а мій щойно дзвонив, виясняти що дитина буде їсти. А мені треба нові сподні, майтки і светер, бо тут їдна мавпа мені кави добре не закрила і як її ставила то ми вискочила з руки і половина кави на мені. Можете уявити як я класно виглядаю - фіолетова в крапинку.
Та кіно файте вчора м скачала,про любоф.....і ся дивила....троха забила на форум...а то все сиджу,читаю,шось тай пишу, вже вочі почервоніли,страшно на люди йти
А ми не знали що відсутність по поважній причині (любоффф) і вже в журналі Н-ку поставили. Прийдеться відробляти прогул.
Народ,ви якось так потребуйте по черзі,не встигаю чарувати а сама...*сапожник без сапог* потребую доброго прискорення до кухні
А що із РАГСами? А ще можна підійти до тих жінок на базарі, які платтями весільними торгують... І домовитись так само.
:vo: ---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 18:59 ---------- Та поки нічого....як тільки зроблю собі "портфоліо",так одразу.... Наразі попростеньке збуваю в магазин.
Щось тут порядок переплутаний задом наперед... Треба все навпаки... А перед лабрадорчиком треба би було втиснути ще й козла, який би за все, що йде за ним, подбав...