнути! А за нею і лабрадорчик з діткою! :)))

В японських вищих бізнес-школах дають такі завдання: поїхати на вокзал і там півгодини співати посеред юрби. :))) Це щоб навчити не встидатися людей.

Ми ж всі заробляємо гроші тільки у людей. Вони нам платять (за нечастими виключеннями). Тому треба якомога більше бути там, де "водяться" люди! :)
    Там повнісінько поганих людей. Але й багато хороших!

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ви мій друг. :)))
    Я також люблю відповідно одягнутись і гуляти тоді, коли нормальні люди в норах сидять. :) В туман, в сніг, в дощ... :))) Бо легко знайти щось добре сонячного дня. А знайти прекрасний настрій в "погану" погоду - то набагато цікавіше!

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А Ви не подумали, що для лабрадорчика одних заробітків може бути мало? Орендуваної квартири може бути мало? Якщо людина буде працювати "де-небудь", то і часу на лабрадорчика буде мало.
    Це вже Ваша особиста інтерпретація мрії. Ярочка написала, що хоче весни, а не "дочекатись до весни, щоб пережити цю нестерпну зиму, коли нема роботи, за що жити і взагалі нема козла, який би мене отримував, бо я така тупа нероба, яка сама собі не може дати раду!"

20. Peri

Peri Well-Known Member

Не дослівно,своїми словами ---
    До раві прийшов один із сусідів і почав скаржитись на другого.Раві уважно вислухав і відповів:*Так,ти правий*.Згодом прийшов до раві і той другий сусід із своєю скаргою,Раві вислухав його уважно і відповів:*Так.ти правий*.Слуга,який за цим всім спостерігав :*Раві,як це так,що кожному з них ви сказали,що він правий?*Мудрий раві усміхнувся і відповів:Так,ти теж правий*
    Кожен по своєму правий,з позицій.т.с.своїх стереотипів чи ситуацій.
    Тому маю вЕЕЕлику потребу і з повагою до усіх дописувачів,прошу -віднесітся з розумінням і толерантністю до потреб інших.

Потребую,щоб ця тема була затишна і приємна для усіх!:)

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)