Так,надії...,без надії дуже тяжко.А якшо не серйозно,то дуже хочу аби відбулась,якась подія(причина) по якій би не прийшлось йти на весілє.:flag_of_truce:
Якраз те,чого в мене багато... Ліс...лиш дощ шумить в листі...мала щось кричить. І безконечна самота.
Ну ти ше не зрозумів,шо не сам....є форумчани,які тебе підтримують.... і я в тім числі.. А взагалі кожен з нас є самотнім у тій чи іншій мірі,просто декотрі це не усвідомлюють. І не знаю кому краще?
...перечитую... Більшість потреб у духовно-емоційній сфері,аж соромно за себе стало(от якусь книгу потребую) Яська Березнева,можу вам подарувати щось заспокійливеяк от,настійка пустирника пане Левандівко,Острів Пупера не безлюдний Всім потребуючим самотності,можу дати ключі від екстрім-хатки у селі Настінці можу мОООре теплих слів Ромкові вже дзвоню,щоб почув,що ЛФ і в лісі з ним так,це поки все,що можу... О!потребую ВАШИХ посмішок!
І я всім дарую посмішку ....пливіть собі по життю, тихо,мирно, як по морю на отій яхті,під ясним сонечком і будьте щасливі
Мене аж пройняло....Ромко та тобі так пасує такий вираз обличчя...чесно не завадило б деколи так файно виглядати
+1000000!:dance2: ---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ---------- Так файно,тільки зайду в цю тему - сонечко виглядує! Як то добре мати стільки посмішок!:girl_in_love:
Хочу щоб усе було добре, щоб не було проблем ніяких. Хочу, але водночас розумію що не було б цікаво жити без буденних проблем та труднощів.