І я хочу,аби всі були здорові якнайшвидше.... І ще би здалося ,щоб Пері з"явилась,а то десь пропала....
Хочу більшої квартири...бо ото як поставили диван....бляха муха проходу....хіба боком,боком..хто так будував...совєти,курча.
В даний момент, в цю хвилину хочу дуже свіжої, прохолодної і чистої хочаб стакан води, щоб випити і відчути цю свіжість, таку воду пила колись, вона мала назву, вроді PERLA,(дорога але смачна) вже точно не памятаю, колись була на стажуванні за кордоном.
також цього хочу... маєте... ...з цією потребою важче,але не безнадійно ...потребую...в іншій гілці про це...
ПОТРЕБУЮ відпочинку,відпустка мені точно не світить,бо як хворіла то навіть на лікарнянне не відпустили,можу лиш помріяти!
Дайте мені точку опори - і я переверну світ Архімед Точку опори.... Я знаю себе. Я спринтер. Я можу зробити ривок,здійснити можливе і неможливе,лиш би була ціль...і шлях до неї. Якби мені хтось сказав - можлива операція і твоя дитина буде мати шанс бути здоровою...і я б гори звернув,я б знайшов оті мільйон,два,три...скільки скажуть... заплатив б здоров"ям,життям...всім....лиш б вона була здорова... Але ніхто такого не скаже,та й я не сліпий... Життя заставило бути стайєром,марафонцем...на дорозі без фінішу... І буду бігти...доки стане сил...а їх так вже мало...фізичних...духовних...моральних... точку опори... Потребую точки опори...
..... ---------- Додано в 00:49 ---------- Попередній допис був написаний в 00:46 ---------- Не пробували скаржитись?
А я нікого не забула, чисто як в москалів... Нащо забувати, мо потім коли мемуяри напишете, щось на кшталт - кумкали жаби в ставочку, а ми з тобом сиділи в обнімочку на каменю і тут на тебе сів великий комар, а я тобі як зацендолю межи очі... ну вибачай, сказав я, бо комар хотів твої крови напитись а ти сама вампіриця, он я комара і пожалів. Потребую світого спокою! Змучена!